Beste terrasverwarmer

Laatste update: 06.06.20

 

Terrasverwarmers test van 2020

 

Of je nu over een groot of klein terras beschikt, een terrasverwarmer kan altijd handig zijn. Zo kun je ook in de herfst- of winterperiode van een goed boek en een heerlijke glaasje wijn genieten. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te moeten maken tussen de verschillende terrasverwarmers. En daarom willen wij jou graag helpen. Zo zijn we zelf al op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse terrasverwarmers. We zijn onder andere uitgekomen bij de Vinz Staand tot 2000 Watt terrasverwarmer. Zoals de naam doet vermoeden, is dit product uitgerust met maar liefst 2000 Watt aan totaal vermogen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Tristar KA-5287 terrasverwarmer die geleverd wordt tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Terrasverwarmers koopgids

 

Ben je op zoek naar een degelijke terrasverwarmer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou alvast even op weg helpen. Zo kan het alvast een goede aanbeveling zijn om de verschillende soorten terrasverwarmers te vergelijken op basis van diverse kenmerken. Zo kun je onder andere rekening houden met het prijskaartje, het gebruiksgemak en de warmtebron. Wees ook aandachtig voor leuke aanbiedingen en promoties. Het is altijd leuk indien je met één van de goedkope terrasverwarmers naar huis kunt gaan.

 

 

Wat is een terrrasverwarmer en het gebruiksgemak

Je zult het misschien wel al eens hebben meegemaakt. Zit je daar met vrienden of familie nog even op het terras van een heerlijk glaasje te genieten, en wordt het plots toch wel wat koeler. Wat moet je dan doen? Meteen naar binnen rennen of toch nog zo lang mogelijk genieten van het samen zijn in de frisse buitenlucht? Gelukkig bestaat er al een makkelijke oplossing; namelijk de terrasverwarmer. Een terrasverwarmer is dus eigenlijk een bijzonder handig apparaat waarmee je het terras kunt verwarmen. Een soort van heater zeg maar.

Uiteraard is het niet hetzelfde soort heater of verwarmingssysteem dat je ook binnenshuis zult gebruiken. Een terrasverwarmer is een product dat speciaal ontworpen is om deze op het terras of zelfs in de tuin te kunnen plaatsen en gebruiken. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken en dat heeft dan vooral te maken met het ruime assortiment ervan. Kies je voor een grote terrasverwarmer of toch eerder een compact exemplaar? En wat met het vermogen? Allemaal vragen waar je best even bij stil staat. Het kan helpen om de online reviews ook even te bekijken.

 

Welk budget hoef je te voorzien

In je zoektocht naar de voor jou perfecte terrasverwarmer, zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Juist doordat er zoveel keuze is, zal het niet verwonderen dat er ook verschillende prijsklassen ontstaan. Of je nu kiest voor één van de goedkope terrasverwarmers of niet; het belangrijkste is en blijft dat je op het einde van de rit over één van de beste terrasverwarmers beschikt en zelf helemaal tevreden bent.

Je beslist natuurlijk helemaal zelf welk budget je kunt en vooral ook wilt spenderen aan een degelijk werkende terrasverwarmer. Ben je van plan om de terrasverwarmer regelmatig te gebruiken of is het eerder zo nu en dan eens een keertje. Het prijskaartje kan ook beïnvloedt worden door het formaat, het design en de kracht van het apparaat. Zo zal een terrasverwarmer met iets meer vermogen vaak ook iets duurder zijn in de aankoop. Alhoewel het altijd mogelijk is om rekening te houden met aanbiedingen.

 

Het type terrasverwarmer

We kunnen de terrasverwarmers eigenlijk gaan onderverdelen in verschillende categorieën. Dat kan het voor jou alvast een pak makkelijker maken om op zoek te gaan naar de voor jou beste terrasverwarmer. Zo zou je in de eerste plaats al een onderscheid kunnen maken tussen de staande of de hangende terrasverwarmers. Kies je voor een staand exemplaar dan heb je de keuze tussen bijvoorbeeld gas of elektriciteit. Staande terrasverwarmers zijn, afhankelijk van het formaat, makkelijker te verplaatsen en dus te installeren.

Kies je echter voor een hangende terrasverwarmer dan kies je in de meest gevallen voor een exemplaar dat werkzaam is op elektriciteit. Een hangende terrasverwarmer is iets populairder dan de staande terrasverwarmer en komt dus bijgevolg ook een tikkeltje vaker voor. Dat heeft vooral te maken met het feit dat ze heel wat ruimte helpen te besparen. Een hangende terrasverwarmer kun je bovendien aan het plafond, de wand of eventueel aan een partytent of parasol bevestigen.

 

 

De gebruikte warmtebron

Het is daarnaast ook belangrijk om even stil te staan bij de gebruikte warmtebron. Zo zullen de meeste terrasverwarmers uitgerust zijn met een elektrische verwarming. Dat wil dus zeggen dat dergelijke terrasverwarmers steeds op elektriciteit zullen werken en dus bijgevolg ten allen tijde voorzien zijn van een krachtig warmte-element. Een elektrische terrasverwarmer warmt vaak snel op en zal dus al na enkele minuten warmte kunnen leveren. Misschien niet altijd even goedkoop maar door rekening te houden met koopjes kun je misschien wel een terrasverwarmer aanbieding spotten.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een terrasverwarmer die werkt op gas. Dat zijn vaak de staande en compacte gasverwarmers die je makkelijk en zonder al teveel problemen kunt verplaatsen. Het nadeel is wel dat je dergelijke apparaten steeds op een gasleiding moet kunnen aansluiten. Echter ben je helemaal niet langer afhankelijk van elektriciteit en ben je steeds voorzien van voldoende warmte. Tenslotte is er ook nog de optie om te kiezen voor een terrasverwarmer die gebruik maakt van vuur. Hierbij worden vaak houtblokken gebruikt, fakkels of kaarsen.

