5 Beste Zakloze Stofzuigers Test van 2022

Laatste update: 21.01.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Zakloze Stofzuigers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Iedereen komt graag thuis in een schoon en hygiënisch huis. Een stofzuiger is dan ook onmisbaar geworden in de meeste huishoudens. Indien je besluit een zakloze stofzuiger aan te kopen, dan raden wij jou wel aan om onze koopgids even grondig door te nemen. Echter kun je ook gelijk even een kijkje nemen naar onze top 3 van beste zakloze stofzuigers die wij voor jou hebben geselecteerd. Zo haal je met de AEG LX7-2-CR-A stofzuiger alvast een duurzaam en krachtig apparaat in huis met een enorme zuigkracht. Daarnaast blijkt ook de Philips PowerPro Expert een goede aanbeveling te zijn. Hij is uitgerust met een 7 meter lang snoer dat je eenvoudig in eender welk stopcontact kunt inpluggen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Zakloze stofzuigers koopgids

 

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een stofzuiger zonder zak. Dit type stofzuiger beschikt over een stofreservoir die je handmatig kunt leegmaken en, indien je dit wenst, kunt schoonmaken met een beetje water en zeep. Zo hoef je niet meer op zoek te gaan naar stofzakken en kost je dat ook niet meer geld. Bij het kopen van zo’n stofzuiger moet je rekening houden met het vermogen en de zuigkracht, de functies, het type stofzuiger en de prijs.

Soorten stofzuigers

Er bestaan vele verschillende soorten stofzuigers die je kunt gebruiken om je huis proper te houden. De sledstofzuiger is de bekendste variant. Dit zijn de klassieke stofzuigers met twee wieltjes aan de achterkant. Dit type stofzuiger is makkelijk om te gebruiken en is voorzien van een krachtige motor waardoor het vooral geschikt is om thuis te stofzuigen. Deze soort heeft ook enkele nadelen: ze zijn redelijk zwaar en blijven makkelijk aan meubelen haken.

Je kunt ook kiezen voor een steelstofzuiger, deze zijn kleiner en lichter. Je kunt een steelstofzuiger makkelijk opbergen en het is vooral geschikt voor kleinere woonruimtes. De nadelen zijn dat het stofreservoir kleiner is en dat je meer gewicht moet meedragen omdat je gans de stofzuiger in je handen hebt.

Ten derde zijn er de ketelstofzuigers die lijken op de sledestofzuigers. Je moet ze ook achter je aan trekken maar ze hebben een ketelvormig omhulsel en zijn eerder geschikt voor professioneel gebruik. Je kunt met dit type niet alleen stof en vuil opzuigen maar meestal ook vloeistoffen. Een ketelstofzuiger wordt veel gebruikt bij verbouwingen of in garages, maar dit model is ook duurder en groter dan de andere types.

Tenslotte zijn er de robotstofzuigers die een grote opmars maken. Deze stofzuigers zijn bedoeld om jouw leven makkelijker te maken want je kunt ze programmeren om automatisch een ruimte schoon te maken zonder dat jij je hoeft te verplaatsen. Een robotstofzuiger beschikt over sensors om obstakels en trappen te herkennen en de nieuwste modellen gaan zelfs automatisch terug naar het oplaadstation wanneer de batterij bijna leeg is. Deze soort is wel duurder en ze hebben een klein reservoir.

 

Het vermogen en de zuigkracht

Het vermogen van een stofzuiger is niet belangrijk dus daar moet je niet op letten. Het heeft geen directe invloed op de zuigkracht van een stofzuiger. De zuigkracht is echter wel belangrijk. Niet alle vloeren op oppervlakken vereisen dezelfde zuigkracht, dus de meeste stofzuigers beschikken over de optie om dit te regelen.

Je kunt dan, afhankelijk van het type vloer, de zuigkracht hoger of lager zetten. Dit kan op drie verschillende manieren gebeuren. Je kunt de zuigkracht mechanisch regelen door middel van een schuif op de zijstang. Als die schuif dicht is dan zuigt de stofzuiger het hardst, als je minder hard wilt zuigen dan kun je de schuif meer openen.

Ten tweede kun je de zuigkracht elektrisch regelen door middel van een draaiknop of schuifknop op de stofzuiger en als je apparaat over een automatische regeling beschikt dan past het zelf de zuigkracht aan afhankelijk van het oppervlak.

