5 Beste vismolens Test Van 2020

Laatste update: 31.05.20

 

5 Beste vismolens (Reviews) van 2020

 

Kun je ervan genieten om met vrienden te gaan vissen? En maak je dan gebruik van een Shimano vishengel of kies je voor een andere bekend merk? En wat dan met het gebruik van een eventuele vismolen. Want ook daar zijn er heel wat mogelijkheden. Om de keuze tussen de beste vismolens voor jou makkelijker te maken, hebben we alvast enkele topproducten geselecteerd. We hebben hierbij evenals rekening gehouden met de online reviews en het advies van klanten. Neem rustig de tijd en wie weet spot je nog wel een vismolen aanbieding.

 

 

1. Shimano Baitrunner ST 6000 RB Karpermolen Slip achterop

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de verschillende soorten vismolens. Kies je voor een product met lijn of toch zonder. Dit exemplaar wordt jou aangeboden door één van de bekende merken Shimano en biedt een vismolen waarmee je karpers kunt binnenhalen.

Deze unieke Shimano vismolen heeft een maximaal gewicht van amper 550 gram en weegt daarmee behoorlijk weinig. Het lage gewicht maakt het makkelijker om met de vismolen te werken. Verder wordt het product gekenmerkt door een uitgebalanceerde dubbele slinger. Je zult merken dat je een krachtige en bovenal stabiele overbrenging geniet doordat de shielded RVS kogellager probleemloos wordt gecombineerd met de Shimano rollager.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan stellen we vast dat, tot op heden, werkelijk alle klanten het product beloond hebben met een maximumscore van 5 sterren. Zo wordt niet alleen positief gereageerd op de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit maar ook op de gebruiksvriendelijkheid.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Fox EOS 10000 Vrijloopmolen Ratio 5.5:1

 

Tussen de goedkope vismolens zul je dit product van Fox EOS misschien niet meteen terugvinden. Toch blijken heel wat klanten overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit van deze vrijloopmolen. Dankzij de sterke en stevige behuizing in combinatie met een nauwkeurige slipafstelling, is deze vismolen een echte aanbeveling voor iedereen die op karpers vist.

Het maakt bovendien helemaal niet uit of je voor statisch karpervissen of stalkend karpervissen kiest; beide opties behoren tot de mogelijkheden. De uitgebalanceerde rotor wordt verder aangevuld met maar liefst 5 afzonderlijke kogellagers vervaardigd uit roestvrij staal. Het zwarte design inclusief matte coating zorgen voor een robuuste en moderne vismolen.

Ondanks de vele pluspunten blijkt één koper toch niet helemaal overtuigd te zijn van de vismolen. Zo valt het product veel zwaarder en groter uit dan men had verwacht. Houd hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee.

 

Koop bij bol.com (€59.99)

 

 

 

 

3. Soul Transformer 6000FD Karpermolen Vrijloopsysteem 30 cm

 

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor deze vismolen van het bekende merk Soul. Deze vrijloopmolen maakt deel uit van de populaire Soul Transformer serie en wordt gekenmerkt door een totaal formaat van 30 x 30 x 30 cm. Met een gewicht van 672 gram is deze vismolen behoorlijk licht en bijgevolg makkelijk hanteerbaar.

De vismolen is voorzien van een behoorlijk grote anti-twist lijnrol waardoor de vismolen vooral geschikt is om op karpers te vissen. Verder zul je merken dat de reel, bovendien geschikt voor rechtshandigen en linkshandigen, niet alleen beschikt over een grafieten rotor maar ook over een grafieten behuizing. De reel wordt verder aangevuld met een spoel gemaakt uit aluminium, inclusief een reservespoel, een vrijloopsysteem en maar liefst 6 afzonderlijke kogellagers.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan stellen we vooral een verdeeldheid van de meningen vast. Voor sommigen is dit duidelijk een topproduct terwijl anderen toch nog wel wat twijfels hebben over de aangeboden kwaliteit.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Werpmolen slip achter HT20 ts-fishing 15 cm 265 g

 

Kies je voor de vismolen van ts-fishing dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid. In vergelijking met de vorige vismolens die we besproken hebben, zul je merken dat deze molen iets compacter is en behoorlijk weinig weegt. Als beginnende hengelsporter is deze vismolen dan ook een absolute aanrader.

De vismolen heeft een maximaal formaat van 15 x 12 x 12 cm en wordt gekenmerkt door een laag gewicht van amper 265 gram. De slip bevindt zich bij deze vismolen bovendien achterop. Deze vismolen wordt geleverd inclusief lijn die beschikt over een lijncapaciteit van wel 180 m. De combinatie van deze kenmerken maken de vismolen vooral ideaal om te vissen om lichte en kleine roofvissen.

Als beginnend visser is deze vismolen een waar topproduct en dat wordt ook duidelijk vermeld in de reviews. De klant is duidelijk positief over de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product en beloond de vismolen met maar liefst 5 sterren; de maximumscore dus!

 

Koop bij bol.com (€14.95)

 

 

 

 

5.  Eurocatch Fishing MP30 Vismolen Molen inclusief vislijn

 

Ben je niet meteen van plan om heel wat budget te spenderen aan een degelijke vismolen? Of beschik je misschien over beperkte financiële middelen maar wil je toch gelijk op zoek naar een duurzame vismolen? Dan lijkt dit product van Eurocatch Fishing jou helemaal op het lijf geschreven. Bovendien wordt de vismolen geleverd inclusief vislijn.

Deze unieke vismolen is voornamelijk vervaardigd uit duurzaam en stevig kunststof en wordt gekenmerkt door een laag gewicht van 235 gram. De slip bij deze  vismolen bevindt zich helemaal achterop en biedt de mogelijkheid om op tal van verschillende vissoorten te vissen. Houd er wel rekening mee dat dit apparaat ontworpen is om door linkshandigen te worden gebruikt.

De klant die op het product heeft gereageerd, is duidelijk bijzonder tevreden over de aangeboden kwaliteit. Ook de gebruiksvriendelijkheid krijgt alvast een positief advies. Het zal dan niet meteen verwonderen dat de klant deze vismolen gelijk iedereen aanraadt.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status