fbpx

Beste toilet

Laatste update: 15.10.19

 

Toiletten test van 2019

 

De inrichting van de toiletruimte is tegenwoordig net zo belangrijk als de inrichting van je keuken of je kamer. De toiletruimte maakt gewoon deel uit van je woning. Het oog wil ook wat. Wij zijn op zoek gegaan naar de vijf best beoordeelde toiletten. Zo kun jij makkelijker bepalen wat voor jou het beste toilet is. Wij hebben ons daarbij laten leiden door het advies van onze klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Proplus Draagbaar

 

Dit stevige toilet is draagbaar en valt in de categorie goedkope toiletten Om een aantal redenen kan dit voor jou de beste keuze zijn op dit moment. Stel je hebt boven geen toilet en je moet iedere keer naar beneden. Dan is dit toilet een uitkomst. Het kan ook zijn dat je het toilet wilt verbouwen. Dan is dit een prima tijdelijke oplossing.

Het is een modern vormgegeven toilet, vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Hij is voorzien aan de zijkant van een closetrolhouder. Hij heeft een inhoud van 7 liter en is voorzien van een uitneembare afsluitbare emmer. Dit toilet beschikt niet over een waterreservoir. Hij wordt geleverd in de kleur grijs.

Kopers die je reeds voorgingen, zijn heel positief in hun review. Zij waarderen dit product met maar liefst 5 sterren. Hij is van heel goede, stevige kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is super.

 

Koop bij bol.com (€42.99)

 

 

 

 

V&B O.Novo Combipack

 

Een kwaliteitsproduct is dit hangende toilet van Villeroy & Boch. Dit bedrijf is een begrip waar het gaat om keramiek en om design. Dit toilet is vervaardigd uit keramiek van hoge kwaliteit en het is modern en strak vormgegeven. Het inbouwreservoir bij dit toilet wordt niet meegeleverd.

Hij behoort tot het type diepspoeltoiletten. Bij de levering is een toiletbril met deksel inbegrepen. Dit is eenvoudig aan te brengen en af te nemen door middel van een kliksysteem. Daarmee is het toilet ook eenvoudig te reinigen.

Klanten die dit toilet reeds kochten, zijn erg lovend en beoordelen het met maar liefst 5 sterren. Met name de goede kwaliteit, het fraaie en trendy design worden hoog gewaardeerd. Al met al een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€145)

 

 

 

 

Hangend toilet Alexandria Flatline

 

Misschien is dit voor jou nou net de toilet aanbieding waar je naar op zoek bent. Dit inbouwtoilet is van het merk de Douche Concurrent en het heeft een strakke moderne vormgeving. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek en wordt geleverd in een witte kleur.

Dit toilet is niet voorzien van een spoelrand. Dit maakt het eenvoudig om het schoon te maken. Het toilet is behandeld met een zogenaamde nanocoating. Hierdoor blijft het glazuur langer mooi. Hij wordt geleverd met een flatline softclose zitting.

Kopers waarderen dit toilet met maar liefst 5 sterren. Zij zijn zeer te spreken over het mooie en moderne design van dit toilet. De montagepunten van het toilet zijn onzichtbaar.

 

Koop bij bol.com (€161.1)

 

 

 

 

Sphinx Wandcloset

 

Nog een bijzonder fraai toilet van het merk Sphinx. Ook een begrip in de wereld van sanitair. Dit zogenaamde diepspoeltoilet wordt bevestigd aan de wand. Het hangende waterreservoir wordt niet meegeleverd. Het toilet is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek en wordt geleverd in de kleur wit.

Bij de levering is een softclose zitting en deksel inbegrepen. Dit kan eenvoudig met een kliksysteem aangebracht en verwijderd worden. Dit maakt het reinigen natuurlijk ook een stuk eenvoudiger. De garantie op dit toilet is maar liefst 5 jaar.

In de beoordeling door andere kopers scoort dit toilet hoog. Met een goede stevige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs is hier zeker sprake van een super prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€87.42)

 

 

 

 

Geberit Toiletset Saturna

 

Wanneer je naar de prijs kijkt, lijkt die wel aan de hoge kant te zijn. Daar staat echter tegenover dat in deze prijs wel de levering van het inbouwreservoir is begrepen. Geberit is een begrip binnen de wereld van sanitair. Met de vele innovatieve oplossingen is dit bedrijf niet voor niets marktleider op dit terrein in Europa.

Dit diepspoeltoilet is gemaakt uit hoogwaardige keramiek. Het heeft geen spoelrand en laat zich daarmee ook makkelijk reinigen en is hygiënisch in gebruik.  Naast het inbouwreservoir met zelfdragend frame wordt ook de bedieningsplaat meegeleverd. Deze is vervaardigd uit chrome.

In de beoordeling van dit hangende wandtoilet wordt het gewaardeerd met maar liefst 5 sterren. Met name wordt lovend gesproken over het trendy design en de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Kortom een top product en zeker het aankopen waard.

 

Koop bij bol.com (€379)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status