fbpx

Beste vulpen

Laatste update: 15.10.19

 

Vulpennen test van 2019

 

 

Vulpennen koopgids

 

Kun je maar geen keuze maken uit de beste vulpennen? Dan willen wij jou graag even een handje helpen. Het is alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk vulpennen met elkaar te vergelijken. Aangezien sommige exemplaren ook wel wat duurder kunnen zijn, is het een aanrader rekening te houden met eventuele aanbiedingen. Je zult merken dat er ook heel wat belang gehecht wordt aan het design en extra kenmerken of mogelijkheden. Kortom, er zijn heel wat elementen die je in overweging kunt nemen alvorens je een keuze maakt.

 

 

Het gebruiksgemak van een vulpen

 

Of je nu binnenkort terug naar school moet, of je gaat dagelijks naar kantoor, een vulpen kan altijd wel van pas komen. Bovendien is het makkelijk om mee te nemen, aangezien het helemaal niet zoveel plek in beslag neemt en dat is altijd handig. Toch begrijpen we dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Vulpennen zijn in de eerste plaats functioneel, maar toch kunnen vulpennen ook een andere waarde vervullen.

Vulpennen kunnen ook een esthetische waarde hebben, of een symbool zijn van erkenning. Zo zijn er heel wat personen die in een hogere functie een aantrekkelijke designvolle vulpen als geschenk aangeboden krijgen. Uiteraard zul je dergelijke exemplaren niet meteen tussen de goedkope vulpennen kunnen spotten. Daarom is het altijd een goed idee om rekening te houden met mogelijke promoties.

 

 

Het design en het mogelijke prijskaartje

 

Een vulpen kan zo duur of zo goedkoop zijn als je zelf wilt. Je beslist namelijk zelf hoeveel je kunt en wilt uitgeven aan een degelijke vulpen. Voor sommige mensen moet een vulpen gewoon functioneel zijn. We bedoelen hiermee dat ze niet echt veel belang hechten aan het design. Het belangrijkste is dat de vulpen kwalitatief is en dus goed schrijft. Toch zijn er ook heel wat gebruikers die ook het design belangrijk vinden. En daar zul je dus wel wat meer voor moeten betalen.

Het kan misschien een goed idee zijn om alvast op voorhand even over een aantal zaken na te denken. Ben je van plan om de vulpen regelmatig te gebruiken? Of is het eerder zo nu en dan eens een keertje? Hecht je zelf veel belang aan het design, of vindt je de kwaliteit veel belangrijker? Deze factoren kunnen de zoektocht al een pak eenvoudiger maken. Ga eventuele aanbiedingen niet uit de weg, en bekijk ook even de verschillende online beoordelingen. Wie weet kun je zo wel een vulpen aanbieding spotten.

 

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

 

Je zult meteen kunnen vaststellen dat sommige vulpennen over iets meer opties en mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Uiteraard zul je voor deze opties en kenmerken ook wel een centje meer betalen. Toch kunnen bepaalde elementen best wel een meerwaarde bieden, waar anderen zaken dan weer eerder overbodig zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat vulpennen op de markt gebracht die zowel door rechtshandigen alsook door linkshandigen kunnen worden gebruikt.

Als je kindje voor de eerste keer naar school gaat, en binnenkort zal leren schrijven dan is een ergonomische vulpen een goede aanbeveling. Het helpt de schrijfhouding verbeteren en zorgt ervoor dat je het voor je kind comfortabel en aangenaam aanvoelt. Verder zul je merken dat bepaalde iets breder en ergonomisch gevormd zijn. Ook dat is natuurlijk een extra pluspunt en iets om naar uit te kijken. Stel jezelf de vraag waar je naar op zoek bent, en welke je verwachtingen zijn. Zo zul je vroeg of laat de voor jou ideale vulpen wel tegenkomen.

 

 

Gebruikte materiaalsoorten en het merk

 

Je zult merken dat vulpennen uit verschillende materiaalsoorten kunnen worden gemaakt. Zo heb je heel wat exemplaren die uit degelijke en duurzame kunststof gemaakt zijn, net zoals er ook verschillende vulpennen uit siliconen bestaan. Indien het voor jou best allemaal een tikkeltje meer mag zijn, dan kun je ook opteren voor een vulpen die gemaakt is uit edelstaal. Edelstaal is een stevige maar vooral bijzonder duurzame materiaalsoort. Toch zul je hiervoor net iets meer budget hoeven te voorzien, aangezien het niet tot de goedkope vulpennen zal behoren.

Welke materiaalsoort je uiteindelijk kiest, is vooral een heel persoonlijke keuze. Voor kinderen kan een ergonomische vulpen uit kunststof, siliconen of rubber een goede aanbeveling zijn. Zakenmensen zullen eerder kiezen voor een pen uit edelstaal vanwege de klasse die dergelijke exemplaren uitstralen. Verder hangt de materiaalsoort ook vaak samen met het merk. Zo zijn de typische Waterman vulpennen meestal uit edelstaal vervaardigd. Je kunt ook kiezen voor pennen van het merk Stabilo of Pelikan. Geheel volgens je eigen persoonlijke keuze.

