fbpx

Beste terrasverwarmer

Laatste update: 15.10.19

 

Terrasverwarmers test van 2019

 

 

Als je een tuin met een terras hebt dan kun je misschien even overwegen om een degelijke terrasverwarmer aan te schaffen. Je kunt kiezen om een terrasverwarmer op gas aan te kopen maar indien je liever een infrarood terrasverwarmer hebt of een elektrische terrasverwarmer dan is dat ook mogelijk. We zijn alvast even op zoek gegaan naar de 5 best beoordeelde toestellen. Zo hebben we een top 5 kunnen samenstellen waarbij we rekening hebben het gehouden met de reviews en het advies van de klanten. Kies er voor jezelf gewoon de beste terrasverwarmer uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Vinz Staand tot 2000 Watt

 

Ben je op zoek naar een degelijke terrasverwarmer maar wil je liever niet zoveel geld uitgeven dan is dit product van het bekende merk Vinz werkelijk iets voor jou. Aan het prijskaartje te zien, zou het zomaar een terrasverwarmer aanbieding kunnen zijn.

Het is een staande terrasverwarmer met een maximaal vermogen van maar liefst 2000 Watt. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere warmtestanden. Het is toestel is niet alleen spatwaterdicht maar bovendien ook bestand tegen oververhitting. Verder is het mogelijk om ook de hoogte van deze degelijke terrasverwarmer aan te passen.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de gebruikers tevreden zijn over de voordelen van dit apparaat. Het is een degelijk toestel dat heel gebruiksvriendelijk is en bovendien voldoende warmte afgeeft. Het loont dan ook vast en zeker de moeite om deze terrasverwarmer even grondig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€47.99)

 

 

 

 

Tristar KA-5287

 

Ben je op zoek naar goedkope terrasverwarmers dan zul je zonder twijfel dit handige toestel van het bekende merk Tristar tegenkomen. Net zoals het vorige toestel dat we besproken hebben, is ook dit product een staand exemplaar. Toch is het ook mogelijk om het product aan de wand te bevestigen.

Je zult het tevens ook tot de krachtige apparaten kunnen rekenen aangezien het over een maximaal vermogen van ruim 2000 Watt beschikt. Hierbij heb je de mogelijkheid om te gaan kiezen uit wel 3 verschillende warmtestanden. Het is een comfortabel product waarvan je de hoogte kunt verstellen en verder werkt het ook volledig veilig.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de meerderheid van de kopers tevreden is met dit product. Het is een duurzame terrasverwarmer die heel wat warmte afgeeft. Toch is een enkele gebruiker niet echt helemaal overtuigd van de voordelen van dit apparaat.

 

Koop bij bol.com (€52)

 

 

 

 

Garden Impressions

 

Je kunt natuurlijk ook nog altijd opteren voor de terrasverwarmer van het bekende merk Garden Impressions. Het toestel heeft heel wat online reacties gekregen en deze blijken toch allemaal bijzonder positief te zijn.

Je zult merken dat de terrasverwarmer in meerdere kleuren te verkrijgen is. Zo kun je het product kiezen dat je zelfs het liefste ziet. In tegenstelling tot de vorige toestellen, is deze terrasverwarmer er eentje op ergens op te hangen. Verder heeft het toestel een maximaal vermogen van maar liefst 1500 Watt. Het snoer van dit product heeft een totale lengte van ruim 1,6 meter.

Op dit moment kunnen we dus alleen maar vaststellen dat werkelijk alle kopers volledig tevreden zijn met deze terrasverwarmer. Het is een degelijk apparaat dat bijzonder handig te gebruiken is en ook nog eens over een fraai design beschikt. Wat wil een mens nog meer?

 

Koop bij bol.com (€69.95)

 

 

 

 

Eurom Gas 14KW THG14000

 

Ben je op zoek naar een bijzonder krachtige terrasverwarmer dan kunnen we jou alvast dit product van het bekende merk Eurom aanbevelen. Het is een degelijk toestel dat over een maximaal vermogen beschikt van maar liefst 14000 Watt.

Je zult merken dat het toestel bijzonder makkelijk te gebruiken is aangezien je helemaal geen elektriciteit nodig hebt. Je hebt enkel nood aan propaangas of butaangas. Verder is het een staand model dat je vrij makkelijk kunt verplaatsen. Dit heeft te maken met de transportwieltjes waarover het toestel beschikt.

Ondanks het feit dat de wieltjes voor één enkele koper toch net iets te klein zijn, krijgt dit toestel toch vooral een bijzonder positieve beoordeling van alle gebruikers. Zo geeft het niet alleen voldoende warmte af maar ziet het er ook nog eens stijlvol en elegant uit. Kortom voor velen is dit dus een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€138.77)

 

 

 

 

Quality Heating RC-NR24-17A

 

Tot slot is er dan ook nog deze terrasverwarmer van het merk Quality Heating. Jammer genoeg zul je dit toestel niet meteen terugvinden tussen de goedkope apparaten. Ondanks de hoge prijs merken we toch wel meteen op dat de koper echt helemaal tevreden is met het apparaat.

Zo beschikt deze terrasverwarmer over een maximaal vermogen van maar liefst 2400 Watt waardoor je het vast en zeker tussen de krachtige apparaten zult vinden. Het is een hangend apparaat dat bovendien geleverd wordt met een handige en duurzame afstandsbediening.

Momenteel heeft er nog maar één enkele gebruiker op het product gereageerd. De koper is bijzonder tevreden over de kwaliteit van het product maar ook over de snelle levering ervan. Kortom dit product wordt meteen aan iedereen aangeraden.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status