5 Beste thermosbekers Test van 2020

Laatste update: 27.05.20

 

Thermosbekers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je ’s morgens liever nog wat langer slaapt en dan onderweg wilt ontbijten dan kun je misschien alvast op zoek gaan naar een degelijke thermosbeker. Op die manier kun je je koffie of thee gewoonweg onderweg naar het werk of school opdrinken. Uit een grondig onderzoek is gebleken dat de Contigo Westloop zeker en vast één van de 3 beste thermosbekers is die je in huis kunt halen. Met een inhoud van ruim 470 ml kun je al een goede portie koffie, thee of soep mee naar het werk nemen. Bovendien is dit apparaat beschikbaar in meerdere kleuren. De Tefal Travel Mug K30861 hoeft zeker en vast niet onder te doen met een inhoud van 360 ml. Je kunt er je persoonlijke thermosbeker uit te kiezen aangezien het product in meerdere kleuren te bekomen is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Thermosbekers koopgids

 

Een thermosbeker kan echt een goed hulpmiddel zijn om koffie mee te nemen naar je werk. Op die manier hoef jij je ’s morgens niet meer zo op te jagen. Als je kiest voor de beste thermosbekers dan is dat omdat je let op de mogelijkheden ervan . Verder kun je aandacht besteden aan het gebruiksgemak, het design en de kostprijs als je de aanbiedingen gaat vergelijken. Het is ook mogelijk dat je in je zoektocht op een echte thermosbeker aanbieding stuit.

 

 

Het nut van een thermosbeker

Een thermosbeker wordt door sommige mensen ook wel een thermosfles genoemd. Dit zijn eigenlijk twee benamingen die verwijzen naar één en hetzelfde product. Je kunt er op een gemakkelijke manier je koffie, thee of gewoon water in bewaren. Met een thermosfles kun je koude dranken een bepaalde tijd koud houden en je warme dranken warm. Uiteraard is de tijdsduur afhankelijk van het toestel dat je aankoopt. Zo zijn er modellen die je koffie tot wel 5 uur lang warm houden. En je hebt toestellen die je water bijvoorbeeld tot wel 12 uur lang kunnen koud houden.

Alles is ook afhankelijk van de prijs die je er wilt en kunt aan geven. Daarom is het een goede aanbeveling om op voorhand even stil te staan bij de verwachtingen die je van het product hebt. Op die manier kun je zelf veel doelgerichter zoeken en zul je merken dat het veel beter gaat. Een thermosfles kan dus echt een oplossing zijn voor mensen die zich ’s morgens heel vaak moeten opjagen. Vanaf nu kun jij je koffie gewoon meenemen naar het werk. Zo hoef je ’s morgens geen extra tijd te voorzien om ook nog een kopje koffie te drinken.

Je kunt het ook gemakkelijk meenemen als je een namiddag naar zee gaat. Dan kun je afhankelijk van het aantal mensen een thermosbeker met een grote of kleine inhoud kiezen. Je zult dus al vrij snel merken dat er heel wat mogelijke situaties zijn waarin jij de thermosbeker goed kunt gebruiken.

 

Optiemogelijkheden

In je zoektocht naar de voor jou ideale thermosbeker zul je ook zien dat er toestellen zijn die iets meer opties hebben in vergelijking met andere toestellen. Uiteraard zul je deze opties ook wel bijbetalen in de uiteindelijke prijs. Het is hier opnieuw belangrijk dat je voor jezelf goed weet wat je wilt. Sommige functies kunnen echt een meerwaarde zijn terwijl andere functies eerder een gadget zijn.

De meeste thermosbekers zijn tegenwoordig voorzien van een deksel dat automatisch dichtklapt zodra je iets gedronken hebt. Op die manier kun je verhinderen dat je gaat morsen. Dit kan een goede oplossing zijn als je toch redelijk vaak morst. Zo heb je veel bekers die bovendien ook helemaal lekvrij zijn. Ook dit is bedoeld om te voorkomen dat je gaat morsen. Dit kan ook heel handig zijn als je de beker wilt meenemen in een rugzak of je handtas. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je geen vervelende ongelukjes gaat hebben.

