Beste bluetooth luidspreker

Laatste update: 18.04.24

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Bluetooth luidsprekers test van 2024

 

 Het is niet altijd makkelijk om de perfecte en de beste bluetooth luidspreker te spotten. In onze koopgids proberen we daarom dan ook een aantal handige richtlijnen en tips aan te bieden om de zoektocht makkelijker te maken. Verder heb je ook de mogelijkheid om verder te scrollen naar onze top 3. Zo is uit onderzoek onder andere gebleken dat je met de JBL Go Oranje bluetooth luidspreker alvast een topproduct in huis haalt. Bovendien heb je de mogelijkheid om te gaan kiezen tussen de 8 kleuren die beschikbaar zijn. Met de JBL Flip 3 Blauw bluetooth luidspreker mag je zeker zijn van een uitstekend en evenwaardig alternatief. Je kunt genieten van een uitstekende geluidskwaliteit en bovendien is de luidspreker in tal van leuke kleurtjes beschikbaar.

 

 

Vergelijkingstabel

 

[flownl asin=’9200000039544375,9200000045267109,9200000049801378′ size=’115px x 115px’ price=’LowestNewPrice’]

 

 

Bluetooth luidsprekers koopgids

 

Muziek is een belangrijke factor in het leven van heel veel mensen. Niet alleen muzikanten maar ook andere mensen luisteren graag naar hun favoriete liedjes. Door een keuze te maken uit één van de beste bluetooth luidsprekers kun je vanaf nu overal van muziek genieten. Houd daarnaast ook zeker rekening met de volgende aspecten zoals de batterij, het formaat, het geluid en de prijs . Dit zal het gemakkelijker maken als je de aanbiedingen gaat vergelijken.

Het gebruiksgemak

 

Muziek is voor heel veel personen echt enorm belangrijk. Het kan het schoonmaken of het studeren stimuleren en gemakkelijker maken. Tegenwoordig is het ook mogelijk om buitenshuis van je muziek te genieten. Wanneer jij eens een dagje naar het park gaat met vrienden dan kun jij vanaf nu die leuke picknick nog gezelliger maken. Of een leuk dagje strand terwijl je geniet van je eigen samengestelde muzieklijsten.

Een bluetooth luidspreker kun je namelijk overal mee naartoe nemen. Waar je ook gaat, je neemt dit apparaat gewoon mee. Het principe van dit apparaat is helemaal niet zo moeilijk. Het enige wat je moet doen is een verbinding tot stand brengen met je smartphone. Dit doe je uiteraard via bluetooth. De enige voorwaarde is dat je smartphone niet te ver verwijderd is van de bluetooth luidspreker. Een tiental meter is echt het maximum. Bluetooth maakt het heel gemakkelijk juist omdat je geen wifi netwerk hoeft te gebruiken.

 

 

Batterij en grootte van de bluetooth luidspreker

 

Bluetooth luidsprekers werken op basis van een ingebouwde batterij die je telkens weer kunt opladen. Afhankelijk van het apparaat dat je aankoopt zal de batterij een langere oplaadtijd nodig hebben dan sommige andere toestellen. Zo zijn er bluetooth luidsprekers die voorzien zijn van een batterij waarmee je maar liefst 38 uur naar muziek kunt luisteren. Andere vaak goedkope bluetooth luidsprekers houden het slechts 3 uurtjes uit.

Het is dus zeker een aanbeveling om een apparaat uit te kiezen dat misschien iets duurder is maar toch 10 uur muziek aanbiedt. Houd er verder ook rekening mee dat de meeste bluetooth luidsprekers over een bepaald type batterij beschikken. Dit wil zeggen dat wanneer de batterij stuk gaat na 4 of 5 jaar het enorm moeilijk is om de batterij te vervangen. Vaak is het al even duur om een nieuwe bluetooth luidspreker aan te kopen.

Besteed ook zeker aandacht aan de afmetingen van de bluetooth luidsprekers. Zo zul je veel onderscheid zien qua formaat. Uiteraard raden wij aan om een bluetooth luidspreker aan te kopen die niet te groot is en niet te zwaar weegt. Op die manier kun je het apparaat gemakkelijker verplaatsen en overal mee naartoe nemen. Uiteraard kies je hier helemaal zelf en is alles ook afhankelijk van je verwachtingen die je van het toestel hebt.

