fbpx

Beste tuinslanghaspel

Laatste update: 15.10.19

 

Tuinslanghaspels test van 2019

 

 

De zomer is in aantocht en we hopen natuurlijk op veel zon. Dan moet je de tuin wel extra bewateren. We houden onze tuin natuurlijk wel graag strak en zo’n losse tuinslang is een beetje rommelig. Opgeruimd staat netjes! We gingen op zoek naar de beste tuinslanghaspel voor jou. Wij baseerden ons daarbij op het advies van onze klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Gardena Wand-slangenbox

 

Gardena is één van de bekende merken waar het gaat om tuinonderhoud. Met deze handige opbergbox heb je de tuinslang nooit meer in de knoop. Hij heeft een automatisch oprolsysteem, zodat je na gebruik de slang weer heel netjes opgeruimd hebt. Hij is zeer geschikt voor middelgrote tuinen met een slanglengte van 25 meter.

Hij wordt geleverd inclusief alle toebehoren om aan de muur te monteren. Eenmaal aan de muur bevestigd draait hij 180º met je mee en zorgt voor grote bewegingsvrijheid. De meegeleverde slang heeft een doorsnede van 13 mm en zorgt voor een krachtige watertoevoer. Hij is makkelijk afneembaar wanneer je hem gedurende de wintermaanden wilt opbergen.

In de review van klanten wordt zeer lovend gesproken over het ingenieuze, professionele oprolsysteem. Dit zorgt ervoor dat de slang heel netjes terug glijdt in de box. Deze tuinslangbox is zeer handig in gebruik en spaart veel tijd bij het opbergen.

 

Koop bij bol.com (€134.95)

 

 

 

 

Kärcher Automatische haspel CR 5.220

 

Kärcher is natuurlijk ook een begrip wanneer het gaat om tuinverzorging. Deze tuinslanghaspel voor de muur zorgt ervoor dat je de tuinslang na gebruik weer snel kunt opruimen met zijn automatische oprolsysteem. Met een slanglengte van 20 meter is hij geschikt voor tuinen met een gemiddelde grootte.

De aanwezige slangrem zorgt voor een gelijkmatig en soepel oprollen van de tuinslang. Nooit geen knikken meer door de goede kwaliteit die je van Kärcher verwacht. Hij wordt geleverd met 1,5 meter aansluitslang, een spuitstuk, koppelingen en ophangmateriaal.

In de beoordeling door klanten wordt hij met maar liefst 4,9 sterren gewaardeerd. Als pluspunten worden genoemd zijn fraaie vormgeving en zijn hoogwaardige kwaliteit. Hij zorgt ervoor dat je tuin er altijd netjes bij ligt. Ook de kwaliteit van het oprolsysteem wordt heel goed beoordeeld.

 

Koop bij bol.com (€90)

 

 

 

 

Gardena Classic 

 

Deze wandslanghaspel valt in de categorie goedkope tuinslanghaspels. Deze Gardena tuinslanghaspel kan aan de muur worden bevestigd, maar is ook los te gebruiken. Je kunt er maar liefst 50 meter slang op kwijt. Hij is daarmee ook geschikt voor de wat grotere tuinen. Omdat hij los ook te gebruiken is, kun je er bijvoorbeeld ook makkelijk je auto mee wassen.

Hij wordt geleverd met een slanglengte van 20 meter. Daarnaast zijn aansluitstukken, 2 kraanstukken, een aansluitslang voor de kraan, een adapter en een Classic tuinspuit bij de levering inbegrepen. Een stabiele houder die niet kantelt bij het oprollen. Misschien is dit wel de tuinslanghaspel aanbieding voor jou.

Klanten die deze haspel reeds kochten, zijn zeer tevreden over dit artikel. Hij is eenvoudig aan de muur te bevestigen en ook weer los te koppelen. Bij het oprollen wordt de watertoevoer niet geblokkeerd. Hij is van goede kwaliteit en wordt tegen een aantrekkelijke prijs geleverd.

 

Koop bij bol.com (€43)

 

 

 

 

Hozelock Auto Reel 25 meter

 

Hozelock is misschien wat minder bekend maar zeker een aanbieder van hoogwaardige kwaliteit. Deze tuinslanghaspel met 25 meter beschikt over een zogenaamd automatisch slow rewind systeem. Hij kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en wordt inclusief wandsteun geleverd. Na gebruik kun je hem netjes strak tegen de muur klappen.

Deze tuinslanghaspel is 180º draaibaar en zorgt zo voor veel bewegingsruimte. Hij heeft een geïntegreerde opbergruimte voor de sproeikop. Daarnaast beschikt hij over speciale opbergruimten voor sproeigereedschap. Koppelstukken zijn eenvoudig aan te sluiten via een kliksysteem. Hij is beveiligd met een kinderslotvergrendeliing.

In het koopadvies wordt door klanten heel positief gesproken. Hij is eenvoudig te monteren en neemt veel werk uit handen door het mooie oprolsysteem. Hij is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een fraai design. De prijs-kwaliteitverhouding is prima te noemen. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€113.72)

 

 

 

 

Kärcher Slanghaspel HR 25

 

Heb je niet zo’n hele grote tuin en wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is deze tuinslanghaspel misschien wel wat voor jou. Hij heeft slechts een gewicht van 3,5 kg en is super makkelijk in het gebruik. Daarbij is hij van de goede kwaliteit die je van Kärcher mag verwachten.

Deze tuinslanghaspel wordt geleverd met een slanglengte van 15 meter. De slangdoorsnede is 12,5 mm en zorgt daarmee voor een goede watertoevoer. Met deze tuinslanghaspel heb je na iedere sproeibeurt in de tuin de slang weer snel keurig opgeborgen.

Kopers die je voorgingen, raden aankoop van deze tuinslanghaspel zeer aan. Zij beoordelen de kwaliteit van dit artikel met maar liefst 5 sterren. Hij is zeer eenvoudig en handzaam in het gebruik. Met zijn aantrekkelijke prijs is hier zeker sprake van een heel goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status