5 Beste Traagschuim Toppers Test van 2020

Laatste update: 21.05.20

 

Traagschuim Toppers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Indien je ’s nachts vaak niet zo goed kunt slapen dan kun je misschien eventueel eens uitkijken naar een degelijke topper uit traagschuim. Je zult merken dat je lichaam meer en beter ondersteund wordt en je ’s morgens fris en monter aan de dag kunt beginnen. In de top 3 hieronder geven wij jou graag even wat meer uitleg omtrent de 3 beste traagschuim toppers. Zo mag je bijvoorbeeld met een gerust hart de O.M.M. Topper 160×200 topper aankopen. Dit model heeft een dikte van ruim 6 cm en is voldoende groot voor 2 volwassen personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor de 150×220 Topper Dekmatras Nasa traagschuim c.a. 6 cm dik topper te kiezen. Zoals de titel doet vermoeden, heeft deze traagschuim topper een dikte van maar liefst 6 cm.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Traagschuim toppers koopgids

 

Een traagschuim topper kan een handige uitkomst zijn als je matras niet meer zo lekker ligt en je het nog niet wilt vervangen. Om een traagschuim topper aanbieding te kunnen vinden, moet je eerst de producten vergelijken met elkaar en de voordeligste topper kopen voor jezelf. Hieronder kun je enkele punten lezen over traagschuim toppers waarmee je rekening kunt houden als je 1 gaat zoeken.

 

 

Waarvoor wordt een topper gebruikt?

Het komt wel vaker voor dat mensen een matras topper verwarren met een matras pad, terwijl ze niet hetzelfde zijn. Een matras topper is dikker dan een matras pad en wordt gebruikt door personen die niet comfortabel op hun matras liggen. Misschien ligt jouw matras niet meer zo comfortabel als vroeger of vind je dat het nog net te hard is, dan kun je zo een topper gebruiken voor jouw matras. Als je jarenlang hetzelfde matras gebruikt, dan kan het dat het jouw lichaam niet meer zo goed ondersteunt doordat het verouderd raakt. Het gevolg hiervan is dat je steeds weer met andere lichaamspijnen kan opstaan.

Door het plaatsen van een topper voorkom je dat je een nieuwe matras hoeft te kopen en kun je nog door genieten van hetzelfde matras. Een ander voordeel is dat een topper jouw matras ook beschermt. Door het gebruiken van een topper maakt jouw matras geen direct contact met zweet of jouw lichaam, waardoor het minder snel slijtage zal oplopen. Dit product is ook ideaal om te gebruiken door mensen die last hebben van een allergie.

 

Type traagschuim topper

Je kunt verschillende typen traagschuim toppers vinden waaruit je kunt kiezen. Zo kun je een keuze maken uit de traditionele en gel traagschuim toppers. De traditionele toppers zijn gemaakt van traagschuim en bieden een goede ondersteuning. De toppers kunnen ook helpen met het verlichten van diverse pijnklachten zoals nek- en rugpijn. De gel traagschuim topper is bijna hetzelfde als de traditionele traagschuim topper, alleen is dit product gemaakt met gel deeltjes. Deze topper is een goede uitkomst voor personen die het warm krijgen in de avond tijdens het slapen, want het houdt jouw lichaam koel.

De latex toppers kun je niet echt rekenen tot traagschuim toppers, maar het is duurzamer dan de meeste materialen. Als je op de topper hebt gelegen, dan gaat het heel snel terug naar zijn originele vorm. Het is ook compacter waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen. Een matras topper die gemaakt is van veren is ook ideaal om te gebruiken. In het bijzonder als je het vaak koud hebt in de avond of in een koud land woont, zal dit product je warm houden.

 

Dikte van de topper

De toppers zijn te vinden in verschillende diktes en elke dikte voelt weer anders aan. Je zult je dan afvragen welke dikte de beste traagschuim toppers hebben. Je kunt toppers vinden die al vanaf 1 duim dik zijn tot ongeveer 4 duim. Je kunt tegenwoordig zelfs toppers vinden die dikker zijn dan 4 duim. Let wel dat hoe dikker de topper is, hoe duurder de prijs ook ervan zal zijn. Je kunt al gauw een paar honderd euro uitgeven aan een goede topper.

De goedkope toppers zijn dus de dunnere toppers. Hoe weet je welke topper je moet aanschaffen van alle aanbiedingen op de markt? Als je de online reviews leest, dan merk je dat de voorkeur van het overgrootste deel van de personen uitgaat naar een topper dat 2 of 3 duim dik is. De toppers vanaf 4 duim zijn erg dik en als je zo een topper moet kopen, dan kun je liever een nieuw matras aanschaffen. Toch heb je personen die bereid zijn om veel geld uit te geven aan een topper die dikker is dan 4 duim.