 

 

De geluidskwaliteit en het budget

 

Het is ook een goed idee om even stil te staan bij de geluidskwaliteit waarover een bluetooth luidspreker beschikt. Doordat een bluetooth luidspreker werkt op basis van een bluetooth verbinding zal het niet verwonderen dat de kwaliteit van het geluid niet altijd helemaal optimaal is. Dit is ook heel eenvoudig te verklaren. Een bluetooth verbinding biedt minder bandbreedte aan dan een wifi verbinding. De muziekbestanden die van je smartphone worden overgedragen worden dus als het ware verkleind wanneer ze via de bluetooth verbinding worden verstuurd.

Muzikanten of mensen die professioneel muziek maken zullen dit verschil veel duidelijker horen. Een apparaat met een bluetooth protocol aptX kan dan voor hen soelaas bieden. Deze bluetooth luidsprekers zijn namelijk iets krachtiger. Het zal dan ook niet verwonderen dat deze apparaten vaak iets duurder zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om vroeg of laat een bluetooth luidspreker aanbieding tegen te komen.

Net zoals er verschillende bluetooth luidsprekers bestaan, zal het niet verwonderen dat er ook heel wat prijsverschillen mogelijk zijn. Wij raden je bijvoorbeeld aan om op voorhand een aantal zaken heel duidelijk te stellen. Je kunt alvast nadenken over het bedrag dat je er maximaal wilt en kunt aan spenderen. Denk hierbij ook zeker aan de verwachtingen die je van het toestel is.

Wij kunnen jou ook echt heel hard aanraden om eens een kijkje te nemen tussen de vele reviews van kopers. Zo kun jij vaak heel wat extra informatie en tips te weten komen die je zoektocht alleen maar kunnen vergemakkelijken. Zo zul jij vroeg of laat zeker een bluetooth luidspreker tegenkomen die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Bluetooth luidspreker Reviews – Top 5

 

 

Je zit op het strand met je vrienden en je wilt graag naar muziek luisteren maar je bent thuis je radio vergeten. Je kunt een bluetooth luidspreker kopen die je met je smartphone kunt verbinden om zo naar je favoriete muziek te luisteren of liedjes af te spelen via spotify of Youtube. We hebben enkele topproducten op een rijtje gezet die allemaal positieve reviews ontvangen hebben. Je hoeft er zelf nog de beste bluetooth luidspreker uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

JBL Go Oranje

 

Deze bluetooth luidspreker van het merk JBL is in acht verschillende kleuren beschikbaar. Het product maakt deel uit van de goedkope bluetooth luidsprekers en beschikt over een ingebouwde microfoon zodat je zelfs gesprekken kunt beantwoorden. De batterij heeft een werkingsduur van 5 uur en is makkelijk om op te laden.

De speaker beschikt over een aansluiting voor andere apparaten zoals een MP3 speler en het apparaat is compact dus je kunt het makkelijk overal mee naartoe nemen. Deze bluetooth luidspreker is dubbel zo klein als het formaat van een smartphone.

De kopers van deze bluetooth luidspreker aanbieding zijn heel tevreden over de goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product. Ze geven ook goed advies over het geluid en over de batterijduur. Voor enkele kopers is de speaker kleiner dan verwacht.7

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een duurzame bluetooth luidspreker? Dan kunnen wij jou dit exemplaar van het bekende merk JBL alvast warm aanbevelen. Je zult werkelijk meteen versteld staan van het economische prijskaartje en misschien is het ook wel het product met de laagste prijs.

Voordelen
Budget:

vanwege de lage prijs zou dit product zomaar tot de populairste bluetooth luidsprekers kunnen behoren. Ideaal ook voor mensen met een beperkt budget.

Voeding:

de bluetooth luidspreker werkt met behulp van een duurzame batterij die je bovendien makkelijk opnieuw kunt opladen.

Microfoon:

vanwege de ingebouwde microfoon laat deze bluetooth speaker je ook toe, om inkomende oproepen en gesprekken zonder problemen te beantwoorden.

