Beste strandstoel

Laatste update: 03.06.20

 

Strandstoelen test van 2020

 

Er zijn heel veel degelijke strandstoelen op de markt gebracht. Het is maar afhankelijk van waar jij naar op zoek bent. En dat is uiteraard voor iedereen anders. Toch hebben wij het voor jou al allemaal iets makkelijker willen maken en zijn we op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde strandstoelen. Zo blijkt de Outwell Chino Hill alvast een bijzonder goede keuze te zijn. Indien je houdt van een opvallend en uniek design dan zul je merken dat deze strandstoel werkelijk iets voor jou is. Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor de Crespo Standenstoel Al-237 strandstoel. Bovendien heb je hierbij de optie om uit 2 neutrale doch klassevolle kleuren een keuze te gaan maken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Strandstoelen koopgids

 

Als je binnenkort op strandvakantie vertrekt dan is het misschien een leuke aanbeveling om te overwegen een strandstoel aan te kopen. Je zult meteen versteld staan van de mogelijkheden die er vandaag op de markt gebracht zijn. Wij hebben daarom voor jou onderzocht met welke elementen je eventueel zou kunnen rekening houden als je de beste strandstoelen gaat vergelijken. Houd in de eerste plaats rekening met eventuele aanbiedingen want sommige strandstoelen zijn iets duurder dan andere modellen. Let daarnaast ook op het gebruiksgemak, het formaat, het materiaal, de opties en eventuele extra kenmerken ervan.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Als je van plan bent om binnenkort op strandvakantie te vertrekken met het hele gezin of een groepje vrienden, dan is het een goed idee om misschien nu al eens te kijken naar de benodigdheden. Naast een aantal strandhanddoeken, aangepaste zwemkledij en een zonnebril, lijkt ook een strandstoel wel een heel goed idee. Indien je niet zoveel budget hebt dan kun je vaak ook een duurzaam model vinden tussen de goedkope strandstoelen. Dus daar hoef je je echt geen zorgen over te maken.

Bovendien hoef je een strandstoel niet alleen te gebruiken wanneer je op strandvakantie vertrekt. Je kunt een strandstoel ook perfect meenemen wanneer je beslist om met vrienden een aantal dagen op kampeervakantie te gaan. En wanneer je dan terugkomt van vakantie dan kun je de stoel gewoon in je tuin of op het terras plaatsen. Kortom er zijn heel wat opties mogelijk. Nu hoef je alleen nog maar het design, het formaat en de extra mogelijkheden en opties van de strandstoel eens grondig te bekijken.

 

 

De prijs van een degelijke strandstoel

 

In je zoektocht naar de voor jou perfecte strandstoel dan is het niet meer dan normaal dat je te maken krijgt met verschillende prijskaartjes. Er zijn stoelen die goedkoper zijn en dan bepaalde exemplaren die ook iets duurder kunnen uitvallen. In eerste instantie beslis jij welk bedrag je maximaal aan een strandstoel zou kunnen en vooral willen geven. Sommige mensen achten veel belang aan het design terwijl voor anderen de kwaliteit net iets belangrijker is.

Het lijkt ons daarom ook zeker een goed idee om, indien mogelijk, de online reviews van klanten op het internet eens grondig na te lezen. In deze beoordelingen kun je vaak heel wat nuttig advies en extra informatie krijgen omtrent een bepaald product. Deze gebruikerservaring is altijd handig als je de uiteindelijke knoop moet doorhakken. Probeer daarnaast ook rekening te houden met eventuele promoties. En wie weet kun je op die manier wel een degelijke en duurzame strandstoel aanbieding op de kop tikken.

 

 

De opties en de kenmerken

 

Wanneer je op zoek gaat naar de ideale strandstoel dan zul je meteen ook merken dat bepaalde modellen over iets meer mogelijkheden en opties beschikken. En daardoor uiteraard een iets hoger prijskaartje bekomen. Deze opties zijn uiteraard een extraatje en het is dus heel persoonlijk of je deze wilt of juist niet. Zo kan het misschien wel handig zijn om te kiezen voor een strandstoel die voorzien is van een bekerhouder. Op die manier hoef je niet altijd op te staan voor je drankje te nemen.

