Beste UV lamp nagels

Laatste update: 06.08.20

 

UV lampen nagels test van 2020

 

Als vrouw wil je graag verzorgd voor de dag komen en uiteraard horen mooie verzorgde handen en nagels daar nu eenmaal bij. Als je zelf je nagels onder handen neemt dan kan een goede en degelijke UV lamp al heel wat wonderen verrichten. Door bepaalde factoren te bestuderen en daarnaast ook rekening te houden met elementen zoals de gebruikerservaring, hebben wij de 3 beste UV lampen voor nagels kunnen selecteren. Daaruit is dus gebleken dat je met de Awesome Gellak Starterspakket een uitstekend toestel in huis haalt dat bovendien ook bijzonder duurzaam blijkt te zijn. De Nederlandstalige handleiding is bijzonder duidelijk waardoor het toestel helemaal geen geheimen meer heeft. Toch hoeft de Bc 36w UV helemaal niet onder te doen. Bovendien kun je dit apparaat zowel gebruiken voor je handen alsook voor je voeten.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

UV lampen nagels koopgids

 

Met een UV lamp kun je je gelnagels laten harden zodat je er een lange tijd kunt van genieten. Niet elke UV lamp is even efficiënt en zorg er ook voor dat je geen LED lamp koopt. Bij het kopen van een UV lamp is het belangrijk om op verschillende factoren te letten zoals de functies van de lamp, de prijs, de fabrikant en de verschillen met een LED lamp.

Verschillen tussen een UV lamp en een LED lamp

 

De keuze tussen een UV lamp en een LED lamp ligt volledig bij jezelf. Sommige personen werken liever met een LED lamp omdat ze denken dat het UV licht schadelijk is voor de handen en de vingers. Je moet er rekening mee houden dat je handen slechts voor een korte tijd blootgesteld worden aan het UV licht, de eventuele schade die je kan oplopen is miniem.

Een groot voordeel aan LED lampen is dat ze veel langer meegaan dan een UV lamp. Een UV lamp moet je ongeveer elk jaar vervangen terwijl je een LED lamp kan blijven gebruiken. De uitharding van je gelnagels gaat ook veel vlugger met een LED lamp.

Wat is nu het grote voordeel aan een UV lamp? UV lampen zijn goedkoper dan LED lampen dus ze zijn toegankelijker voor een groter publiek. Als je van plan bent om niet teveel geld uit te geven dan kun je beter opteren voor een UV lamp.

 

 

Functies en kenmerken van een UV lamp

 

De standaard voor een UV lamp is een wattage van 36 Watt. Dit betekent dat de lamp over vier buizen beschikt van elk 9 Watt om de hitte evenredig te verdelen zodat de nagels vluggen hard worden. Het totaal wattage is dan 36 Watt en verwijst naar de energie die de lamp gebruikt wanneer het ingeschakeld is.

De prijs van een UV lamp kan de hoogte in gaan als het beschikt over meer functies of opties. Zo kan een UV lamp voorzien zijn van spiegelreflectie. Deze functie zorgt ervoor dat het licht van de lampen weerspiegeld wordt over de ganse lamp zodat de gel optimaal kan uitharden.

Je kunt best een UV lamp kopen die beschikt over een timer om je nagels niet voor een te lange tijd aan het UV licht bloot te stellen, ze kunnen daarvan een gele kleur krijgen. Andersom kan het ook gebeuren dat je nagels niet lang genoeg onder het licht gebleven zijn en dat bijgevolg de gel niet genoeg uitgehard is.

Professionele UV lampen zijn meestal voorzien van een timer van 120 seconden omdat dit voor het grootste deel van de gels de ideale tijdsduur is om perfect hard te worden. Controleer ook of je het apparaat de ganse dag kunt gebruiken zodat je geen pauzes moet nemen.

 

 

Fabrikant van de lamp

 

Het is beter om een UV lamp te kopen van een bekende fabrikant of verkoper. Kijk of deze fabrikant ook andere nagelproducten verkoopt, deze zijn meestal de beste fabrikanten om een lamp te kopen omdat ze van kunstnagels hun expertise gemaakt hebben.