 

 

Voor welk soort matras kan ik een topper gebruiken?

Je kunt tegenwoordig een topper gebruiken voor elk matras dat je hebt, want de toppers zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Het is een aanbeveling dat je de afmeting van jouw matras eerst goed kent, voordat je een topper gaat kopen. Het laatste wat je wilt, is dat de topper te klein is voor jouw matras waardoor je geen evenredige oppervlakte hebt. Daarnaast moet je ook eraan denken wat voor type matras je hebt. Als je een matras hebt die zacht aanvoelt en gemakkelijk inzakt, dan zal een traagschuim topper waarschijnlijk niet goed functioneren.

In zo een geval is het niet aangeraden een topper te gebruiken, maar de matras te vervangen met een stevige matras die voldoende ondersteuning biedt. Je kunt wel een topper gebruiken voor een matras die nog net te hard aanvoelt. Als je een matras hebt die aan de bovenkant een gewatteerde top heeft omdat het als hoofdkussen moet functioneren, dan is het moeilijk om een topper te gebruiken. Wil je toch een topper gebruiken, dan moet je goed nagaan welke dikte je nodig hebt om de juiste ondersteuning te vinden voor jouw nek en rug.

 

5 Beste Traagschuim Toppers (Reviews) van 2020

 

Iedereen houdt wel van een goede en heerlijke nachtrust, want hierdoor sta je de volgende ochtend uitgerust op. Je hebt dan genoeg energie om de dag door te brengen. Een goede en zachte topper, kan ook bijdragen aan een goede nachtrust. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste traagschuim topper.

 

 

1. O.M.M. Topdekmatras Topper 160×200

 

Met de Topdekmatras Topper 160×200 kun je heerlijk elke nacht in bed duiken en genieten van een goede nachtrust. Met dit product kun je comfortabel slapen, want het is gemaakt van NASA traagschuim.

Het biedt een gemiddeld ligcomfort en is anti allergisch. Het is 6 cm dik en is geschikt voor twee personen. De hoes is gemaakt van katoen en is afneembaar, zodat je het kunt wassen en dit product hygiënisch blijft.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het wel niet tot de categorie van goedkope traagschuim matrassen. Ondanks de hoge prijs van dit product, staan er toch alleen positieve beoordelingen hierover.

De kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is comfortabel. Het is zeker een goede aankoop, want de prijs is redelijk. Dit product is handig voor personen die op hun zijde slapen.

Een goede en degelijke matras is echt heel belangrijk als je van een goede nachtrust wilt kunnen genieten. Zo hoef je ’s morgens ook helemaal niet op te staan met vervelende nek- en rugklachten. Deze traagschuim matras van O.M.M. kan je daar zeker en vast bij helpen.

Voordelen
Formaat:

deze traagschuim matras is beschikbaar in maar liefst 4 verschillende formaten. Zo kun jij zowel de lengte uitkiezen alsook de breedte van je matras gaan bepalen.

Onderhoud:

je kunt de hoes gemakkelijk van de matras afnemen. Bovendien mag het in de wasmachine gestopt worden. Op die manier blijft het altijd hygiënisch en schoon.

Nadelen
Budget:

deze traagschuim topper beschikt niet over de laagste prijs. Dit kan eventueel wel eens een struikelblok zijn voor sommige kopers.

Koop bij bol.com (€189.95)

 

 

 

 

2. 150×220 Topper Dekmatras Nasa traagschuim c.a. 6 cm dik

 

Met deze unieke traagschuim topper van het, al dan niet bekende merk Nirwana Bedden, haal je volgens verschillende klanten een topproduct in huis. De topper wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van maar liefst 150 bij 220 cm en is ongeveer 6 cm dik. Uiteraard heb je de mogelijkheid om uit nog tal van andere afmetingen te kiezen.

Deze unieke tweepersoons topper is hoofdzakelijk vervaardigd uit duurzaam en comfortabel traagschuim dat je trouwens ook in de vulling kunt terugvinden. De tijk van het product bestaat dan weer uit polyester en kun je bovendien makkelijk verwijderen en in de wasmachine stoppen. Op die manier blijft de topper steevast proper en hygiënisch. Daarnaast blijkt te matras ook helemaal anti-allergisch te zijn

Het is een stevige en duurzame traagschuim topper die over een maximale draagkracht van maar liefst 120 kg beschikt. Kopers reageren dan ook vooral positief alhoewel de kwaliteit, volgens één klant toch wel wat beter had mogen zijn.

Door te kiezen voor deze unieke traagschuim topper kies je voor een product dat jou wordt aangeboden door Nirwana Bedden. Nirwana Bedden is best wel een bekend merk en wordt door heel wat klanten ook als veruit het beste merk beschouwd. Hieronder een overzichtje van de belangrijkste kenmerken.