Zo bestaan er dan uiteraard ook heel wat strandstoelen die voorzien zijn van een zijtafeltje. Dit kun je dan handig uitklappen en weer dichtklappen. Dit tafeltje kan handig zijn omdat je er je bril en je leesboek kunt op leggen net zoals een hapje en een drankje. Er zijn ook heel wat exemplaren die voorzien zijn van een soort van zonnescherm. Net zoals het zijtafeltje kun je dit scherm uitklappen en weer dichtklappen en het biedt extra bescherming voor de ogen. Kies indien mogelijk een strandstoel die je kunt dichtklappen en die voorzien is van transportwieltjes. Zo kun je de stoel altijd snel verplaatsen.

 

 

Het materiaal en het formaat

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een degelijke strandstoel dan zul je merken dat er ook heel wat onderscheid is op basis van de gebruikte materialen en het formaat. Zo heb je heel wat strandstoelen die zijn uitgerust met een houten onderstel. In de meeste gevallen gebruikt men hiervoor duurzame houtsoorten zoals acacia hout. Deze modellen worden dan vaak afgewerkt met een bekleding die gemaakt is uit stevig en duurzaam polyester.

Verder heb je ook heel wat stoelen waarvan het onderstel uit aluminium vervaardigd is. Aluminium is bijzonder stevig en duurzaam maar tegelijk ook licht. Waardoor het gemakkelijker is om de strandstoel te verplaatsen. Daarnaast kun je kiezen voor een compacte strandstoel waarin je kunt zitten, maar er zijn ook uitgebreidere modellen bij. De grote strandstoelen bieden vaak ook een hoofdsteun en een voetensteun aan en kun je in verschillende posities gaan verstellen.

 

 

Strandstoel Reviews – Top 5

 

 

Een strandvakantie kan echt heel ontspannend werken. Toch kun je jezelf van iets meer luxe voorzien door uit te kijken naar een degelijke strandstoel. Daarom hebben wij een aantal producten met elkaar vergeleken. Op basis van de reviews van kopers hebben wij een top 5 samengesteld. Nu hoef jij er enkel nog maar de voor jou beste strandstoel uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Outwell Chino Hill

 

Als je op zoek bent naar een degelijke strandstoel dan kun je misschien dit model van Outwell eens van naderbij bekijken. De stoel is beschikbaar in 3 verschillende kleuren zodat jij de kleur kunt kiezen die je het liefste ziet.

De stoel weegt slechts 5000 gram en is daardoor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Het ontwerp is erop gericht om je zoveel mogelijk comfort aan te bieden. Zo is er een tafeltje voorzien dat je kunt vastmaken aan de zijkant van je stoel. In de bekerhouder kun jij handig je drankje bewaren. Daardoor zou de stoel ook handig kunnen zijn tijdens een kampeervakantie.

De meeste kopers zijn helemaal overtuigd en geven dan ook een positief advies over de kwaliteit ervan. De stoel is handig te gebruiken en voldoet voor hen volledig aan de verwachtingen. Voor één enkele gebruiker is te stoel toch net iets te zwaar en te groot.

Met deze strandstoel van het bekende en misschien ook wel het beste merk Outwell mag je zeker zijn van een degelijk en duurzaam exemplaar. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen de 3 diverse kleuren die worden aangeboden. Kies de stoel die zelfs het liefste ziet.

Voordelen
Comfort:

de stoel is niet alleen voorzien van een handige zijtafeltje dat je ook vooraan kunt plaatsen, maar beschikt verder ook over een degelijke bekerhouder.

Gebruiksgemak:

het is mogelijk om deze strandstoel na gebruik gewoon weer dicht te klappen. Zo bespaar je heel wat plek waardoor het makkelijker wordt om de stoel op te bergen of mee te nemen in de wagen.

Gewicht:

de stoel weegt behoorlijk weinig en is dan ook makkelijk en probleemloos te verplaatsen.