Laat je niet afleiden door tweedehands aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn. Meestal is goedkoop duurkoop en dit geldt ook bij de aankoop van een UV lamp. Het is belangrijk dat je garantie hebt op je product zodat het gerepareerd wordt door de fabrikant als er iets stuk gaat.

Let er ook op als je UV lamp voorzien is van een CE markering. Dit wil zeggen dat je lamp voldoet aan de regels die opgesteld zijn door de Europese Unie en dat je een veilig product gekocht hebt. Je kunt ook nog controleren of het apparaat over andere certificaten beschikt.

Prijs van een UV lamp voor nagels

 

Je kunt al een UV lamp kopen voor enkele tientallen euro maar er zijn ook starterspakketten te koop die alle benodigdheden bevatten om je eerste gelnagels te zetten. Kies zelf waar je voorkeur het meeste naar uitgaat zodat je verschillende producten kunt beginnen vergelijken.

Je kunt verschillende websites bezoeken die vol staan met interessante aanbiedingen en het grote voordeel is dat je niet eens je huis hoeft te verlaten. Het product wordt binnen enkele dagen aan je deur geleverd.

Voordat je echter overgaat tot de aankoop van een online product is het een goede aanbeveling om eerst even de reviews van andere kopers te lezen die deze producten al gekocht hebben. Zij kunnen je meer advies geven over de voor- en nadelen van elke lamp zodat je een beter zicht hebt op het nut van elk product.

 

 

UV lamp nagels reviews – top 5

 

 

Goede UV lamp nagels zijn voor elke vrouw onmisbaar, want hiermee kun je op de juiste manier de handen en voeten verzorgen. Daarbij speelt het materiaal waarmee zo een product gemaakt is zeker een grote rol. Als de lampen de juiste kwaliteit bezitten, dan zijn de gelakte nagels binnen de kortste tijd gedroogd of uitgehard. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste UV lamp nagels.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Awesome Gellak Starterspakket

 

De Awesome Gellak Starterspakket is een kwalitatief en duurzaam product en is onmisbaar in elk huis of beauty salon. Dit product is gemakkelijk te gebruiken, want het heeft een duidelijke Nederlandstalige handleiding die je stapvoets uitlegt hoe de GelPolish te zetten.

Verder komt deze starterkit met een 36 Watt UV lamp bestaande uit 4 lampen van 9w en een ingebouwde timer van 120 seconden. Het beschikt ook over de optie om continu te branden en heeft een uitneembare bodemplaat.

Voor dit product zijn er bijna alleen maar positieve reviews gegeven. De kopers zijn tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en van goede kwaliteit. Dit product is duurzaam en heeft een fraai design. Twee kopers zijn de mening toegedaan dat de optie knop van de 120 sec. lamp niet werkt en het snoer is voor een andere te kort.

Als je graag verzorgde nagels wilt dan kun je dit met het starterspakket van Awesome vanaf nu gewoon zelf thuis doen. Aan de overwegend positieve reacties te zien, zou het zomaar het populairste toestel uit onze lijst kunnen zijn. En misschien zullen velen het merk Awesome achteraf ook wel als het beste merk beschouwen.

Voordelen
Handleiding:

de handleiding is volledig in het Nederlands geschreven en legt duidelijk en stap voor stap uit hoe het apparaat werkt.

Sterkte:

de UV lamp heeft een vermogen van 36 watt en laat je nagels in een recordtempo mooi uitharden. Bovendien krijg je er de lampen en batterijen bij.

Prijs-kwaliteitverhouding:

het toestel doet precies wat ervan verwacht wordt en is bovendien niet overdreven duur.

