5 Beste whitening tandpasta’s Test Van 2020

Laatste update: 30.05.20

 

5 Beste whitening tandpasta’s (Reviews) van 2020

 

Tegenwoordig zijn er heel wat nieuwe whitening tandpasta producten op de markt gebracht. Het ruime assortiment maakt het niet altijd makkelijk om de beste whitening tandpasta eruit te kiezen. Sommige gebruikers zweren nu eenmaal bij Oral B terwijl anderen toch kiezen voor Vitis of misschien wel Ap24. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van 5 topproducten. Deze kun je hieronder rustig raadplegen. Bekijk alvast ook even de online reviews en het advies van klanten.

 

 

1. Selectial Dazzling White Charcoal Teeth Whitening 50g

 

Je zult het misschien niet verwachten, maar er zijn steeds meer personen die gebruik maken van een bepaalde vorm van houtskool om wittere tanden te bekomen. Het zal dan ook niet verwonderen dat dit momenteel als één van de 5 topproducten wordt beschouwd. Deze houtskool tandpasta wordt jou aanbevolen door het bekende merk Selectial.

De tandpasta wordt geleverd in een stevige en duurzame verpakking met een maximale inhoud van wel 50 gram. Het product is 100% natuurlijk en wordt uit Bamboe bekomen. Indien je last hebt van gele tanden, een slechte adem, vervelende voedselrestjes tussen je tanden, tandplak en tandsteen dan is dit product alvast een goede aanbeveling. Het enige dat je hoeft te doen, is je tandenborstel lichtjes met wat water bevochtigen om er vervolgens wat van het houtskool poeder op te wrijven. En poetsen maar!

Een blik op de online beoordelingen toont vooral heel wat positieve reacties van klanten aan. Kopers zijn niet alleen tevreden over het feit dat het om een natuurlijk product gaat maar ook over de kwaliteit en de prijs. Ondanks het feit dat je dit product vast en zeker tussen de goedkope whitening tandpasta’s zult vinden, blijkt één klant het product toch nog iets te prijzig vinden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Sensodyne Tandpasta Rapid Relief Whitening 75ml met Fluoride

 

Indien je liever nog minder wenst te betalen voor een degelijke whitening tandpasta dan loont het ook de moeite om dit product even te bekijken. Deze tandpasta wordt jou aangeboden door het sterk gewaardeerde merk Sensodyne en lijkt wel een whitening tandpasta aanbieding te zijn.

Last van gevoelige tanden en/ of een pijnlijk tandvlees? Dan kies je maar beter voor deze unieke tandpasta van Sensodyne. Doordat het product voorzien is van een bepaalde hoeveelheid fluoride, zul je merken dat je tanden en tandvlees vrij snel minder pijnlijk aanvoelen. Met andere woorden, dankzij de fluoride zullen je tanden sterker worden. 

Bovendien zorgt deze whitening tandpasta er tegelijk ook voor dat je tanden er witter en gezonder zullen uitzien. De tandpasta wordt geleverd in de typische Sensodyne verpakking en heeft een totale inhoud van 75 ml. Ondanks de aanvaardbare prijs merken we toch dat er nog enkele klanten zijn die het prijskaartje te duur vinden. Dat neemt niet weg dat de meerderheid het erover eens is dat de kwaliteit uitstekend is.  

 

Koop bij bol.com (€10.5)

 

 

 

 

3. Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller Voordeelverpakking 12×75 ml

 

Ook Oral B biedt een duurzame whitening tandpasta aan op de markt. Op het eerste zicht lijkt de tandpasta misschien vrij duur in aankoop te zijn, maar na een grondige analyse blijkt dit bijzonder goed mee te vallen. Het gaat hier namelijk om een voordeelverpakking die maar liefst 12 tubes tandpasta bevat. Bovendien is elke tube tandpasta gezegend met een maximale inhoud van 75 ml. Kortom, de prijs valt bijzonder goed mee, en dit product blijkt een echte aanrader voor grote gezinnen.

Net zoals het vorige product, is ook deze tandpasta voorzien van een bepaalde hoeveelheid fluoride die de tanden helpt te versterken. De tandpasta biedt daarnaast ook een optimale verzorgende werking van het tandglazuur aan en zal er tevens voor zorgen dat je tanden er na verloop van tijd witter gaan uitzien. Deze whitening tandpasta is gezegend met een aangename vanille-muntsmaak.

Tot op heden zijn er alleen nog maar positieve reacties van klanten op het product geplaatst. Dit doet vermoeden dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. De uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid worden door heel wat kopers beloond.

 

Koop bij bol.com (€33.67)

 

 

 

 

4. Aloë Vera Dent Whitening 100 ml Tandpasta

 

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke whitening tandpasta van het bekende merk Aloe Dent. Ondanks de hoge prijs merken we toch voornamelijk positieve reacties van klanten op. De tandpasta wordt geleverd in een stevige verpakking en biedt een totale inhoud van maar liefst 100 ml aan.

Hebben je tanden aanzienlijk te lijden onder het drinken van koffie, thee, rode wijn of door het roken? Dan hoef je alvast niet langer te panikeren. Deze tandpasta zal, dankzij zijn unieke formule, je tanden niet alleen gezonder maken maar tevens ook veel witter laten ogen. De productie van deze whitening tandpasta gebeurt bovendien op geheel natuurlijke wijze. Dat wil dus zeggen dat er geen gebruik werd gemaakt van fluor of andere polijstende stoffen.

Wanneer we de online beoordelingen aandachtig bekijken dan stellen we vast dat alle kopers momenteel de maximumscore van 5 sterren, aan het product hebben toegekend. We durven dus stellen dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Neem rustig de tijd om het product even grondig onder de loep te nemen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Vitis Whitening Tandpasta 4 Pack Dentaid Herstellend en Witmakend

 

Ben je op zoek naar een tandpasta die het gebit niet alleen gaat herstellen en gezonder gaat maken maar tegelijk ook voor wittere tanden zorgt? Dan raden wij jou aan om deze unieke Vitis whitening tandpasta alvast even grondig te bekijken. Het product wordt jou aangeboden door het bekende merk Dentaid.

De verpakking telt maar liefst 4 tubes tandpasta die in totaal garant staan voor maar liefst 300 ml whitening tandpasta. Dankzij zijn unieke formule mag je er zeker van zijn dat de tandpasta een goede aanbeveling is als je last hebt van cariës, tandsteen en verkleuringen. Bovendien is de tandpasta polijstend zonder dat deze hierbij voor een schurend effect zorgt.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verdere informatie geven omtrent de gebruikerservaring van dit product. Dat heeft vooral te maken met het ontbreken van online beoordelingen. Laat je hierdoor echter niet afschrikken maar neem de tijd om het product even rustig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€29.45)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status