fbpx

Beste tablethoes

Laatste update: 15.10.19

 

Tablethoezen test van 2019

 

Ben je op zoek naar een degelijke en tevens designvolle tablethoes? Dan kan het misschien alvast een goed idee zijn om de bijbehorende koopgids even door te nemen. Daarin leggen we uit waarop je zoal kunt letten tijdens de zoektocht naar de beste tablethoes. Verder zijn we ook zo vrij geweest om zelf ook even uit te zoeken wat nu eigenlijk de best beoordeelde producten zijn. We hebben deze in een top 3 geplaatst die we hieronder graag even kort aan jou voorstellen. Zo blijkt de Samsung Galaxy T580/T585 tablethoes alvast een bijzonder goede opties te zijn. Indien je in het bezit bent van een Samsung Galaxy tab A 10.1 uit het jaar 2016 dan is dit product een echte aanbeveling. Door te kiezen voor de Case2go T580-22 tablethoes kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor design. Bovendien is dit type hoes in meerdere kleuren te verkrijgen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Tablethoezen koopgids

 

Tegenwoordig hebben de meeste mensen onder ons wel één of meerdere tablets in huis. Je kunt er vrij snel en gemakkelijk alles mee opzoeken en bovendien kun je het handig overal mee naartoe nemen door het compacte formaat. Om de tablet zoveel mogelijk te beschermen, zijn we eens op zoek gegaan naar de beste tablethoezen. We hebben hierbij verschillende factoren met elkaar vergeleken en het lijkt ons wel het beste om hiermee rekening te houden. Denk maar aan het gebruiksgemak, het onderhoud, het type hoes en de prijs ervan.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen en vandaag hebben de meeste kinderen er zelfs één. Met een tablet kun je heel snel bepaalde informatie gaan opzoeken. Maar je kunt er ook je favoriete muziek op afspelen of zelfs van een leuke film of je favoriete tv-serie genieten. Bovendien is het ook een compact apparaatje dat je dus heel eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen zonder dat het al te veel plaats in beslag neemt.

Dit zal er uiteraard ook meteen voor zorgen dat een tablet ook net een tikkeltje gevoeliger is voor beschadigingen. Denk maar aan stoten of krassen doordat je je tablet misschien laat vallen. Juist daarom is het dan ook een goede aanbeveling om het toestelletje zoveel mogelijk te proberen beschermen. Een tablethoes zal jou daar zeker en vast kunnen bij helpen. Dankzij deze hoes kun jij je tablet overal mee naartoe nemen zonder dat je schrik hoeft te hebben voor eventuele schade.

Toch zul je versteld staan van de verschillende soorten die er momenteel op de markt zijn. Er zijn bijgevolg heel wat goedkope tablethoezen beschikbaar maar je hebt ook de duurdere varianten. Probeer daarom voor jezelf eerst goed uit te maken waar jij precies naar op zoek bent. Dit zal de zoektocht naar de voor jou ideale tablethoes misschien net een tikkeltje eenvoudiger maken.

 

 

Het type tablethoes

 

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer duidelijk werd, bestaan er heel wat verschillende soorten tablethoezen. Dit maakt het niet altijd even eenvoudig om een goede keuze te maken die volledig aan je verwachtingen voldoet. Zo heb je bijvoorbeeld de tablet sleeve. Bij een tablet sleeve is het mogelijk om de tablet gewoon heel eenvoudig in de sleeve te schuiven. Doordat dit type hoes bijzonder goed gevoerd is, is de kans op stootschade of krassen bijzonder klein tot zelfs gering. De tablet sleeves kun je in heel wat verschillende kleurtjes, materialen en designs bekomen. Op die manier zul je dus zeker een hoes vinden die volledig bij jou past.

Je kunt ook kiezen voor een smartcover die het scherm van je tablet zoveel mogelijk zullen proberen te beschermen. Verder kun je een smartcover zelfs als een soort van houder gebruiken. Daarbij hoef je alleen maar de cover lichtjes te vouwen. De smartcovers beschikken over een soort van magnetisch kliksysteem en zijn daardoor niet enkel comfortabel maar ook heel gebruiksvriendelijk. Ook de smartcovers kun je bekomen in allemaal verschillende kleurtjes.

Je kunt ook nog kiezen om een tablet smartcase aan te kopen. Qua bescherming kun je ze eigenlijk een beetje vergelijken met de smartcovers die we hierboven besproken hebben. Toch is er een groot verschil waar te nemen tussen de beide modellen. Een smartcase zal niet enkel en alleen het scherm van je tablet gaan beschermen maar ook nog eens de achterkant van je toestel extra beveiligen. Je tablet wordt dus als het ware volledig omsloten door de tablethoes. Verder kun je de smartcase ook als een soort van houder gebruiken.

 

 

Het onderhoud en het budget

 

Naast het aankopen van een tablethoes kun je uiteraard je tablet ook nog beschermen met een beeldschermfolie. Deze kun je zelfs in combinatie met een tablethoes gebruiken en op die manier is je tablet extra goed beschermd. Indien je geen beeldschermfolie wilt gebruiken, en je de tablet heel vaak gebruikt dan raden wij je aan om het scherm regelmatig eens met een zacht doekje af te wrijven. Indien gewenst kun je zeker speciale schermdoekjes aankopen en deze worden vaak verkocht in combinatie met een daarvoor voorziene spray.

Wanneer je de verschillende tablethoezen en aanbiedingen zult bekijken en vergelijken dan zul je meteen ook de enorme prijsverschillen zien. Alles is uiteraard afhankelijk van waar jij naar op zoek bent en welke verwachtingen jij hebt. Het kan misschien ook nuttig zijn om voor jezelf even op voorhand uit te maken welk bedrag je wilt en vooral kunt spenderen aan een degelijke beschermhoes. Er zijn heel veel hoezen die je al voor 50 euro kunt aankopen maar er zijn ook exemplaren die meer dan 100 euro kosten.

