n n
n
n
ᐅ Beste verfspuiten. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste verfspuiten Test Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste verfspuiten (Reviews) van 2019

 

Of je nu voor een Graco verfspuit kiest of toch eerder voor een exemplaar van Wagner dat is uiteraard een persoonlijke keuze. Het gaat erom dat jij uiteindelijk met de beste verfspuit naar huis kunt gaan. Om het jou net allemaal iets makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van 5 topproducten. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de verschillende online reviews maar ook met het advies en de ervaringen van klanten. Neem rustig de tijd om deze 5 opties even te bekijken.

 

 

1. Wagner Wood&Metal W 300 HVLP 1,8m 800 ml inhoud

 

Indien je op zoek gaat naar goedkope verfspuiten is de kans groot dat je dit apparaat van Wagner tegenkomt. Het is een vrij compact apparaat dat je makkelijk kunt verplaatsen en/of meenemen. Ondanks de compactheid zul je toch versteld staan van de enorme kracht van maar liefst 350 Watt vermogen.

Verder kun je genieten van een maximaal verstuivingsvermogen van ruim 105 Watt wat ongeveer overeenkomt met 125 ml verf per minuut. Het toestel beschikt over een handig reservoir met een maximale inhoud van ruim 800 ml. Dankzij de luchtslang van 1,8 meter kun je bovendien genieten van voldoende bewegingsvrijheid.

De High Volume Low Pressure technologie beperkt de nevelvorming tijdens het verfspuiten tot een minimum. Het is mogelijk om de verf snel en makkelijk te verwisselen en het apparaat na gebruik grondig schoon te maken. Kopers reageren dan ook bijzonder positief en zijn tot op heden blij met hun aankoop.

 

Koop bij bol.com (€108.45)

 

 

 

 

2. Einhell Verfspuitsysteem 400 W Inclusief accessoires 400 Watt

 

Ben je op zoek naar een echte verfspuit aanbieding? Dan lijkt dit product van Einhell misschien wel precies wat jij zoekt. We hebben hier opnieuw te maken met een behoorlijk compact product dat goed in de hand ligt en makkelijk is om te verplaatsen.

De verfspuit is voorzien van een compacte doch bijzonder krachtige motor met een totaal vermogen van maar liefst 400 Watt. Daar kun je makkelijk tot wel 500 ml verf per minuut mee spuiten. Ideaal dus om voorwerpen met een klein en/of middelgroot oppervlak te gaan verven of bespuiten. Je kunt het toestel makkelijk op de netstroom aansluiten van 220 tot maximaal 240 Volt.

De verfspuit is voorzien van een vrij groot reservoir met een maximaal volume van maar liefst 800 ml. Je kunt makkelijk van verf verwisselen indien je dit wenst en het apparaat is ook makkelijk te onderhouden. De koper is duidelijk tevreden en laat dit merken in een uiteindelijke beoordeling van 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€49.95)

 

 

 

 

3. Ferm elektrische verfspuit 110W SGM1012 50 Hz 800 ml

 

Indien je toch liever naar een elektrische verfspuit op zoek gaat dan kun je alvast dit apparaat bekijken. De verfspuit wordt geleverd door het bijzonder bekende merk FERM en is behoorlijk compact. Het compacte formaat verhoogt de gebruiksvriendelijkheid aangezien je het toestel dan ook makkelijk kunt verplaatsen en meenemen.

De verfspuit is voorzien van een bijzonder krachtige motor van ruim 110 Watt aan totaal vermogen. De aansluitspanning van het toestel op de netstroom bedraagt 230 Volt in combinatie met een 50 Hz frequentie. Dankzij de maximale inhoud van ruim 800 ml is het mogelijk om toch eventjes door te werken. Het product wordt geleverd inclusief verfreservoir, viscositeitsbeker, reserve ventiel, oordopjes en reinigingspen.

Tot op heden heeft er nog maar één enkele koper een reactie bij het product geplaatst en die is jammer genoeg niet echt positief. Zo is de klant niet overtuigd van de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en neem de tijd om het product te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€33.12)

 

 

 

 

4. FespM01 Feramo Tools Airless Latex Spuitpistool ECO max. 270Bar

 

Feramotools is een bijzonder bekend merk op het gebied van verfspuiten. Zo kun je dit handige Airless spuitpistool voor een zacht prijsje aankopen. Ideaal om eender welk type verf of lak te gaan bespuiten. Denk maar aan latex, muurverf, pleister of brandwerende coating.

Het spuitpistool is gemaakt uit bijzonder duurzaam en lichtgewicht aluminium en is daardoor bijzonder aangenaam om mee te werken. Je zult merken dat het toestel niet alleen voorzien is van een tiphouder maar tevens ook van een krachtige airless filter die in het handvat verwerkt zit. De slangaansluiting heeft een grootte van ¼ inch terwijl de tiphouder een aansluiting nodig heeft van 7/8.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er tot op heden nog geen online beoordelingen bij dit product zijn geplaatst. Dat is natuurlijk bijzonder jammer omdat wij jou op die manier geen verder advies kunnen geven over eventuele gebruikerservaringen.

 

Koop bij bol.com (€119.79)

 

 

 

 

5. Wagner Control Pro 250 R Airless spuittips 311 en 517

 

Net zoals één van de vorige producten uit dit lijstje wordt ook deze verfspuit aangeboden door het bekende merk Wagner. Als je weet dat deze verfspuit een bepaalde oppervlakte tot wel 5 keer sneller zal bedekken in vergelijking met een standaard kwast, dan weet je dat je met een krachtige verfspuit te maken hebt.

De verfspuit is zodanig ontworpen dat er bovendien geen filter meer nodig is. Verder is het product ook voorzien van een licht hybride airless pistool dat ergonomisch ontworpen is en daardoor aangenaam in de hand ligt. Bij de levering krijg je er meteen ook nog 2 spuittips bij; eentje van 311 en eentje van 517. Het is het ideale toestel indien je lakken, muurverf, beitsen en plafondverf onder handen wilt nemen.

Het toestel wordt gekenmerkt door een maximaal vermogen van maar liefst 550 Watt in combinatie met een spuitdruk van ruim 110 Bar. De luchtslang is maar liefst 9 meter lang en zorgt voor heel wat bewegingsvrijheid. Dat hebben de ook de kopers gemerkt, en dat heeft gezorgd voor een uitstekende beoordeling van maximaal 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€399)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status