Voordelen
Formaat:

de traagschuim topper heeft een totale afmeting van 150 bij 220 cm wat overeenkomt met een standaard tweepersoons topper. Verder is de topper ruim 6 cm dik.

Materiaal:

de vulling van deze topper bestaat, hoe kan het ook anders, voornamelijk uit hoogkwalitatief traagschuim terwijl de tijk uit polyester is vervaardigd.

Onderhoud:

het is mogelijk om de tijk van de topper te verwijderen en deze op een normaal standaard wasprogramma van 30 graden schoon te maken.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een blik op de online reacties toont aan dat één koper toch wel wat twijfelachtig reageert op de aangeboden kwaliteit.

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

3. O.M.M. Topdekmatras Topper 80×200 NASA traagschuim 6cm

 

De Topdekmatras – Topper 80×200 is gemaakt van hoge kwaliteit NASA traagschuim. Dit materiaal wordt zachter door lichaamswarmte, waardoor het zich gemakkelijk gaat vormen aan de vorm van uw lichaam.

Hierdoor wordt het gewicht van het lichaam beter verdeeld over het oppervlak. De tijk is anti allergisch en heeft een dubbeldoek met Aloe Vera erin vervaardigd.

Daarnaast heeft Aloe Vera een koele en antibacteriële werking en voelt het daardoor comfortabel en superzacht aan. Dit product is een eenpersoons topper dat door kinderen, maar ook door volwassenen gebruikt kan worden. Het biedt een medium mate aan stevigheid en is in Nederland vervaardigd.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een traagschuim matras aanbieding en dat is het ook voor de twee personen die een positieve beoordeling hebben gegeven over dit product. Het is van goede kwaliteit en het voelt fijn en comfortabel aan.

Net zoals het eerste product is ook deze traagschuim topper afkomstig van het merk O.M.M. Met dit product haal je echt een aanwinst in huis. Je kunt namelijk helemaal zelf de productlengte en de productbreedte van de topper gaan bepalen. Bovendien blijken de meeste kopers helemaal overtuigd te zijn van dit product. Neem dus zeker en vast een kijkje.

Voordelen
Comfort:

traagschuim heeft de eigenschap om iets zachter en soepeler te worden door lichaamswarmte. Op die manier past de matras zich aan jouw lichaamsvorm en houding aan. Dit biedt uiteraard extra ondersteuning.

De tijk:

de tijk van de traagschuim topper is niet alleen antiallergisch maar beschikt ook nog eens over een dubbeldoek met aloë vera. Dit is niet alleen comfortabel maar werkt kalmerend.

Budget:

als je een beperkt budget hebt of liever niet zoveel geld wenst uit te geven dan is dit product zeker een aanrader.

Nadelen

We merken dat er hier enkel en alleen positieve beoordelingen gegeven zijn. Het zou dus wel eens om een topproduct kunnen gaan. Ook voor ons is het niet eenvoudig om nadelen aan te duiden.

Koop bij bol.com (€99.95)

 

 

 

 

4. Slaaploods Topdekmatras Traagschuim Deluxe 90×200 cm

 

De Slaaploods Topper Traagschuim Deluxe is gewoon een geweldig product dat jou extra comfort biedt. Met dit product kun je rekenen op een heerlijke en goede nachtrust.

Dit product is 8 cm dik en is gemaakt van hoogwaardig NASA traagschuim. Dit materiaal vormt zich naar de contouren van het lichaam en biedt daardoor een goede ondersteuning.

Daarna gaat het langzaam terug naar zijn oude vorm. Het is voorzien van een luxe tijk dat anti huisstofmijt is en ook anti allergisch. Je kunt de tijk met gemak door een ritssluiting eraf halen en het wassen. Let wel dat dit product niet in de droger kan.

Er is tot nu toe maar 1 review geplaatst voor dit product en de koper is er blij mee. Het is van goede kwaliteit en voelt fijn aan. Dit product biedt een prettige stevigheid en is daarom een top product voor deze gebruiker.

Met deze traagschuim topper haal jij echt wel een degelijk product in huis. De overwegend positieve reacties doen vermoeden dat het wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Ondanks dat deze topper niet over de laagste prijs beschikt, krijgt het overwegend positieve beoordelingen van de klanten.

Voordelen
Materiaal:

de matras heeft een dikte van maar liefst 8 cm en werd uit kwalitatief degelijk NASA traagschuim vervaardigd. Daardoor kan de matras zich aan jouw lichaamsvormen aanpassen en dus meer ondersteuning aanbieden.

Gebruiksvriendelijk:

de tijk van deze traagschuim topper is antiallergisch en ook nog eens anti huisstofmijt. Door middel van de ritssluiting kun je de tijk gemakkelijk af de matras halen en in de wasmachine stoppen.