Handig in gebruik:

het is een compacte luidspreker die je makkelijk kunt verplaatsen. Verder is er ook een extra aansluiting voorzien zodat je eventueel een MP3 toestel erop kunt aansluiten.

Nadelen
Te klein:

een kleine minderheid van de kopers had deze luidspreker toch liever wat groter gezien.

[bolbutton asin=’9200000039544375′ size=’400px x 40px’]

 

 

 

 

JBL Flip 3 Blauw

 

De JBL Flip 3 is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en levert een krachtig geluid. Deze bluetooth luidspreker is waterdicht of toch tenminste bestand tegen spatwater, dit wil zeggen dat je het toestel onder de douche kunt gebruiken maar je mag het niet volledig onder water dompelen.

De sterke batterij zorgt voor 10 uur speeltijd en het toestel is bestand tegen schokken. Je beschikt over een extra aansluiting om andere apparaten op aan te sluiten. Dankzij JBL connect is het mogelijk om meerdere luidsprekers tegelijk te verbinden zodat je je muziek op verschillende plaatsen kun laten horen.

De kopers zijn tevreden over de kwaliteit van het geluid, de luidspreker is klein maar lijkt even krachtig als een groter model. Volgens een andere koper gaat het volume niet hoog genoeg. De luidspreker is bestand tegen spatwater en is door de compacte vorm eenvoudig om te transporteren.

Net zoals de vorige bluetooth luidspreker zul je merken dat ook dit product wordt geleverd door het bekende merk JBL. Daardoor durven wij vermoeden dat heel wat gebruikers het misschien wel als het beste merk zullen beschouwen. Laten we alvast de voor- en nadelen van deze luidspreker even op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Design:

het is een vrij compacte luidspreker die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is het product beschikbaar in 10 vrolijke kleurtjes.

Spatwaterbestendig:

je kunt deze bluetooth luidspreker zonder problemen in de badkamer plaatsen terwijl je aan het douchen bent.

JBL connect:

de JBL connect functie maakt het mogelijk om nog verschillende andere externe luidsprekers met deze bluetooth luidspreker te gaan verbinden.

Handig in gebruik:

het product is makkelijk te bedienen en beschikt over een bijzonder krachtige batterij. Zo kun je tot wel 10 uur lang van je favoriete muziek genieten. Verder is de luidspreker ook schokbestendig.

Nadelen
Beperkt volume:

slechts één enkele klant is van mening dat er misschien toch net iets meer volume had mogen zijn.

[bolbutton asin=’9200000045267109′ size=’400px x 40px’]

 

 

 

 

Ultimate Ears Boom 2

 

Net als bij de andere luidsprekers kun je ook dit product in verschillende kleuren kopen. Deze luidspreker zorgt voor een 360º geluid met een diepe bas. De luidspreker is bestand tegen stof en water, je kunt de behuizing eenvoudig afspoelen onder stromend water om het schoon te maken.

De batterij zorgt voor een lange speelduur van 15 uur en je kunt meerdere luidsprekers aan een apparaat koppelen. Het bereik van de Bluetooth verbinding werkt tot een maximale afstand van 30 meter.

De gebruikers van deze luidspreker zijn tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding en vinden het toestel eenvoudig in gebruik. Toch zijn er ook enkele minpunten, zo zou de luidspreker voor sommigen te zwaar zijn en gaat de verbinding met de app soms traag.

Door te kiezen voor de Ultimate Ears Boom 2 bluetooth luidspreker kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design. Het is een compact product dat je makkelijk en zonder problemen overal mee naartoe kunt nemen en bovendien beschikbaar is in meerdere kleurtjes. Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden.

Voordelen
Veiligheid:

deze luidspreker is niet alleen stofbestendig maar ook waterbestendig. Dat wil dus zeggen dat je het product zonder problemen in de badkamer kunt plaatsen of onder stromend water kunt afspoelen.

Voeding:

de bluetooth luidspreker werkt op basis van een bijzonder krachtige batterij waarmee je makkelijk tot 15 uur lang muziek kunt luisteren.

