Een bedrijf van vermenigvuldigers

“Niemand van ons is zo intelligent als wij allemaal” – Ken Blanchard

Het is niet gemakkelijk om elke maand miljoenen mensen te bereiken. En dit is de belangrijkste reden waarom de mensen, die het SerOxy digitale platform beheren, op elkaar zijn afgestemd en geloven in de onze waarden.

We hebben dit bedrijfje opgericht omdat we enorm goede vrienden zijn en we ervan houden om samen dingen te ondernemen. Het einddoel kwam op het juiste moment en het kwam op een natuurlijke manier tot uiting door de vorderingen die we maakten.

We hebben de zin om samen te komen helemaal niet verloren. Alsmede ook de zin om te helpen en te delen terwijl ons team zich steeds verder uitbreidde. En dit is de hoeksteun van het hele gebeuren.

Maak kennis met ons team

 • Freya

  Staff Writer

  Met een diploma vertaler-tolk op zak, is Freya vertrouwd met het vertalen en schrijven van verschillende soorten teksten. Niets is haar teveel en ze is altijd bereid om te helpen. Ze is betrouwbaar, een harde werker en is dan ook vastberaden om haar steentje bij te dragen en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 • Astrid

  Staff Writer

  Met vele jaren ervaring als management assistente van CEO’s in grote internationale ondernemingen is zij ingevoerd in alle aspecten van het bedrijfsleven. Zij is vertrouwd met het schrijven van teksten voor vele vormen van publicaties. Zij volgt de filosofie van het bedrijf en schrijft op een duidelijke en objectieve wijze.

 • Sergiu

  Website Editor

  Het oog voor detail en design is afkomstig van onze hardwerkende medewerker Sergiu. Hij maakt ondertussen al een tijdje deel uit van het bedrijf en zorgt ervoor dat de website er aantrekkelijk en op en top goed uitziet. Op die manier is het voor de lezer aangenaam om de verschillende producten te bekijken.

 • Andrei

  SEO Manager

  Het off-site en on-site optimaliseren heeft geen geheimen meer voor Andrei aangezien hij toch al enkele jaren werkzaam is als SEO bij Sablicon Media. Hij heeft een ruime kennis van alles wat te maken heeft met bloggen en link building. Kortom, hij is de man die je zoekt wanneer je bepaalde zaken snel en op een effectieve manier wilt oplossen.

 • Nick

  COO & Co-founder

  Met meer dan 7 jaar ervaring in de online media sector, beheert Nick de taken van Sablicon Media. Hij is hoogopgeleid in alles wat met online marketing te maken heeft en het actualiseren van gegevens. En indien het nodig mocht zijn, dan kun je ook op hem rekenen om eender welk probleem te helpen oplossen.

 • Vlad

  CEO & Co-founder

  Ondanks zijn jonge leeftijd, startte Vlad in 2007 met SEO & Filiaal Marketing. Hij studeerde met vlag en wimpel af aan de faculteit Geschiedenis. Waar hij echt van droomt is, om 30 jaar later te kunnen terugkijken op een stukje geschiedenis waar hij mee hielp aan schrijven.

DMCA.com Protection Status