Nadelen
Onderhoud:

de tijk kan perfect in de wasmachine maar is niet ideaal om in de droger te stoppen. Dit zou eventueel een struikelblok kunnen zijn.

Koop bij bol.com (€121)

 

 

 

 

5. Bed4less 140×200 Topper Dekmatras traagschuim c.a 5cm dik

 

Met de 140×200 Topper – Dekmatras NASA traagschuim kun je nu elke avond een heerlijke nachtrust hebben. Deze matras is 5 cm dik en is gemaakt van NASA traagschuim.

Traagschuim is thermo-elastisch en neemt de vormen van uw lichaamscontouren aan. Jouw lichaam zakt weg in de dekmatras en krijgt door de vormen van het traagschuim toch nog de juiste ondersteuning.

Dit product is drukverlagend en is in het bijzonder geschikt voor mensen met rug-, schouder- en nekklachten. De hoes is anti allergisch en je kunt het eenvoudig met een rits weghalen om te wassen. Dit product is ook nog milieuvriendelijk.

Tot nu toe zijn er nog geen reviews geschreven voor dit product. Het is mogelijk dat dit product wel door mensen is aangeschaft, maar dat zij nog geen beoordeling hebben geplaatst. Omdat er nog geen ervaring van een gebruiker is gedeeld, is het moeilijk om een advies uit te brengen.

Ook dit product is afkomstig van het bekende merk Trendzzz en heeft op dit moment enkel positieve reacties gekregen. Als je vaak last hebt van nek- en rugklachten bij het opstaan dan kun je misschien deze traagschuim topper eens bekijken. We nemen dan ook graag de voor- en nadelen even onder de loep voor jou.

Voordelen
Traagschuim:

traagschuim heeft de goede eigenschap dat het thermo-elastisch is. Dit wil zeggen dat het onder invloed van je lichaamswarmte gaat versoepelen. Op die manier kan de matras zich aan jouw lichaamsvorm aanpassen.

Drukverlagend:

doordat de traagschuim topper bovendien drukverlagend is, is het product uitermate geschikt om te gebruiken bij rug- en nekklachten.

Nadelen
Review:

op dit moment is er bij dit product nog maar één enkele beoordeling geplaatst. Ondanks dat deze positief is, kunnen sommige gebruikers misschien toch nog aarzelen.

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Bed4less 160×200 Topper Dekmatras traagschuim c.a 5cm dik

 

De dekmatras NASA traagschuim topper is 5 cm dik en biedt comfort en luxe aan de persoon die het gebruikt. Het traagschuim is thermo-elastisch en neemt jouw lichaamshouding aan.

Jouw lichaam zakt weg in de dekmatras en door de vormen in het traagschuim krijg je de juiste ondersteuning. Dit product is drukverlagend en in het bijzonder geschikt voor mensen met rug-, schouder- en nekklachten.

Dat is de reden waarom traagschuim matrassen in ziekenhuizen worden gebruikt. De hoes is anti allergisch en je kunt het eenvoudig met een rits weghalen om te wassen. Dit product is bovendien milieuvriendelijk.

Voor dit product staan er tot nu toe maar twee beoordelingen geschreven. Beide kopers zijn tevreden met dit product en geven er positief advies over. Dit product is duurzaam en is van goede kwaliteit. Het is handig in gebruik en voelt comfortabel en zacht aan.

In de wereld van de matrassen is het merk Trendzzz bij heel wat gebruikers vrij bekend. Voor velen onder hen is het ook meteen het beste merk. De alleen maar positieve beoordelingen bij dit product spreken dit niet tegen. We durven zelfs vermoeden dat het wel eens één van de populairste traagschuim toppers zou kunnen zijn.

Voordelen
Comfort:

deze Trendzzz traagschuim topper is maar liefst 5 cm dik. Bovendien heeft het traagschuim de capaciteit van elastisch te zijn. Dit wil zeggen dat de matras zich aan jouw lichaamsvorm en lichaamshouding aanpast.

Effect:

deze topper biedt voldoende ondersteuning en werkt ook nog eens drukverlagend. Op die manier kunnen klachten aan de nek, schouders en de rug vermeden worden.

Onderhoud:

je kunt de hoes af de matras halen en in de wasmachine stoppen. Zo blijft dit altijd schoon en hygiënisch. Bovendien is de hoes antiallergisch.

Nadelen

Werkelijk alle kopers zijn helemaal overtuigd van dit product. Voor hen is deze topper echt wel degelijk een topproduct dat volledig aan hun wensen voldoet. Dit maakt het voor ons moeilijker om je advies te geven over eventuele nadelen ervan.

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
DMCA.com Protection Status