Er zijn ook toestellen waarbij je het deksel in de vaatwasmachine kunt stoppen. En als je goed zoekt zijn er ook heel wat aanbiedingen die je zelfs volledig in de vaatwasser mag stoppen. Dit kan een goed idee zijn voor mensen die een hekel hebben aan afwassen. Door ze in de vaatwasmachine te stoppen kun je ze zeer snel en vooral gemakkelijk reinigen en dus onderhouden.

Veel van de recente thermosbekers worden verder ook met een schroefdop geleverd. Dankzij deze schroefdop is het mogelijk om de beker volledig vacuüm af te sluiten. Naast al deze leuke opties kun je verder ook kiezen uit heel wat leuke kleurtjes en designs. Je hebt ook de mogelijkheid om een grote thermosbeker aan te kopen van bijvoorbeeld 1 liter of de kleinere varianten.

 

 

Kostprijs en design

Je zult al vrij snel begrijpen dat er goedkope thermosbekers zijn maar er zijn natuurlijk ook de iets prijzigere exemplaren. De prijs kan bepaald worden door heel wat zaken. Als je kiest voor een neutrale kleur zoals zwart of wit dan zul je misschien iets minder betalen dan wanneer je kiest voor een opvallend kleurtje. Je hebt ook heel wat thermosbekers die afgewerkt zijn met disney figuurtjes en die dus ook iets duurder zullen zijn.

Verder heb je ook bekers die ontworpen zijn door een bekende designer. Denk maar aan de modellen die ontworpen werden door de Deense designer Erik Magnussen. Uiteraard zal je dit ook allemaal in de uiteindelijke prijs meebetalen.

Het is daarom altijd aan te raden om voor jezelf op voorhand duidelijk te maken wat je verwacht van het product. Waar ben je naar op zoek en welke mogelijkheden wil je hebben. Je kunt eventueel ook altijd een bedrag voorop stellen en dan binnen dit bedrag een leuke thermosbeker zoeken. Het is ook aan te raden om de reviews van kopers te lezen die het product reeds aangekocht hebben.

 

5 Beste thermosbekers (Reviews) van 2020

 

Een thermosbeker is een ideale metgezel die je elke dag vergezelt onderweg naar het werk. Als jij het type persoon bent die altijd iets te laat opstaat zodat je geen tijd meer hebt om rustig je koffie of thee te drinken dan kun je dit altijd meenemen in je thermosbeker om er onderweg van te genieten. We bespreken vijf topproducten die je zeker zullen helpen om de beste thermosbeker te vinden.

 

1. Contigo Westloop Thermosbeker Autoseal

 

Deze thermosbeker van Contigo is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en heeft een inhoud van 470 ml. Met deze thermos zul je nooit morsen omdat het deksel automatisch terug sluit wanneer je gedronken hebt. Je kunt warme dranken tot wel 5 uur lang warm houden en koude dranken tot 12 uur lang koud houden.

Je kunt het deksel openen om de thermos schoon te maken. De thermos bestaat uit dubbelwandig roestvrij staal en kun je eenvoudig met één hand bedienen. Het deksel kun je makkelijk in de vaatwasmachine plaatsen om het te reinigen.

De meeste kopers vinden de prijs/kwaliteitverhouding van het product interessant en zijn lovend over hoe handig de thermos wel is. Ze geven ook goed advies over het design en bevestigen dat de thermos niet lekt. Voor één koper houdt de thermos de drank niet warm.

Met behulp van deze handige thermosbeker van Contigo kun je je koffie of je thee elke morgen gewoon meenemen naar het werk. Dit model heeft een volume van maar liefst 470 ml en is bovendien in verschillende leuke kleurtjes te bekomen. Daardoor zou het zomaar eens één van de populairste thermosbekers kunnen zijn.

Voordelen
Bewaartijd:

met deze handige thermosbeker kun je ervoor zorgen dat je warme dranken minstens 5 uurtjes lang hun warmte behouden. Koude drankjes kunnen maar liefst 12 uur fris gehouden worden.

Handig in gebruik:

je zult merken dat het deksel van deze thermosbeker helemaal automatisch sluit zodra je gedaan hebt met drinken. Op die manier zul je minder snel morsen.