 

Functies van de stofzuiger

Een stofzuiger heeft bepaalde kenmerken die belangrijk zijn bij de aankoop. Zo is het belangrijk om te weten hoe de stofopvang gebeurt van een toestel, maar omdat het in dit artikel gaat over zakloze stofzuigers moeten we daar niet verder op ingaan. Deze modellen gebruiken een vast reservoir die je kunt ledigen en schoonmaken.

Een ander belangrijk punt is om te weten of je stofzuiger naast droog ook nat kan zuigen. Dit kan heel handig zijn in sommige huishoudens. Het gebeurt wel eens dat je een glas water omstoot of dat je natte hond zich uitschudt in de woonkamer. Daarom bestaan er stofzuigers die ook vloeistoffen kunnen opzuigen. Deze vloeistoffen worden gescheidt van het vaste vuil zodat je het makkelijker kunt weggieten. Niet alle modellen beschikken echter over deze functie dus controleer dit eerst!

De gebruikte filters in een stofzuiger zijn ook belangrijk. Vele mensen hebben last van allergieën en daarom is het belangrijk dat de uitgeblazen lucht van een stofzuiger zo weinig mogelijk stofdeeltjes bevat. De beste filters zijn een HEPA filter of een S-klasse filter, deze filteren de kleine stofdeeltjes uit de lucht en zijn beter voor mensen die last hebben van allergieën.

Prijs

De prijs van een zakloze stofzuiger hangt af van deze factoren en nog meer. Als je kiest voor een robotstofzuiger die nat kan zuigen zal je meer geld moeten neertellen dan voor een gewone steelstofzuiger die enkel droog kan zuigen. Het hangt af van hetgeen je zelf verkiest.

Een goede aanbeveling is om gebruik te maken van alle bestaande informatie online om verschillende aanbiedingen te vergelijken. Je kunt je baseren op de beoordelingen van vorige kopers die hun tevredenheid of ongenoegen neergepend hebben.

Hoewel een stofzuiger een redelijk bedrag kan kosten is het wel een goede investering op lange termijn en is het veel sneller om stof te verwijderen dan een bezem.

 

Zakloze Stofzuigers (Reviews) van 2022

 

Ben jij iemand die graag schoonmaakt, omdat jij houdt van een schone omgeving? Is het moeilijk om dat te doen, omdat je last hebt van een allergie? Dan is een zakloze stofzuiger met een speciale filter wel een optie voor jou. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste zakloze stofzuiger.

 

1. AEG LX7-2-CR-A Animal Edition Stofzuiger zonder zak

 

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame zakloze stofzuiger? Dan zul je vaak toestellen van het bekende merk AEG tegenkomen. Dit exemplaar staat bekend onder de noemer “animal edition”. Dat heeft vooral te maken met de aanwezigheid van de speciale zuigmond waarmee je makkelijker dierenhaar kunt opzuigen. Heb jij dus ook een kat of hond rondlopen, dan is deze zakloze stofzuiger alvast iets voor jou.

Het apparaat is niet alleen voorzien van een uiterst sterke zuigkracht maar beschikt ook over een handige draaiknop waarmee je de zuigkracht makkelijk kunt regelen. Dankzij het Easy Empty systeem kun je opvangbak makkelijk en zonder problemen legen. Er zitten ook een parketzuigmond, een dierenhaarborstel, een kleine zuigmond, een combizuigmond, een meubelzuigmond, een kierenzuigmond en zelfs een turbozuigmond bij de levering inbegrepen.

De kopers zijn dan ook duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit van deze zakloze stofzuiger, alhoewel er ook wat tegenkanting is. Zo is een kleine minderheid ervan overtuigd dat het product vrij kwetsbaar is.

Heb je meerdere huisdieren bij je thuis rondlopen? Dan is een krachtige en duurzame stofzuiger zo goed als onmisbaar. Het lijkt ons daarom een goed idee om deze zakloze stofzuiger van het bekende en populaire merk AEG even grondig onder de loep te nemen.

Voordelen
Zuigkracht:

het toestel is voorzien van een krachtige motor die zorgt voor een uitstekende zuigkracht. Bovendien is het mogelijk om de zuigkracht zelf te bedienen en te regelen door middel van de daarvoor voorziene draaiknop.