 

 

Vulpen Reviews – Top 5

 

 

In de lagere school wordt soms wel de voorkeur gegeven aan een degelijke vulpen om mee te schrijven. Toch is het niet gemakkelijk om er de beste vulpen uit te kiezen aangezien er tegenwoordig zoveel onderscheid is. Zo heb je heel wat verschillende merken die standaard vulpennen aanbieden maar ook de minder goedkope vulpennen met gouden punt. Bekijk daarom de 5 topproducten hieronder eens rustig die wij voor jou hebben geselecteerd op basis van de reviews en het advies van de vele gebruikers.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Stabilo EasyBirdy Rechtshandig

 

Deze handige vulpen is ideaal voor rechtshandige personen. De vulpen is afkomstig van het bekende en gewaardeerde merk Stabilo en is beschikbaar in een mooie aantrekkelijke blauwe kleur. Uiteraard zijn er ook heel wat andere kleuren, waaronder roze en paars, beschikbaar

Dit model is geschikt voor kindjes vanaf de leeftijd van 7 jaar. Doordat de pen ergonomisch gevormd is en de vorm van je hand aanneemt, voelt het heel comfortabel aan. Bovendien helpt het de schrijfvaardigheid aanzienlijk verbeteren. Je kunt de schrijfhouding sterk verbeteren doordat het mogelijk is om de schrijfpunt in meerdere hoeken op de vulpen te gaan bevestigen.

Het is duidelijk dat het hier echt om een topproduct gaat. De gebruikers zijn werkelijk laaiend enthousiast en geven dan ook heel wat positief advies over de kwaliteit en het leuke ontwerp. Haast je naar de winkel en test het vooral zelf eens uit.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Parker Vector Stainless Steel

 

Deze vulpen is afkomstig van het bekende merk Parker en is niet meteen één van de goedkope maar ook zeker niet de duurste vulpen. De pen is gemaakt uit geborsteld edelstaal en heeft een mooie elegante zilveren kleur.

De Parker Vector Steel vulpennen kun je bovendien ook bekomen als een gewone balpen of rollerball vulpen. Het is ook mogelijk om alles in 1 enkele set aan te kopen. De vulpen heeft een bijzonder luxueuze uitstraling en is bovendien heel erg duurzaam.

Volgens één enkele koper willen de cartridgjes bij deze vulpen niet altijd meteen pakken. Toch merken we hoofdzakelijk positieve online reviews op. Zo zijn heel wat gebruikers uitermate tevreden over de uitstekende kwaliteit en het leuke elegante ontwerp. Het is dus zeker de moeite om deze vulpen eens van dichtbij te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

Schoolvulpen Griffix Pelikan

 

In vergelijking met de andere vulpennen uit de lijst, zou dit model van het bekende merk Pelikan zomaar eens een vulpen aanbieding kunnen zijn. De lage prijs kan zeker gewaardeerd worden door heel wat kopers.

Als je kind binnenkort op school zal leren schrijven dan is deze vulpen van Pelikan een echte aanrader. De ergonomische driepuntsgreep biedt een goede schrijfhouding aan en voelt echt heel comfortabel in de hand. Dit zal het leren schrijven aanzienlijk vergemakkelijken.

Uit de verschillende reviews bij dit product kunnen we dan ook alleen maar positieve beoordelingen lezen. De meeste kopers zijn het erover eens dat de pen er leuk uitziet terwijl anderen vooral de uitstekende kwaliteit van deze vulpen aanprijzen. Dankzij het speciale design neemt het kindje praktisch meteen de correcte schrijfhouding aan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Waterman Expert Black GT Medium

 

Deze vulpen zul je zeker niet meer tussen de goedkope vulpennen hoeven te zoeken alhoewel het ook zeker niet de duurste is. Dit model is afkomstig van het alombekende en gewaardeerde merk Waterman. En je kunt aan de reacties duidelijk zien dat de kopers het hierover eens zijn.

De dop en de penpunt van deze vulpen zijn uit elegant en duurzaam edelstaal vervaardigd. De behuizing heeft een sierlijke zwarte kleur en werd afgewerkt met subtiele goud afwerkingen. Doordat deze vulpen iets groter en voller is qua omvang, is het dus werkelijk ideaal voor een mannenhand.

Het leidt geen twijfel dat het hier echt wel gaat om een topproduct. Dit wordt bevestigd door de gebruikers die deze vulpen hebben aangekocht. De vulpen is van een uitstekende kwaliteit en ziet er heel luxueus en elegant uit. Kortom werkelijk het ideale geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt.

 

Koop bij bol.com (€94.69)

 

 

 

 

MontBlanc Meisterst. Cl.

 

Indien je echt een heel speciaal geschenk aan jouw partner wilt geven, dan kun je altijd deze vulpen van Montblanc eens grondiger bestuderen. Je zult er wel iets meer budget voor hoeven te voorzien aangezien het niet meteen een vulpen aanbieding is.

De behuizing van de vulpen heeft een mooie diepzwarte kleur en werd afgewerkt met leuke accenten en details uit platinum. De vulpen maakt gebruikt van zwarte inktpatronen en zal dus ook op het blad heel erg sierlijk en elegant overkomen.

De hoge prijs zou een verklaring kunnen zijn voor het feit dat er nog geen online beoordelingen werden geplaatst. Het is ook mogelijk dat het om een vrij recent product gaat. Laat je hierdoor dus zeker en vast niet afschrikken want misschien is dit wel de vulpen waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€535)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status