Nadelen
Snoer:

werkelijk alle kopers zijn helemaal tevreden over het toestel. Het snoer had misschien net een tikkeltje langer mogen zijn zodat er nog iets meer bewegingsvrijheid was.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bc 36w UV

 

De 36W UV gel tunnel lamp doet je nagels beter stralen dan voorheen. Het is een kwalitatief en duurzaam product en het heeft ook nog een fraai design. Dit product is ideaal om te gebruiken voor de nagels van de handen zowel als de voeten.

Het is gemakkelijk in gebruik, want het kan door iedereen gebruikt worden, zowel een professional als een beginneling. Het heeft een uitneembare bodemplaat, een spiegelreflectie en een ingebouwde timer van 120sec. Dus het kan alleen maar beter gaan met jouw nagels dankzij dit top product.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen maar positieve reviews gegeven. De kopers zijn tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Verder heeft dit product ook nog een goede prijs. Deze kopers geven dus positief advies voor dit product.

Wil je altijd mooie verzorgde handen hebben maar er liefst niet zoveel geld aan uitgeven? Dan loont het zeker en vast de moeite om deze UV lamp van het merk Bc eens aandachtig te bestuderen. In vergelijking met de andere 4 apparaten die we in de selectie hebben opgenomen, beschikt deze UV lamp wel degelijk over de laagste prijs.

Voordelen
Kleur:

het toestel is beschikbaar in 2 verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een witte UV lamp of een roze apparaat.

Gebruiksgemak:

dit toestel is zowel geschikt voor voeten alsook voor handen. Je kunt de bodemplaat er gemakkelijk uithalen. Verder is het toestel voorzien van een ingebouwde timerfunctie maar heb je ook de optie om het apparaat constant te laten branden.

Nadelen
Handleiding:

het is belangrijk om te weten dat er geen handleiding wordt meegeleverd met dit apparaat.

Snoer:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat het snoer toch wel iets langer had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

VidaXL 110050

 

De vidaXL – 36W 110050 Gelnagels UV lamp past dankzij zijn mooie uiterlijk in elke moderne nagelstudio, maar zeker ook in elk huis. Dit product heeft een drie fase timer van 90 sec, 120 sec. of van 30 minuten.

De nageldroger van dit product bevat ook vier 9W UV lampen die ervoor zorgen dat uw nagels gelijkmatig drogen of uitharden. Deze UV lampen zijn eenvoudig te verwisselen dankzij het ingebouwde klepje.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een UV lamp nagels aanbieding en dat kun je merken aan de reviews die men heeft gegeven voor dit product.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het is duurzaam, heeft een goede prijs en heeft ook een fraai design. Andere kopers vinden het product onhandig in gebruik en dat het niet duurzaam is.

Dankzij de UV lamp van het bekende merk vidaXL kun jij vanaf nu telkens weer met mooie verzorgde nagels door het leven gaan. Bovendien kun je jouw nagels onder handen nemen wanneer jij maar wilt want dit toestel kun je ook perfect bij jou thuis gebruiken. Laten we even de voor- en nadelen van het apparaat grondig onder de loep nemen.

Voordelen
Sterkte:

de UV lamp heeft een vermogen van maar liefst 36 watt. Op die manier zul je merken dat het niet lang duurt alvorens je nagels volledig zijn uitgehard.

Gebruiksgemak:

je kunt dit toestel zowel gebruiken voor je handen alsook voor je voeten.

Timer:

het toestel is uitgerust met een timerfunctie die je kunt instellen op 90 seconden of op 120 seconden naargelang je zelf wenst. Het is ook mogelijk om te kiezen voor 30 minuten.

Nadelen
Prijs-kwaliteitverhouding:

een kleine minderheid van de klanten vindt dat het toestel toch wel vrij prijzig is in vergelijking met de mogelijkheden en de opties die worden aangeboden.

Niet duurzaam:

sommige gebruikers vinden dat het toestel vrij snel stuk gaat en dus helemaal niet duurzaam is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Izgo 36 Watt

 

Met de 36 Watt led UV lamp van het merk IZGO kun jij nu geld besparen, want je kan nu je eigen nagels mooi maken. Het is handig in gebruik en zorgt voor een super snelle uitharding van gellak.