Toebehoren:

op het moment van de aankoop zul je merken dat je er nog heel wat handige hulpstukken en toebehoren bij krijgt zoals onder andere een parketzuigmond een kierenzuigmond.

Animal edition:

deze zakloze stofzuiger wordt omschreven als de ideale “animal edition” stofzuiger vanwege de speciale zuigmond waarmee je makkelijk en snel al het dierenhaar kunt verwijderen.

Nadelen
Kwetsbaar:

een beperkt aantal kopers vindt dat bepaalde onderdelen aan deze zakloze stofzuiger toch wel vrij snel stuk gaan.

Koop bij bol.com (€146.99)

 

 

 

 

2. Philips PowerPro Expert FC9742/09 Stofzuiger zonder zak

 

Philips is een vaste waarde op het gebied van huishoudapparaten. Deze zakloze stofzuiger uit de Philips – PowerPro Expert serie mag dan ook niet in het rijtje ontbreken. Hij wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 292 x 292 x 505 mm en een ruim vermogen van maar liefst 900 Watt. Bovendien is hij makkelijk op het stopcontact aan te sluiten dankzij het 7 meter lange snoer dat overigens voor heel wat bewegingsvrijheid zorgt.

Ondanks het ruime vermogen mag je toch wel zeker zijn van een positief energieverbruik. Zo worden zowel de stofuitstootklasse als de stofopname voor harde vloeren geklasseerd onder het label A. Echter zul je wel rekening moeten houden met een geluidsniveau van 75 dB dat mogelijks storend kan werken.

Toch mag je zeker zijn van een topproduct dat heel wat comfort en mogelijkheden aanbiedt. Zo geniet je een krachtige en duurzame Hepa 13 luchtfilter, is er een ergonomisch gevormd handvat, een opslagruimte voor het snoer en een opvangreservoir van 2,2 liter. Hij wordt overigens geleverd inclusief een geïntegreerde borstel, een spleetmondstuk, een parketzuigmond, een combizuigmond en een kleine zuigmond. Slechts een kleine minderheid van de kopers is niet overtuigd van de kwaliteit.

Voordelen
Vermogen:

de zakloze stofzuiger wordt gekenmerkt door een ruim vermogen dat zonder problemen een piek van 900 Watt kan behalen.

Toebehoren:

je zult zien dat de stofzuiger van alle mogelijke comfort en toebehoren is voorzien. Zo bevat hij onder andere een kleine zuigmond, een parketzuigmond, een combizuigmond en een geïntegreerde borstel.

Snoer:

het snoer van deze stofzuiger is maar liefst 7 meter lang en biedt daardoor behoorlijk wat bewegingsvrijheid aan.

Nadelen
Geluidsniveau:

op de hoogste stand moet je jammer genoeg rekening houden met een geluidsniveau van maar liefst 75 dB, waardoor hij niet tot de stille zakloze stofzuigers behoort.

Matige kwaliteit:

slechts enkele klanten zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van het aangeboden product iets beter had gekund.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 

 

Ook met de zakloze stofzuiger van het bekende merk Rowenta kun je volgens de meeste kopers zeker zijn van een topproduct. Bovendien is het toestel meteen een pak goedkoper in vergelijking met het vorige product. En dit is natuurlijk een groot voordeel voor heel wat gebruikers.

Zodra je besluit om het toestel aan te kopen dan zul je merken dat je er meteen ook heel wat handige hulpstukken en accessoires bij krijgt. Zo kun je rekenen op een kierenzuigmond, een meubelzuigmond, een kleine zuigmond, een turbozuigmond, een combizuigmond en zelfs een parketzuigmond. Op die manier kun je werkelijk alle soorten oppervlakken aanpakken.

Het is een krachtig toestel dat niet draadloos is maar wel over een snoer van ruim 8,4 meter lang beschikt. Dus je hebt wel voldoende bewegingsvrijheid. Verder zijn de meeste kopers ook bijzonder tevreden over de uitstekende kwaliteit van het toestel.

Je kunt ook altijd dit product van het bekende en misschien ook wel het beste merk Rowenta eventjes bekijken. Om het voor jou makkelijker te maken, zijn we alvast even op zoek gegaan naar de voordelen en de nadelen van deze zakloze stofzuiger.