 

Terrasverwarmer Reviews – Top 5

 

Als je een tuin met een terras hebt dan kun je misschien even overwegen om een degelijke terrasverwarmer aan te schaffen. Je kunt kiezen om een terrasverwarmer op gas aan te kopen maar indien je liever een infrarood terrasverwarmer hebt of een elektrische terrasverwarmer dan is dat ook mogelijk. We zijn alvast even op zoek gegaan naar de 5 best beoordeelde toestellen. Zo hebben we een top 5 kunnen samenstellen waarbij we rekening hebben het gehouden met de reviews en het advies van de klanten. Kies er voor jezelf gewoon de beste terrasverwarmer uit.

 

 

Vinz Staand tot 2000 Watt

 

Ben je op zoek naar een degelijke terrasverwarmer maar wil je liever niet zoveel geld uitgeven dan is dit product van het bekende merk Vinz werkelijk iets voor jou. Aan het prijskaartje te zien, zou het zomaar een terrasverwarmer aanbieding kunnen zijn.

Het is een staande terrasverwarmer met een maximaal vermogen van maar liefst 2000 Watt. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere warmtestanden. Het is toestel is niet alleen spatwaterdicht maar bovendien ook bestand tegen oververhitting. Verder is het mogelijk om ook de hoogte van deze degelijke terrasverwarmer aan te passen.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de gebruikers tevreden zijn over de voordelen van dit apparaat. Het is een degelijk toestel dat heel gebruiksvriendelijk is en bovendien voldoende warmte afgeeft. Het loont dan ook vast en zeker de moeite om deze terrasverwarmer even grondig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€58.95)

 

 

 

 

Tristar KA-5287

 

Ben je op zoek naar goedkope terrasverwarmers dan zul je zonder twijfel dit handige toestel van het bekende merk Tristar tegenkomen. Net zoals het vorige toestel dat we besproken hebben, is ook dit product een staand exemplaar. Toch is het ook mogelijk om het product aan de wand te bevestigen.

Je zult het tevens ook tot de krachtige apparaten kunnen rekenen aangezien het over een maximaal vermogen van ruim 2000 Watt beschikt. Hierbij heb je de mogelijkheid om te gaan kiezen uit wel 3 verschillende warmtestanden. Het is een comfortabel product waarvan je de hoogte kunt verstellen en verder werkt het ook volledig veilig.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de meerderheid van de kopers tevreden is met dit product. Het is een duurzame terrasverwarmer die heel wat warmte afgeeft. Toch is een enkele gebruiker niet echt helemaal overtuigd van de voordelen van dit apparaat.

 

Koop bij bol.com (€74.6)

 

 

 

 

Garden Impressions

 

Je kunt natuurlijk ook nog altijd opteren voor de terrasverwarmer van het bekende merk Garden Impressions. Het toestel heeft heel wat online reacties gekregen en deze blijken toch allemaal bijzonder positief te zijn.

Je zult merken dat de terrasverwarmer in meerdere kleuren te verkrijgen is. Zo kun je het product kiezen dat je zelfs het liefste ziet. In tegenstelling tot de vorige toestellen, is deze terrasverwarmer er eentje op ergens op te hangen. Verder heeft het toestel een maximaal vermogen van maar liefst 1500 Watt. Het snoer van dit product heeft een totale lengte van ruim 1,6 meter.

Op dit moment kunnen we dus alleen maar vaststellen dat werkelijk alle kopers volledig tevreden zijn met deze terrasverwarmer. Het is een degelijk apparaat dat bijzonder handig te gebruiken is en ook nog eens over een fraai design beschikt. Wat wil een mens nog meer?

 

Koop bij bol.com (€68.59)

 

 

 

 

Eurom Gas 14KW THG14000

 

Ben je op zoek naar een bijzonder krachtige terrasverwarmer dan kunnen we jou alvast dit product van het bekende merk Eurom aanbevelen. Het is een degelijk toestel dat over een maximaal vermogen beschikt van maar liefst 14000 Watt.

Je zult merken dat het toestel bijzonder makkelijk te gebruiken is aangezien je helemaal geen elektriciteit nodig hebt. Je hebt enkel nood aan propaangas of butaangas. Verder is het een staand model dat je vrij makkelijk kunt verplaatsen. Dit heeft te maken met de transportwieltjes waarover het toestel beschikt.

Ondanks het feit dat de wieltjes voor één enkele koper toch net iets te klein zijn, krijgt dit toestel toch vooral een bijzonder positieve beoordeling van alle gebruikers. Zo geeft het niet alleen voldoende warmte af maar ziet het er ook nog eens stijlvol en elegant uit. Kortom voor velen is dit dus een topproduct.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Quality Heating RC-NR24-17A

 

Tot slot is er dan ook nog deze terrasverwarmer van het merk Quality Heating. Jammer genoeg zul je dit toestel niet meteen terugvinden tussen de goedkope apparaten. Ondanks de hoge prijs merken we toch wel meteen op dat de koper echt helemaal tevreden is met het apparaat.

Zo beschikt deze terrasverwarmer over een maximaal vermogen van maar liefst 2400 Watt waardoor je het vast en zeker tussen de krachtige apparaten zult vinden. Het is een hangend apparaat dat bovendien geleverd wordt met een handige en duurzame afstandsbediening.

Momenteel heeft er nog maar één enkele gebruiker op het product gereageerd. De koper is bijzonder tevreden over de kwaliteit van het product maar ook over de snelle levering ervan. Kortom dit product wordt meteen aan iedereen aangeraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status