Onderhoud:

het is mogelijk om het deksel van de thermosbeker te openen en zo de beker eenvoudig te reinigen. Daarnaast kun je het deksel zelf probleemloos in de vaatwasmachine plaatsen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een enkele koper is van mening dat de thermosbeker de warme dranken niet zo lang warm houdt.

Koop bij bol.com (€37.99)

 

 

 

 

2. Tefal Travel Mug Thermos beker 360 ml

 

Deze thermosbeker of travel mug van Tefal heeft een inhoud van 360 ml en is in 8 verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt warme dranken tot 4 uur lang warm houden en de beker is volledig lekvrij, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zult morsen. Dit maakt het ook makkelijk om de thermosbeker mee te nemen in je tas of zak.

Je kunt de thermosbeker makkelijk met één hand openen en je kunt vanaf alle zijkanten uit de beker drinken. Koude dranken blijven tot 8 uur koud en de stevige coffee sleeve grip zorgt ervoor dat de beker niet uit je handen valt. De beker is verder nog geschikt om in de vaatwasmachine te plaatsen.

De kopers zijn lovend over dit product, het heeft een goede grip en houdt de dranken lang warm. De beker is ideaal om mee te nemen op reis of onderweg en voor de prijs die je betaalt haal je topkwaliteit in huis.

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke thermosbeker dan is dit model van Tefal echt wel iets voor jou. Bovendien beschouwen heel wat personen Tefal als één van de beste zoniet het beste merk. Hieronder kun je dan ook even de voor- en nadelen van dit product raadplegen.

Voordelen
Aankoopprijs:

je zult versteld staan van de voordelige prijs van deze thermosbeker. Bovendien heeft het de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 thermosbekers uit deze lijst.

Inhoud:

de beker heeft een ruime capaciteit van maar liefst 360 liter.

Handig in gebruik:

je kunt zowel warme alsook koude dranken in deze thermosbeker meenemen. De warme dranken blijven hun warmte 4 uur lang behouden. De koude dranken verliezen hun koelte niet gedurende een vrij lange tijd.

Gebruiksgemak:

doordat de beker helemaal lekvrij is, is deze ook gemakkelijk om mee te nemen. Verder kun je dit model ook probleemloos in de vaatwasmachine plaatsen.

Nadelen

Momenteel kunnen we alleen maar positieve reacties van de kopers vaststellen. Dit maakt het voor ons dan ook een pak moeilijker om eventuele nadelen op een rijtje te plaatsen.

Koop bij bol.com (€24.5)

 

 

 

 

3. Stelton Thermoskan 1 l

 

Deze thermoskan van het merk Stelton ligt in een hogere prijsklasse maar dit heeft te maken met het feit dat het deksel ontworpen is door Erik Magnussen, een Deense designer. Het product is gemaakt van kunststof en heeft een hoogte van 30 cm.

Het artikel wordt geleverd met een schroefdop om de kan vacuum af te sluiten en het product is in 13 verschillende kleuren verkrijgbaar. De kan heeft een inhoud van 1 liter en beschikt over een handvat om het makkelijk te verplaatsen.

Volgens de kopers houdt de thermos je drank lang warm. Je kunt ook een bijpassende thee- of koffiefilter kopen om meteen je warme drank te kunnen bereiden in de thermosbeker zelf. De gietmond is handig en het design valt goed in de smaak bij de gebruikers.

Met de Stelton thermosbeker zul je net iets meer budget hoeven te voorzien. Toch merken we dat heel wat kopers dat helemaal niet zo erg vinden. Deze thermosbeker is namelijk grotendeels ontworpen door de bekende Deense designer Erik Magnussen.

Voordelen
Materiaal:

deze thermosbeker is volledig vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam kunststof en is ongeveer 30 cm hoog.

Design:

het is ontworpen door één van de meeste bekende designers uit Denemarken namelijk Erik Magnussen. Bovendien is dit model beschikbaar in maar liefst 13 verschillende kleuren.

Handig in gebruik:

de beker heeft een ruim volume van maar liefst 1 liter. Dankzij het handvat is het mogelijk om de thermosbeker op een eenvoudige manier te verplaatsen.