Voordelen
Vermogen:

het toestel beschikt over een krachtige motor die over een vermogen van maar liefst 750 Watt beschikt en daardoor over heel wat zuigkracht beschikt.

Hulpstukken:

bij de aankoop van de stofzuiger krijg je er niet alleen een combizuigmond en een turbozuigmond bij maar meteen ook een kierenzuigmond, een parketzuigmond en zelfs een meubelzuigmond.

Energiezuinig en geluidloos:

ondanks de kracht van het apparaat verbruikt deze zakloze stofzuiger bijzonder weinig energie en werkt het toestel ook vrij stil.

Nadelen
Niet draadloos:

ondanks het feit dat de stofzuiger voorzien is van een bijzonder lang snoer is het mogelijk dat sommige kopers het vervelend vinden dat de stofzuiger niet draadloos werkt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger

 

Ook met deze steelstofzuiger van Dyson mag je zeker zijn van een duurzame en degelijke zakloze stofzuiger. Het apparaat heeft bovendien heel wat positieve reacties van tevreden klanten mogen ontvangen. Houd er echter wel rekening mee dat je deze stofzuiger niet meer tussen de goedkope apparaten zult hoeven te verwachten.

Het is een handig 2-in-1 toestel daar het ook voorzien is van een geïntegreerde kruimelzuiger. Bovendien wordt er bij de levering ook gedacht aan een handige turbozuigmond, een meubelzuigmond, een kierenzuigmond, een kleine zuigmond, een parketzuigmond en een krachtige dierenhaarborstel. Het stofreservoir heeft een maximale capaciteit van 0,8 liter en je kunt de stofzuiger steeds opnieuw opladen.

Je zult versteld staan van de enorme zuigkracht van deze stofzuiger en bovendien kun je kiezen uit 3 verschillende standen. Doordat het toestel weinig weegt, is het ook makkelijk te gebruiken. Kortom, voor velen is het duidelijk een topproduct.

Dyson is niet alleen één van de populairste merken maar misschien ook wel het beste merk op het gebied van stofzuiger apparaten. Met dit exemplaar haal je bovendien een handige en multifunctionele 2-in-1 zakloze stofzuiger in huis. Zo kun je namelijk ook beroep doen op de geïntegreerde kruimelzuiger.

Voordelen
Toebehoren:

bij de aankoop van het toestel dan krijg je er meteen ook een aantal handige opzetstukken en toebehoren bij. Denk maar aan een dierenhaarborstel, een parketzuigmond, een kierenzuigmond, een kleine zuigmond, een turbozuigmond en een handige meubelzuigmond.

Zuigkracht:

het is een uitstekende apparaat dat een enorme en krachtige zuigkracht levert. Je kunt zelfs kiezen tussen maar liefst 3 krachtige snelheidsstanden.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg is deze zakloze stofzuiger niet meteen voorzien van de laagste prijs en zul je dus toch rekening moeten houden met wat extra budget.

Koop bij bol.com (€859)

 

 

 

 

5. Philips SpeedPro Max FC6823/01 Steelstofzuiger 

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke zakloze stofzuiger dan kun je altijd nog kiezen voor de steelstofzuiger van Philips. De stofzuiger heeft een opvallende rode kleur en is volledig snoerloos. Daardoor kun je genieten van heel wat bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen.

De zakloze stofzuiger is voorzien van een handige stofreservoir met een totale inhoud van maar liefst 0,6 liter. Zodra het apparaat helemaal is opgeladen dan kun je het maar liefst 65 minuten zonder problemen gaan gebruiken. Het is een handige 2-in-1 apparaat vanwege de geïntegreerde kruimelzuiger. En bij de levering wordt er natuurlijk ook gedacht aan een praktische turbozuigmond. Dit is ideaal om dierenhaar te verwijderen of tapijten schoon te maken.

Ook het 360 graden mondstuk met ingebouwde ledverlichting is een pluspunt dat heel wat kopers kunnen waarderen. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het toestel niet voorzien is van een HEPA filter en toch wel vrij veel lawaai veroorzaakt.

Met deze zakloze stofzuiger van Philips haal je volgens verschillende kopers een kwalitatief en duurzaam toestel in huis. Bovendien is hij niet alleen handzaam maar ook comfortabel om mee te werken. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van dit apparaat, dan kun je alvast even het overzicht hieronder raadplegen.

