Een bedrijf van vermenigvuldigers

“Niemand van ons is zo intelligent als wij allemaal” – Ken Blanchard

Het is niet gemakkelijk om elke maand miljoenen mensen te bereiken. En dit is de belangrijkste reden waarom de mensen, die het SerOxy digitale platform beheren, op elkaar zijn afgestemd en geloven in de onze waarden.

We hebben dit bedrijfje opgericht omdat we enorm goede vrienden zijn en we ervan houden om samen dingen te ondernemen. Het einddoel kwam op het juiste moment en het kwam op een natuurlijke manier tot uiting door de vorderingen die we maakten.

We hebben de zin om samen te komen helemaal niet verloren. Alsmede ook de zin om te helpen en te delen terwijl ons team zich steeds verder uitbreidde. En dit is de hoeksteun van het hele gebeuren.

Maak kennis met ons team

 • Freya

  Staff Writer

  Met een diploma vertaler-tolk op zak, is Freya vertrouwd met het vertalen en schrijven van verschillende soorten teksten. Niets is haar teveel en ze is altijd bereid om te helpen. Ze is betrouwbaar, een harde werker en is dan ook vastberaden om haar steentje bij te dragen en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 • Sergiu

  Website Editor

  Het oog voor detail en design is afkomstig van onze hardwerkende medewerker Sergiu. Hij maakt ondertussen al een tijdje deel uit van het bedrijf en zorgt ervoor dat de website er aantrekkelijk en op en top goed uitziet. Op die manier is het voor de lezer aangenaam om de verschillende producten te bekijken.

 • Nick

  COO & Co-founder

  Met meer dan 7 jaar ervaring in de online media sector, beheert Nick de taken van Sablicon Media. Hij is hoogopgeleid in alles wat met online marketing te maken heeft en het actualiseren van gegevens. En indien het nodig mocht zijn, dan kun je ook op hem rekenen om eender welk probleem te helpen oplossen.

DMCA.com Protection Status