Nadelen
Formaat en gewicht:

volgens een enkele koper zou deze strandstoel toch wel net iets teveel wegen en verder ook iets te groot zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Crespo Standenstoel Al-237

 

Deze strandstoel behoort helaas niet meer tot de goedkope strandstoelen omwille van de hogere prijs in vergelijking met de andere producten. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen 2 verschillende kleuren.

Het lijkt een rieten strandstoel te zijn maar de stoel is wel degelijk uit aluminium gemaakt. Hierdoor is dit ontwerp ook veel steviger en dus duurzamer. Je kunt de rugleuning van deze stoel in 7 verschillende posities instellen om optimaal comfort te bereiken. Door de open celstructuur wordt er geen vocht vastgehouden en droogt de stoel snel op.

De meeste kopers zijn helemaal tevreden over deze strandstoel en laten dan ook weten dat die volledig aan hun verwachtingen voldoet. De stoel is niet alleen degelijk maar ook erg handig te gebruiken door het lichte gewicht.

Indien je graag wat meer luxe en comfort hebt dan kun je natuurlijk ook nog altijd kiezen voor deze unieke strandstoel van Crespo. Het is een degelijke stoel die vast en zeker tot de populairste strandstoelen zou kunnen behoren. Toch is het aanbevolen even een kijkje te nemen naar de voor- en nadelen alvorens je tot aankoop overgaat.

Voordelen
Materiaal:

de stoel is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijk aluminium. Ondanks het lage gewicht is aluminium behoorlijk stevig wat dan weer resulteert in een grote draagkracht.

Rugleuning:

je kunt de rugleuning naar eigen wens gaan verstellen door een keuze te maken tussen de 7 beschikbare posities.

Open celstructuur:

de bekleding van de stoel is voorzien van een open celstructuur dat niet alleen ventilerend werkt maar tegelijk ook bijzonder snel kan opdrogen.

Nadelen
Budget:

houd er echter wel rekening mee dat deze strandstoel niet meteen over de laagste prijs beschikt en dat er dus iets meer budget zal moeten worden voorzien.

Koop bij bol.com (€134.95)

 

 

 

 

Lanterfant Weathered

 

Deze houten strandstoel van het merk Lanterfant bestaat uit een houten frame en is afgewerkt met een stoffen bekleding. Er zijn 3 verschillende kleuren beschikbaar zodat jij de stoel kunt kiezen die je het liefste ziet.

Zowel het acaciahout alsook de polyesterdoek zijn bestand tegen elke weersomstandigheid. Je kunt de stoel zelfs heel gemakkelijk opbergen door deze in elkaar te vouwen. Zo kun jij ook plaats besparen. Dankzij de veiligheidshaak kun je ervoor zorgen dat de stoel niet zomaar plots inklapt. Op die manier kun jij van een ontspannen strandvakantie genieten.

Bij dit product werden momenteel nog maar 2 beoordelingen geplaatst. Toch geven beide kopers positief advies over de stoel. Deze stoel is niet alleen handig in gebruik maar is ook nog eens gemaakt van stevige materialen die comfortabel zitten. Dit getuigt van een zeer goede kwaliteit.

Indien je niet alleen op zoek bent naar kwaliteit en degelijkheid maar ook op zoek bent naar een unieke strandstoel dan kun je altijd dit product van Lanterfant even bekijken. Je mag er zeker van zijn dat je met een echte blikvanger huiswaartst trekt. De stoel is comfortabel en beschikt over een grote draagkracht.

Voordelen
Materiaal:

dit exemplaar combineert feilloos verschillende duurzame materiaalsoorten zoals natuurlijk en stevig acaciahout met een stoffen polyester bekleding.

Design:

je hebt de mogelijkheid om te gaan kiezen tussen maar liefst 3 verschillende en originele kleuren. Zo kies jij de stoel die je zelf het liefste ziet.

Handig in gebruik:

de gebruikte materiaalsoorten zijn niet alleen stevig maar bovendien ook bestand tegen om het even welke weersomstandigheid.

Veiligheidshaak:

het veiligheidshaakje voorkomt dat deze strandstoel plotseling zou dichtvallen of in elkaar zou klappen.