Voordelen
Gebruiksgemak:

de stofzuiger is niet alleen voorzien van een handige geïntegreerde kruimelzuiger maar beschikt ook nog eens over een 360 graden mondstuk dat voorzien is van ledverlichting.

Stofreservoir:

het stofreservoir beschikt over een maximale capaciteit van zo’n 0,6 liter. Verder kun je de opvangbak makkelijk legen en terug plaatsen.

Gebruiksduur:

je kunt deze handige zakloze stofzuiger zonder problemen gedurende iets meer dan een uurtje gaan gebruiken om het huis schoon te maken. Uiteraard moet de stofzuiger dan wel helemaal opgeladen zijn.

Nadelen
Geen HEPA filter:

het is belangrijk om te weten bij de aankoop, dat deze zakloze stofzuiger niet voorzien is van een HEPA filter.

Te luid:

verder is het niet meteen één van de meest stille zakloze stofzuigers die er op de markt gebracht zijn. Met een geluid van maximaal 84 decibel.

Koop bij bol.com (€252)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Dyson V10 Motorhead Steelstofzuiger

 

Met deze zakloze stofzuiger van het bekende merk Dyson haal je niet meteen één van de goedkope toestellen in huis. Toch kunnen we duidelijk zien dat het product veel positief advies heeft gekregen van meerdere kopers. Het is een krachtig apparaat dat volledig draadloos werkt. Zo heb je ook meer bewegingsvrijheid.

De steelstofzuiger kun je zonder problemen gedurende 60 minuten lang gebruiken en ddit aan een bijzonder hoge zuigkracht. Verder krijg je er bij de aankoop van het toestel ook heel wat handige accessoires en hulpstukken bij. Denk maar aan een turbozuigmond, een kierenzuigmond en zelfs een combizuigmond.

Het toestel is zelfs voorzien van een kruimelzuiger. Het spreekt dan ook voor zich dat de meerderheid van de kopers duidelijk positief is over dit product. Enkel het prijskaartje zou eventueel voor sommige gebruikers misschien wel een klein probleem kunnen zijn.

Met deze handige zakloze stofzuiger koop je volgens de meeste kopers een topproduct. Het toestel is voorzien van een handige kruimelzuiger die op het apparaat is geïntegreerd. Het is dan ook vast en zeker de moeite waard om eens even een kijkje te nemen naar de verschillende voordelen en nadelen van het product.

Voordelen
Gebruikstijd:

nadat de zakloze stofzuiger in amper 210 minuten volledig is opgeladen dan kun je dit product gedurende 60 minuten zonder problemen gebruiken.

Hulpstukken:

zodra je besluit om het toestel te kopen dan worden er ook een kierenzuigmond, een turbozuigmond en zelfs een combizuigmond meegeleverd.

Stofreservoir:

het toestel is voorzien van een handig stofreservoir dat over een totale inhoud van ruim 0,5 liter beschikt. Bovendien kun je het makkelijk en snel legen.

Nadelen
Kostenplaatje:

het is natuurlijk niet meteen één van de goedkope zakloze stofzuigers en dit zou voor sommige personen eventueel wel vervelend kunnen zijn.

 

 

Miele Blizzard CX1 Red PowerLine

 

Met de Miele Blizzard CX1 Red PowerLine zakloze stofzuiger krijg je het beste resultaat bij het schoonmaken. Het is voorzien van unieke Vortex-technologie die ervoor zorgt dat grof stof en fijn stof apart van elkaar gehouden worden.

Dit product kun je beter gebruiken op harde vloeren, want op een tapijt levert het minder prestaties op. Het heeft een innovatief en onderhoudsvrij filtersysteem, waarbij het ledigen van het reservoir gemakkelijk is.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope zakloze stofzuigers. Toch zijn de meeste kopers tevreden met dit product. Het is eenvoudig in gebruik en is van goede kwaliteit.

De prijs van dit product is ook redelijk. Voor deze kopers is dit een top product. Andere kopers vinden dat de prijs van dit product te hoog is en dat het te kleine achterwielen heeft.

Ook Miele zou je zomaar tussen de populairste merken kunnen plaatsen wat betreft de huishoudtoestellen. En dit zie je ook aan de vele positieve reacties die door klanten geplaatst worden. Met deze mangorode stofzuiger haal je dus niet alleen een heel degelijk apparaat maar ook een echte blikvanger in huis.