Nadelen
Prijskaartje:

ook al lijken er momenteel geen klachten te zijn over de prijs, toch vermoeden we dat de prijs voor potentiële kopers een struikelblok zou kunnen zijn.

Koop bij bol.com (€72.95)

 

 

 

 

4. Retulp Tumbler Teal Green 300 ML Thermosbeker 

 

De Retulp Tumbler behoort tot de goedkope thermosbekers en is perfect om onderweg mee te nemen. De Tumbler heeft een inhoud van 300 ml en is gemaakt van roestvrij staal die gerecycleerd is van gebruikt staal. De thermoskan is uitgerust met een plastic behuizing die ook gemaakt is van gerecycleerd plastic.

Het omhulsel bevat geen schadelijke BPA en de thermoskan is in vijf verschillende kleuren beschikbaar. Dankzij de dubbele wand wordt de temperatuur goed geïsoleerd en de dop bevat een theefilter zodat je zelf meteen thee kunt maken. Warme dranken blijven tot 8 uur warm en koude dranken tot 12 uur koud.

De kopers zijn tevreden over dit product en vinden het een handige kan om mee te nemen. De drank blijft lang warm in deze thermosbeker aanbieding. Een nadeel van dit product is dat je het niet in de vaatwasmachine kunt schoonmaken.

Als je op zoek bent naar een degelijke en handige thermosbeker maar daar liefst niet zoveel geld wenst aan uit te geven dan is de Retulp Tumbler iets voor jou. Dit model heeft een volume van maar liefst 300 ml. Alvorens je besluit de beker aan te kopen, kun je hieronder even de voor- en nadelen grondig bestuderen.

Voordelen
Kostenplaatje:

vanwege de gunstige prijs zul je dit model zeker en vast tussen de goedkope thermosbekers kunnen spotten.

Materiaal:

dit model is helemaal vervaardigd uit degelijk roestvrij staal. Dit werd bovendien gerecycleerd uit staal. De behuizing is dan weer van gerecycleerd plastic.

Handig in gebruik:

het is een handig apparaat dat je gemakkelijk kunt meenemen. Bovendien is het helemaal BPA vrij waardoor je geen schrik hoeft te hebben van schadelijke stoffen.

Nadelen
Onderhoud:

het is belangrijk om er rekening mee te houden dat je deze thermosbeker helemaal niet in de vaatwasmachine mag plaatsen.

Koop bij bol.com (€25)

 

 

 

 

5. Tepiano Eins 260 ml theebeker voor onderweg Theemaker 

 

Deze thermosbeker is perfect om to go onderweg mee te nemen. Het product heeft een inhoud van 260 ml en isoleert de temperatuur dankzij de dubbele wand. Er zit een ingebouwde filter in om thee te laten trekken en het artikel is BPA vrij.

De buitenkant van de beker is gemaakt van hard plastic de binnenkant van glas. Je kunt deze beker wel niet in de vaatwasmachine plaatsen. De drank blijft ongeveer 1 uur warm in deze thermosbeker.

Slechts één koper heeft een review geschreven voor dit product maar het advies is volledig positief. Dankzij de filter kun je rustig je thee drinken zonder last te hebben van de blaadjes. Dankzij de dubbele wand is het product nooit te heet om vast te houden.

Ook met de Tepiano Eins mag je rekenen op een degelijk en handig product. Het is iets compacter in vergelijking met de voorgaande modellen en heeft een volume van ongeveer 260 ml. Hieronder kun je een overzichtje vinden waarin we even toelichten wat de sterke en minder sterke eigenschappen zijn van dit product.

Voordelen
Handig in gebruik:

met dit model kun je probleemloos genieten van een heerlijke thee. De dubbele wand zorgt er daarnaast voor dat de thermosbeker nooit te heet zal aanvoelen zodat je deze probleemloos kunt vastnemen.

Materiaal:

de binnenkant van deze handige beker is helemaal gemaakt van glas. De buitenkant daarentegen is uit stevig en duurzaam plastic vervaardigd.

Nadelen
Onderhoud:

net zoals het voorgaande product is het belangrijk om te weten dat je deze thermosbeker helemaal niet in de vaatwasmachine kunt plaatsen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status