fbpx

Beste toiletfontein

Laatste update: 15.10.19

 

Toiletfonteinen test van 2019

 

Toiletfonteinen zijn er in allerlei vormen, formaten, kleuren en designs. Het zal dan ook niet verwonderen dat de zoektocht naar de beste toiletfontein niet altijd van een leien dakje verloopt. Sommige personen gaan op zoek naar een toiletfontein met kastje, andere personen kiezen dan weer voor een exemplaar zonder. Wil je een mini toiletfontein aankopen of mag het toch net iets groter zijn? Om het jou makkelijk te maken, hebben we hieronder al 5 topproducten klaar staan. Neem rustig de tijd om ze te bekijken en wie weet zit er wel een leuke toiletfontein aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Plieger Austin Fontein

 

Tussen de goedkope toiletfonteinen zul je dit product van Plieger niet meteen hoeven te verwachten. Toch merken we heel wat positieve online reviews op. De fontein heeft een totale afmeting van maar liefst 37 bij 23 cm en wordt bovendien zowel met een fonteinkraan alsook met degelijke sifon geleverd.

Het product is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en stevig keramiek dat makkelijk te onderhouden is. Zo kun je deze toiletfontein makkelijk met een vochtig doekje even snel schoon wrijven. De toiletfontein is reeds uitgerust met een duidelijk en handig kraangat en je zult merken dat de installatie ervan een fluitje van een cent is. Je kunt bovendien kiezen of je het kraangat rechts of links hebben wilt.

Deze complete toiletfontein set wordt duidelijk bijzonder positief beoordeeld door de klanten. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de correcte prijs-kwaliteitverhouding maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€109)

 

 

 

 

Differnz Cleo Fontein

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke toiletfontein die geleverd wordt door het bekende merk Differnz. Het gaat hier om een degelijke hoekfontein met een totale afmeting van maar liefst 30 bij 30 cm. Bovendien wordt ook hier de fonteinkraan en een praktische sifon meegeleverd.

De set is vervaardigd uit bijzonder duurzame en degelijke natuursteen en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een kraangat. Bovendien gaat het hier om een toiletfontein zonder overloop. Je zult merken dat het product makkelijk en zonder problemen te installeren is. De gebruikte materialen zijn verder makkelijk te onderhouden en dat is natuurlijk ook een pluspunt.

De natuursteen heeft een unieke zwarte kleur wat bijzonder goed past in een strakke en moderne woning. Kopers blijken duidelijk tevreden te zijn over de kwaliteit en het fraaie design van deze unieke toiletfontein. Echter vindt één enkele klant het wel jammer dat het bevestigingsmateriaal niet wordt meegeleverd.

 

Koop bij bol.com (€129)

 

 

 

 

Best Design Mini Block

 

Ben je op zoek naar een degelijke toiletfontein maar wil je liever niet zoveel geld spenderen? Of beschik je misschien over een beperkt budget? Dan hoef je niet langer te panikeren want wij hebben de ideale oplossing voor jou. Bekijk alvast even deze unieke toiletfontein van het bekende merk Best Design. Je zult meteen versteld staan van het mooie en vooral betaalbare prijskaartje ervan.

De toiletfontein heeft een maximale afmeting van 36 bij 18 cm en is daardoor vrij compact. Het product is volledig vervaardigd uit duurzame en makkelijk te onderhouden keramiek. Je hoeft er na gebruik gewoon even met een vochtig doekje over te wrijven. De toiletfontein wordt niet gekenmerkt door een overloop en is reeds voorzien van een praktisch kraangat.

Tot op heden stellen we vast dat er nog maar één enkele koper een reactie heeft geplaatst. De klant is echter duidelijk tevreden over de kwaliteit van deze toiletfontein en de gebruikte materiaalsoorten. Kortom een uniek topproduct.

 

Koop bij bol.com (€54)

 

 

 

 

Villeroy en Boch O.novo

 

Door te kiezen voor deze toiletfontein van Villeroy & Boch, kies je opnieuw voor een betaalbaar product. De toiletfontein heeft een maximale afmeting van maar liefst 36 bij 27,5 cm en wordt gekenmerkt door een overloop in combinatie met een doortikbaar kraangat.

Deze unieke toiletfontein is volledig vervaardigd uit duurzaam keramiek en is makkelijk te onderhouden. Zo kun je de fontein na gebruik gewoon even snel met een vochtig of droog doekje schoon wrijven. Je hebt er dus amper werk aan. De witte kleur oogt neutraal maar tegelijk ook bijzonder klassevol en luxueus.

De koper is duidelijk tevreden over het formaat van deze toiletfontein en de gebruikte materiaalsoorten. Er wordt dan ook een positief advies gegeven over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Wel jammer dat er bij de levering geen bevestigingsmateriaal bij zat.

 

Koop bij bol.com (€41.99)

 

 

 

 

Diamond Line

 

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke toiletfontein van Diamond Line. Dit product is maar liefst 35,6 cm breed, 15,9 cm hoog en zo’n 20,3 cm diep. De toiletfontein heeft een mooie rechthoekige vorm en is makkelijk en zonder problemen aan de wand te bevestigen.

Het product is vervaardigd uit duurzaam Solid Surface materiaal dat best wel tegen een stootje kan. De witte kleur zorgt voor een rustgevend karakter en oogt bijzonder mooi in een designvolle moderne woning. De toiletfontein wordt bovendien geleverd met een reeds aangebracht kraangat. Houd er wel rekening mee dat er bij de levering geen kraan wordt meegeleverd.

Jammer genoeg zijn er nog geen online beoordelingen bij dit product geplaatst. Het is mogelijk dat het hoge prijskaartje daar voor iets tussen zit. Het is echter ook een mogelijkheid dat het om een vrij recente toiletfontein gaan. Wees in dat geval de eerste persoon om een review te plaatsen.

 

Koop bij bol.com (€189)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status