fbpx

Beste tandenborstel

Laatste update: 22.10.19

 

Tandenborstels test van 2019

 

 

Het beste visitekaartje voor jezelf is een brede glimlach met een stralend wit gebit. En daarbij kun je wel wat hulp gebruiken. Wij hebben de beste tandenborstel aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.Van goedkope tandenborstels tot smart tandenborstels. Kies voor jou de beste tandenborstel uit zodat je gebit er top uit gaat zien.We geven je ook het advies om de reviews van gebruikers te lezen. Daaruit kun je veel informatie halen over de ervaringen met deze producten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Oral-B Genius 9000N

 

Oral-B staat al jarenlang garant voor uitstekende kwaliteit en service. Deze elektrische tandenborstel wordt wereldwijd aanbevolen door tandartsen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze/goud.

De ronde opzetborstel maakt 3D roterende en vibrerende bewegingen. Daardoor wordt er 100% meer tandplak verwijderd en heb je al in 30 dagen gezonder tandvlees. Dit apparaat beschikt over een 30 secondentimer, een poetsdruksensor en een massagestand. Verder  heeft deze tandenborstel 5 snelheden tot maximaal 10500 bewegingen per minuut. Via een applicatie op je smartphone krijg je professionele poets-begeleiding. Er passen verschillende soorten opzetborstels op zoals de merken 3D white, Cross action, Sensitive clean en Orthocare.

Gebruikers zijn heel tevreden over deze Oral-B tandenborstel. Hij doet krachtig zijn werk.

Bovendien makkelijk op te laden dankzij de  USB aansluiting. En de poets-begeleiding via de app wordt goed gewaardeerd. Deze elektrische tandenborstel is wel prijzig maar daar krijg je veel extra´s voor.

 

 

Koop bij bol.com (€127)

 

 

 

 

Philips Sonicare Healthy White HX6762/43

 

Deze Philips tandenborstel onderscheidt zich door zijn speciale poetstechniek. De ovale opzetborstel doet zijn werk via sonische vibratie. Dit houdt in dat er met snelheden van 62000 poetsbewegingen per minuut tandplak wordt verwijdert! En dankzij de Clean & White poetsstand kunnen verkleuringen binnen 2 weken verdwijnen.

Deze tandenborstel heeft een 2 minuten timer. Door de quadpacer weet je door middel van een lichte trilbeweging wanneer je klaar bent met een kwadrant. Door de hoge frequentie is dit apparaat veel effectiever en door een easy start programma kun je makkelijk overstappen van gewoon poetsen naar elektrisch poetsen. En alle elektrische tandenborstels zijn te combineren met alle verschillende opzetborstels van Philips en dat is heel handig.

Gebruikers van deze tandenborstel zijn heel tevreden. Het wordt gezien als een revolutionaire ontwikkeling. Tanden worden gladder en witter en het tandvlees wordt gemasseerd. De opzetborsteltjes zijn wel wat prijzig.

 

Koop bij bol.com (€49.99)

 

 

 

 

Oral-B VItality Kids Cars & Planes

 

Deze kleurige tandenborstel maakt van het poetsen een waar feestje voor kinderen. Nog leuker is het dat je deze tandenborstel kunt combineren met de Disney Magic Timer app van Oral B. Met deze app kun je door te poetsen stickers verzamelen op een poetskalender. Daardoor wil je geen poetsbeurt meer overslaan.

De extra zachte opzetborstels maken 2D roterende bewegingen met een snelheid van 7300 bewegingen per minuut. Er zit een timer op die elke dertig seconden een signaal afgeeft zodat je weet wanneer je de tandenborstel moet verplaatsen. Bovendien is dit apparaat geschikt om onder de douche te gebruiken.

De jonge klantjes zijn heel blij met deze grappige tandenborstel. Wel wordt opgemerkt dat het handvat voor jonge kinderen aan de zware kant is. Maar eenmaal begonnen met deze vrolijke tandenborstel dan wordt er geen poetsbeurt meer overgeslagen!

 

Koop bij bol.com (€23.99)

 

 

 

 

Oral-B White and Clean D12.513W

 

Deze voordelige Braun tandenborstel maakt 2D bewegingen met een snelheid van 7600 bewegingen per minuut. De reinigingstechniek  bestaat uit roterende en oscillerende bewegingen. Het gebit wordt tand om tand omhult door de opzetborstel. Daardoor wordt er tot twee keer zoveel tandplak verwijdert.

Door de handige USB aansluiting is dit apparaat makkelijk op te laden. Het is voorzien van een 2 minuten timer zodat je op tijd gewaarschuwd wordt voor overmatig poetsen.Een poetsdruksensor waarschuwt je wanneer je te hard poetst. De Oral-B White and Clean is niet geschikt voor kinderen.

Gebruikers zijn erg tevreden over dit apparaat. Het doet wat het moet doen en de kwaliteit is uitstekend. Het indicatielampje voor een lege batterij ontbreekt helaas maar je betaalt zeker niet te veel voor deze goedkope tandenborstel!

 

Koop bij bol.com (€26.86)

 

 

 

 

Bamboe tandenborstel

 

Deze set van vier bamboe tandenborstels is biologisch afbreekbaar en dus Eco-vriendelijk. Zo kun je al poetsend een goede bijdrage leveren aan het milieu. Er wordt geen plastic in verwerkt en ook de zachte borstelharen van nylon zijn vrij van BPA (Biosperol-A).

Het handvat van de tandenborstel is gemaakt van Jacobee bamboe. Bamboe is het snelst groeiende materiaal op deze planeet. Bamboe is van nature antibacterieel waardoor het niet behandeld hoeft te worden met pesticiden.

De zachte borstelharen zijn geschikt voor gevoelige tanden en masseren het tandvlees op een effectieve en aangename manier. Door de aanschaf van deze vier-delige set bamboe tandenborstels lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van het milieu. Daarbij staan deze tandenborstels ook nog eens zeer decoratief in de badkamer!

 

Koop bij bol.com (€7.29)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status