Voordelen
Vermogen:

deze zakloze stofzuiger heeft een totaal vermogen van maar liefst 1200 watt en behoort dus zeker tot de krachtigere toestellen.

Vortex-technologie:

de Vortex-technologie maakt het mogelijk om grof en fijn stof steeds van elkaar gescheiden te houden.

Handig in gebruik:

het apparaat is voorzien van een schitterend filtersysteem. En je kunt het reservoir heel eenvoudig en snel legen.

Nadelen
Niet op tapijt:

deze zakloze stofzuiger is jammer genoeg niet echt ideaal wanneer je tapijten en vloerkleden wilt stofzuigen.

 

 

AEG LX7-1-DB

 

Met de AEG LX7-1-DB zakloze stofzuiger kun je op een eenvoudige en stille manier schoonmaken. Dit product is voorzien van een Silence Pro systeem die ervoor zorgt dat je kunt stofzuigen zonder veel lawaai te maken. Met het easy empty systeem kun je het stof gemakkelijk uit het reservoir verwijderen.

Handig van dit apparaat is dat het een snoer heeft met een lengte van 9 meter. Het komt samen met een roestvrijstalen telescopische buis en zuigmond die je speciaal voor meubels en kieren kunt gebruiken.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reviews te lezen. Het overgrootste deel van de kopers is wel blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

Daarnaast is de prijs van dit product ook goed, dus geven deze kopers positief advies voor dit product. Enkele kopers vinden dat dit product kwetsbaar is en dat het snoer te kort is.

Ben je misschien al een tijdje op zoek naar een goede zakloze stofzuiger dan kun je eventueel dit apparaat van AEG eens bekijken. Dit model is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en heeft een motor met een vermogen van 750 watt. Dankzij het 6 meter lange snoer heb je voldoende bewegingsvrijheid wanneer je aan het stofzuigen bent.

Voordelen
Silence Pro systeem:

dankzij het Silence Pro systeem kun je stofzuigen zonder dat het toestel daarbij al teveel lawaai maakt.

Easy empty systeem:

deze stofzuiger is ook uitgerust met het easy empty systeem waardoor het eenvoudig is om het reservoir te legen.

Comfort:

dit toestel is voorzien van een snoer met een lengte van maar liefst 9 meter.

Toebehoren:

bij de aankoop krijg je er meteen ook een aantal handige hulpstukken bij zoals telescopische buis en zuigmond om meubels schoon te maken.

Nadelen
Kwetsbaar:

niet alle kopers zijn helemaal overtuigd en sommigen vinden dat het niet zo duurzaam is.

 

 

Philips PowerPro FC8769/91

 

De Philips PowerPro FC8769/91 zakloze stofzuiger heeft een krachtige motor met een vermogen van 750 watt. Dit product is energiezuinig, maar heeft toch een 100% stofopname op harde vloeren.

Het is voorzien van een TriActiveMax-mondstuk voor maximale stofopname. Het heeft verder een stofreservoir van 2 liter die je op een eenvoudige manier kunt ledigen. Met dit product heb je dus geen stofzuigerzakken nodig. Voor het gemak heeft het een lang snoer van 7 meter. Let wel, dat het op tapijt minder prestaties levert.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het is licht van gewicht en goed hanteerbaar.

Dit product heeft ook een goede prijs. Voor enkele kopers heeft dit product een matige kwaliteit, want het is kwetsbaar en het heeft ook nog een hoge prijs.

Met deze zakloze stofzuiger van Philips haal je aan de vele positieve reacties te zien, zeker en vast een topproduct in huis. Heel veel klanten zien in Philips ook het beste merk omdat het juist zoveel kwaliteit en degelijkheid brengt. Het heeft dan misschien niet meteen de laagste prijs maar dat vinden de meeste gebruikers niet meteen een struikelblok.

Voordelen
Milieuvriendelijk:

de stofzuiger is vrij krachtig met een motor van 750 watt en zorgt voor een volledige stofopname. Toch is het heel energiezuinig en verbruikt het apparaat dus niet al teveel.

Reservoir:

de stofzuiger is voorzien van een stofreservoir met een inhoud van wel 2 liter.