Verder beschikt dit product over unieke LED lampen die nooit meer hoeven te worden vervangen en heeft het extra LED lampen op duim hoogte. Het heeft ook nog een fraai design en het is licht van gewicht. Dit apparaat heeft geen loszittende bodemplaat, maar bestaat uit één geheel.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope UV lampen nagels. Toch zijn er voor dit product bijna alleen maar positieve beoordelingen geschreven. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het bespaart aan tijd, de hele hand past erin en het is ook voor de voeten geschikt. Sommige kopers zijn ontevreden, omdat het geen nagellak droogt.

Indien je besluit om de UV lamp van het merk Izgo aan te kopen dan zul je iets meer budget hoeven te voorzien aangezien het niet meteen het meest goedkope apparaat is. Toch merken we dat de klanten, ondanks de hoge prijs, wel helemaal overtuigd zijn van de mogelijkheden die het toestel aanbiedt.

Voordelen
Formaat:

de UV lamp van Izgo is eerder compact qua formaat. Daardoor is het toestel ook perfect om thuis te gebruiken aangezien je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Led:

dit toestel beschikt over LED lampen. Het voordeel van LED lampen is dat je ze amper hoeft te vervangen. Bovendien zul je merken dat de gellak bijzonder snel uithardt.

Nadelen
Nagellak:

het apparaat blijkt bijzonder geschikt te zijn voor gellak maar volgens één koper kun je er geen gewone nagellak mee drogen.

Kostenplaatje:

ondanks de vele voordelen, vindt één klant het prijskaartje toch echt wel te hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

AA Comerce 36w UV Led

 

De 36W LED Nageldroger Gelnagels van het merk AA Commerce komt met een professionele UV Lamp speciaal voor gelnagels van 36W en een stopcontact adapter. Dit product is super eenvoudig in gebruik en het komt met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Je moet de UV lamp gewoon aansluiten en het is klaar voor gebruik.

Je kunt kiezen uit drie verschillende timerfuncties. Handig om mee te nemen dankzij het compacte ontwerp, dus gemakkelijk om overal mee te nemen. Dit product heeft een fraai design en een elegant ruitvormig en mousserende case design.

Voor dit product staat er tot nu toe maar 1 review geschreven. De koper is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het is een duurzaam product met een mooi en fraai design. Het schakelt automatisch aan en uit. Voor deze koper is het een top product.

Als we de koper mogen geloven dan haal je met de UV lamp van Aulo zeker en vast een degelijk product in huis. Bovendien is het niet meteen het duurste apparaat uit onze lijst. Het lijkt ons dan ook zeker en vast de moeite waard eens een kijkje te nemen naar de voor- en nadelen die dit product te bieden heeft.

Voordelen
Doel:

dit toestel is ideaal om gelnagels of gellak volledig en probleemloos te laten uitharden. Bovendien kun je het zowel voor handen als voeten gebruiken.

Timerfunctie:

het apparaat is voorzien van een timerfunctie die je kunt instellen op 10, 30 of zelfs 60 seconden.

Led lamp:

doordat het toestel over LED lampen beschikt, zul je praktisch amper hoeven te vervangen. Het toestel kan tot wel 50.000 uren meegaan.

Nadelen

De koper is helemaal overtuigd van het product en voor deze klant zijn er helemaal geen nadelen aan verbonden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisette van Ham
Lisette van Ham
1 year ago

Ik ben zeer tevreden over deze lamp

10top Team
Admin
10top Team
1 year ago

Dankjewel voor de positieve feedback.

Beautilina.nl
6 months ago

Vooral zo’n uitneembare bodemplaat is erg handig. Je kunt het dan ook gebruiken voor gellak op de tenen, zonder dat je iedere keer de lamp schoon hoeft te maken, zelfs al heb je een lamp uitsluitend voor de voeten.

10top Team
Admin
10top Team
6 months ago
Reply to  Beautilina.nl

Bedankt voor de positieve comment.

Vriendelijke groet

DMCA.com Protection Status