Wij kunnen je ook aanraden even een kijkje te nemen tussen de vele reviews van kopers omdat daar vaak nog heel wat handige tips in terug te vinden zijn. En wie weet kun je zo wel een tablethoes aanbieding spotten.

 

 

Tablethoes Reviews – Top 5

 

 

Het is belangrijk dat je je tablet zoveel mogelijk probeert te beschermen tegen bijvoorbeeld krassen. Als je kiest voor de beste tablethoes dan is dit ook mogelijk. Bovendien geef je je tablet er ook een extra uitstraling mee. Daarom hebben wij voor jou een aantal topproducten met elkaar vergeleken en misschien zit er wel een tablethoes aanbieding bij.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Samsung Galaxy T580/ T585

 

Als jij ook een Samsung Galaxy tab A 10.1 van 2016 in jouw bezit hebt dan kun je die vanaf nu met de tablethoes van Samsung volledig gaan beschermen tegen krassen en stoten.

Met deze tablethoes bescherm je niet alleen de zijden maar werkelijk je volledige toestel. De hoes is gemaakt uit leer en staat daardoor garant voor een klassevolle uitstraling. De zwarte of witte kleur maakt het daarnaast nog eens heel erg elegant. Je kunt je tablet dankzij deze hoes op drie verschillende hoogtes neerzetten. Daardoor is het product werkelijk ideaal om verschillende opdrachten uit te voeren zoals het verzenden van e-mails en het bekijken van een leuke film.

Uit de reviews bij dit product kunnen we duidelijk zien dat de meningen verdeeld zijn maar dit is ook helemaal niet zo erg. Op die manier is er een mogelijkheid om het product te verbeteren. Laat je dus zeker niet afschrikken hierdoor want misschien is dit wel het ideale product voor jou.

 

Koop bij bol.com (€20.05)

 

 

 

 

Case2go T580-22

 

Als je op zoek bent naar goedkope tablethoezen dan kunnen wij jou alvast aanraden zeker eens een kijkje te nemen tussen de vele tablethoezen van het merk Case2go.

De hoes is gemaakt uit kunstleer en is beschikbaar in verschillende kleuren. Op die manier kun jij de kleur kiezen die het beste bij jou past. Het product beschermt bovendien het volledige toestel waardoor jij geen schrik moet hebben voor eventuele krassen. Dankzij de uitsparingen in de hoes blijven de knoppen en aansluitingen volledig vrij waardoor het veel gemakkelijker werken is.

Jammer genoeg blijken niet alle kopers even overtuigd te zijn van dit product. Voor een aantal gebruikers is dit een product van matige kwaliteit dat helemaal niet stevig is. Andere individuen vinden dan weer dat de tablethoes aan de verwachtingen voldoet en dat het om een voordelige koop gaat.

 

Koop bij bol.com (€12.3)

 

 

 

 

Shop 4  iPad 9.7

 

Dankzij deze Shop 4 tablethoes hoef je nooit meer schrik te hebben dat je Apple iPad beschadigd wordt. De hoes beschermt de iPad namelijk tegen alle krassen en stoten.

De hoes is gemaakt van kunstleer en is te verkrijgen in elf verschillende kleuren. De flap aan de voorkant die het scherm beschermt, is bovendien ook voorzien van magneten. Deze kunnen gemakkelijk opgerold worden en zo gebruikt worden als een soort van standaard.

Uit slechts enkele reviews blijkt dat bepaalde personen vinden dat het product niet echt gebruiksvriendelijk is en van slechte kwaliteit. Toch zijn de meeste kopers echter wel tevreden hierover. Zij vinden dat het product voldoet aan de verwachtingen en geven hier dan ook een positief advies over de kwaliteit ervan.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Tablet2you.nl 21004-2

 

De tablethoes met toestenbord van het merk Tablet2you.nl is geschikt voor iedereen die in het bezit is van een Apple iPad van 2017. Bovendien is het toetsenbord universeel daar het beschikt over een qwerty klavier.

De hoes is beschikbaar in zwart en wit en staat dus garant voor een stijlvolle en elegante look. De achterkant is gemaakt uit aluminium die niet alleen heel goed bij de iPad past maar ook voldoende bescherming zal bieden. Het mobiele toetsenbord zorgt daarnaast ook voor voldoende bescherming van het scherm.

Sommige gebruikers vinden het niet zo heel handig in gebruik terwijl andere kopers dan weer wel overtuigd zijn van het product. Daarom raden wij jou aan dat je het product eerst zelf uittest en ons zeker op de hoogte houdt van jouw bevindingen door middel van een review.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

Waiky ST 1029

 

De tablethoes van het merk Waiky behoort niet tot de goedkope tablethoezen maar biedt dan wel weer voldoende bescherming naar je tablet toe.

Met deze hoes kun jij je tablet in recordtempo omtoveren tot een kleine laptop dankzij de aanwezigheid van het ingebouwde toetsenbord. Het is de bedoeling dat je met de usb kabel de hoes aan je tablet gaat aansluiten. Ook hier heb je te maken met een qwerty klavier.

Uit de beoordelingen bij dit product kunnen we opmaken dat ondanks de hoge prijs alle kopers echt heel tevreden zijn over de goede prijs-kwaliteitverhouding ervan. Bovendien is het ook nog eens heel eenvoudig te gebruiken en past het perfect om de tablet.

 

Koop bij bol.com (€89)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status