Comfort:

de totale snoerlengte is 7 meter. Je zult dus zeker voldoende bewegingsvrijheid hebben tijdens het stofzuigen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

dit model voldoet minder aan de verwachtingen wanneer je een tapijt wilt stofzuigen.

Prijs:

sommige kopers vinden de prijs van het toestel toch net iets te hoog in vergelijking met de voordelen ervan.

 

 

Bosch BGS51262 Relaxx’x ProSilence

 

De Bosch BGS51262 Relaxx’x ProSilence is een krachtige zakloze stofzuiger die ervoor zorgt dat je binnen een korte tijd een schone vloer hebt. Het is voorzien van een innovatieve SensorBagless™ technologie die dit product onderhoudsarm maakt. Het heeft een compressor technologie waardoor het meer kracht geeft en minder energie verbruikt.

Daarnaast is er voor gezorgd dat dit apparaat geluidsarm is. Het heeft een speciale wasbare filter, dat ook geschikt is voor mensen met allergieën. Door een schonere omgeving zullen zij ook minder last hebben van hun allergie. Dit apparaat is voorzien van 4 zwenkwielen en het heeft een ergonomische handgreep.

De meeste kopers zijn wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft dit product een goede prijs. Voor sommige kopers heeft dit product een te hoge prijs en is het lastig in gebruik.

Deze zakloze stofzuiger van Bosch kwam als “Beste Getest door de Consumentenbond” uit de bus. Daardoor mag je er zeker van zijn dat je absoluut een zeer degelijk apparaat in huis haalt. Het lijkt ons een goed idee om even de voor- en nadelen van deze stofzuiger grondig te bestuderen. Op die manier wordt het voor jou ook iets eenvoudiger om een uiteindelijke keuze te maken.

Voordelen
Comfort:

in vergelijking met de voorgaande modellen, beschikt deze zakloze stofzuiger over een snoer van maar liefst 7,5 meter lang. Op die manier heb je dus voldoende bewegingsruimte tijdens het stofzuigen.

Vermogen:

het apparaat is voorzien van een motor die een vermogen heeft van 1200 watt. Het maakt dus zeker deel uit van de krachtige zakloze stofzuigers.

Compressor technologie:

dankzij de compressor technologie zal de zakloze stofzuiger iets meer energie geven maar daarbij niet teveel energie verbruiken.

Nadelen
Prijskaartje:

sommige kopers vinden de prijs van het toestel toch net iets te hoog.

 

 

Samsung VCC43E0V3B/XEN

 

Met de Samsung VCC43E0V3B/XEN zakloze stofzuiger wordt het schoonmaken van uw huis of kantoor prettiger gemaakt. Het heeft een stofreservoir dat twee aparte compartimenten heeft, je kunt dus langer hiermee schoonmaken. D

it product is voorzien van een HEPA-filter die ervoor zorgt dat zelfs de kleinste stofdeeltjes opgenomen en verwerkt worden. Het is dus een ideaal apparaat voor mensen die allergisch zijn tegen stof of voor astmapatiënten. Nu kunnen zij ook zonder enige moeite het huis schoonmaken.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een zakloze stofzuiger aanbieding en dat is het ook voor de meeste kopers. Dit product is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

De prijs ervan is goed en maakt het een voordelige koop. Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en daarom kwetsbaar is.

Deze zakloze stofzuiger van Samsung zorgt ervoor dat je huis er vanaf nu altijd piekfijn en proper zal bij liggen. Het is voorzien van een snoer met een lengte van wel 6 meter. Zo heb je voldoende bewegingsvrijheid en hoef je het snoer niet altijd van stopcontact te veranderen. Laten we dan ook even een kijkje nemen naar de andere sterke punten en eventuele mindere punten die het toestel kenmerken.

Voordelen
Motor:

de zakloze stofzuiger van Samsung beschikt over een wel zeer krachtige motor van 1500 watt. In vergelijking met de voorgaande producten uit onze lijst, is dit dus de krachtigste zakloze stofzuiger.

Stofreservoir:

deze zakloze stofzuiger is voorzien van een stofreservoir dat voorzien is van 2 aparte compartimenten. Dit zorgt er dus voor dat je veel langer kunt schoonmaken.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat het product niet zo duurzaam is en snel kapot gaat.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status