Nadelen
Design:

tot op heden zijn er alleen nog maar positieve online beoordelingen bij dit product geplaatst. Toch is het mogelijk dat het design misschien niet bij alle klanten in de smaak zal vallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Maritieme Decoratie Rood

 

Als je op zoek bent naar een strandstoel aanbieding dan zou deze stoel er omwille van zijn lage prijs misschien wel tussen kunnen staan.

Het unieke maritieme design zorgt voor een instant vakantiesfeer zodra je die stoel ziet. Het onderstel is gemaakt uit heel stevig hout en de bekleding uit polyester. Hierdoor kun je op een comfortabele manier van een dagje strand genieten.

Op dit moment zijn er nog geen beoordelingen bij dit product geplaatst. Dit hoeft uiteraard helemaal geen slecht teken te zijn. Het is perfect mogelijk dat het hier nog om een relatief nieuw product gaat. Het is natuurlijk ook mogelijk dat verschillende gebruikers dit product reeds hebben aangekocht. En misschien hebben ze gewoon nog geen tijd gehad om een review te plaatsen.

Door te kiezen voor deze Maritieme strandstoel dan kies je niet alleen voor degelijkheid en kwaliteit maar ook voor betaalbaarheid. Ideaal voor mensen die liever niet zoveel geld wensen te spenderen aan een degelijke strandstoel of wanneer je bijvoorbeeld over een iets beperkter budget beschikt.

Voordelen
Budget:

je zult werkelijk meteen versteld staan van de mooie en betaalbare prijs waaraan deze unieke en degelijke strandstoel wordt aangeboden.

Design:

naast kwaliteit heeft men ook nagedacht over het design. Het maritieme ontwerp lijkt je meteen een zomers gevoel te bezorgen. En dat is waar het dan ook allemaal om draait.

Materiaal:

de stoel is vervaardigd uit bijzonder duurzame materiaalsoorten zoals duurzaam hout en een stevige bekleding uit polyester.

Nadelen
Geen reviews:

doordat er op dit moment nog geen enkele klant een online reactie heeft kunnen plaatsen, is het voor ons niet mogelijk om jou verder advies te geven over dit product.

Koop bij bol.com (€6.74)

 

 

 

 

Relaxdays Beach Trolley

 

Deze strandstoel van het merk relaxdays is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een strandstoel met wielen. Dankzij de wieltjes kun je dit model gemakkelijk en snel verplaatsen zonder dat het belastend wordt.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende kleuren en het model kiezen dat het beste bij jou past. Dankzij het meegeleverde nekkussen en de verstelbare rugleuning kun jij volledig genieten van een leuke strandvakantie. Het onderstel van de stoel is gemaakt uit aluminium en biedt dus voldoende stevigheid en stabiliteit.

Ook hier werden momenteel nog geen beoordelingen geplaatst. Daardoor kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies geven omtrent dit product. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken want misschien is dit product wel de ideale strandstoel waar jij naar op zoek bent.

De top 5 wordt uiteindelijk afgesloten met deze unieke strandstoel die geleverd wordt door het bekende merk Relaxdays. Het is een handige relaxstoel die garant staat voor kwaliteit en comfort. Indien het allemaal wat meer luxe mag zijn dan is deze strandstoel alvast een goede aanbeveling.

Voordelen
Wielen:

de strandstoel is voorzien van een paar stevige en handige transportwieltjes. Dit maakt het makkelijker om de stoel te gaan verplaatsen.

Design:

de stoel is te verkrijgen in maar liefst 2 vrolijke en stijlvolle kleuren.

Comfort:

het is een duurzame en stevige ligstoel die bovendien ook voorzien is van een uitklapbaar zonnescherm. Ideaal als je bijvoorbeeld even wilt genieten van een goed boek. Verder is ook de rugleuning makkelijk te verstellen en krijg je er bij de aankoop een nekkussen bij.

Nadelen
Geen gebruikservaring:

jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over de eventuele gebruikerservaringen.

Prijskaartje:

het is mogelijk dat de prijs voor sommige klanten misschien wel iets te hoog is.

Koop bij bol.com (€74.9)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status