Bereik:

het is een krachtige luidspreker die over een maximaal bereik beschikt van ruim 30 meter.

Nadelen
Te zwaar:

ondanks de compactheid van het toestel, zou de luidspreker volgens sommigen toch wel iets te zwaar wegen.

[bolbutton asin=’9200000049801378′ size=’400px x 40px’]

 

 

 

 

Philips BT2500W

 

Deze kleine luidspreker is beschikbaar in twee verschillende kleuren en kun je makkelijk meenemen dankzij de compacte vorm. Naast een bluetooth verbinding kun je ook apparaten via NFC verbinden. Ondanks het kleine ontwerp produceert de luidspreker toch een goed geluid.

Het toestel beschikt over een microfoon en met de batterij kun je tot 5 uur lang naar muziek luisteren. Het grootste minpunt van dit product is dat je het enkel via USB kunt opladen. De luidspreker is zowel met iPhones als Android smartphones compatibel.

De luidspreker is heel handig in gebruik maar de kwaliteit van de microfoon is ondermaats. Het geproduceerde geluid is uitstekend maar de mogelijkheden van de luidspreker zijn nogal beperkt. Je kunt je smartphone vlug en eenvoudig via bluetooth verbinden.

Net zoals het eerste product zul je merken dat ook deze bluetooth luidspreker geleverd wordt door het bekende merk Philips. Het is een compacte luidspreker die handig mee te nemen is wanneer je met vrienden gaat picknicken of wanneer je bijvoorbeeld op kampeervakantie vertrekt.

Voordelen
NFC verbinding:

het product is niet alleen voorzien van een degelijke bluetooth verbinding maar ook van een praktische NFC verbinding. Ook via de NFC verbinding kun je dus de luidspreker verbinden met andere apparaten.

Voeding:

de luidspreker is uitgerust met een krachtige batterij waarmee je tot wel 5 uur lang van je favoriete liedjes kunt genieten.

Microfoon:

dankzij de ingebouwde microfoon is het mogelijk om, indien je dit wenst, gesprekken te beantwoorden.

Nadelen
Opladen via USB:

sommige kopers beschouwen het als een minpuntje dat je deze bluetooth luidspreker enkel door middel van USB kunt opladen.

[bolbutton asin=’9200000025519453′ size=’400px x 40px’]

 

 

 

 

Bose SoundLink Mini II

 

Deze Bluetooth luidspreker van Bose is in drie verschillende kleuren beschikbaar en levert een vol geluid met een diepe bas. Dankzij de compacte vorm kun je het apparaatje makkelijk meenemen en met de ingebouwde microfoon is het mogelijk om telefoongesprekken te beantwoorden.

De accu heeft een levensduur van 10 uur voordat je de luidspreker opnieuw moet opladen. Het toestel is licht van gewicht dus je merkt het bijna niet dat je het meedraagt. Het bereik van de draadloze verbinding is 9 meter.

Hoewel sommige kopers klagen over de hoge prijs van het product, zijn de meeste gebruikers toch tevreden over de verhouding tussen prijs en kwaliteit. De kwaliteit van het geluid is uitstekend en de luidspreker is eenvoudig in gebruik.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met een bluetooth luidspreker van het bekende merk Bose. Het product is te verkrijgen in meerdere kleurtjes en zo kun je de luidspreker kiezen die je zelf het mooiste vindt. De compactheid van het product laat toe om de luidspreker makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Voordelen
Microfoon:

dankzij de aanwezigheid van de ingebouwde microfoon zul je merken dat het tot de mogelijkheden behoort om inkomende telefoongesprekken zonder problemen te gaan beantwoorden.

Voeding:

de bluetooth luidspreker is voorzien van een bijzonder krachtige accu. Op het moment dat de accu helemaal is opgeladen dan kun je wel 10 uur lang naar je favoriete liedjes luisteren.

Nadelen
Bereik:

het toestel heeft een maximaal bereik van zo’n 9 meter en dat kan voor sommige klanten misschien iets te beperkt zijn.

Prijskaartje:

sommige gebruikers zijn van mening dat deze luidspreker toch wel heel duur is.

[bolbutton asin=’9200000042985586′ size=’400px x 40px’]

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status