Beste quadcopter

Laatste update: 04.06.20

 

Quadcopters test van 2020

 

Ben je op zoek naar een degelijke quadcopter maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hoef je niet langer te treuren want wij willen jou hierbij graag helpen. Bekijk alvast even onze koopgids over quadcopters. Zo krijg je een beter beeld van de factoren waarmee je zoal rekening kunt gaan houden. Verder kun je ook rechtstreeks beroep doen op onze top 3 producten. Dit zijn de toestellen die over het algemeen de beste beoordeling gekregen hebben. En we stellen jou deze 3 producten maar al te graag even voor. Zo kun je kiezen voor de DJI Mavic Pro Fly More quadcopter. Het is een handig apparaat waarmee je zowel leuke foto’s alsook leuke video’s kunt maken. Met de Parrot AR.Drone 2.0 quadcopter haal je alvast een meer dan waardig alternatief in huis. Je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat dit apparaat over 2 afzonderlijke en krachtige HD camera’s beschikt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Quadcopters koopgids

 

Een quadcopter is een helikopter met vier propellers die je vanop afstand kunt besturen. Het grote voordeel van een quadcopter in vergelijking met een gewone bestuurbare helikopter is de hoge stabiliteit. Dit apparaat beschikt meestal over een camera zodat je het als een drone kunt gebruiken, vanwege de stabiliteit kun je dit toestel perfect gebruiken om te filmen. Wanneer je de beste quadcopters aan het vergelijken bent moet je letten op het gebruik, de besturing, de accuduur, de accessoires en de prijs.

 

 

Gebruik

 

De meeste kopers zullen een quadcopter willen die beschikt over een camera. Zo kunnen ze het toestel gebruiken als drone om luchtfoto’s mee te nemen of video’s te maken. In dit geval is het belangrijk dat je vooral let op de beeldkwaliteit van de camera. Je wilt natuurlijk foto’s en video’s van goede kwaliteit kunnen maken. De goedkope quadcopters zullen niet voorzien zijn van een camera dus zorg er ook voor dat je budget groot genoeg is.

Een tweede belangrijk punt is de bereikbaarheid van de besturing oftewel de afstand die je quadcopter kan vliegen. Dit gegeven staat meestal aangeduid op de verpakking. Als je van plan bent om te filmen over een groot gebied dan is het beter dat je een quadcopter met een groot bereik koopt zodat je zelf niet teveel hoeft te bewegen.

 

 

Besturing

 

De meeste quadcopters worden geleverd met een besturing of afstandsbediening die je nodig hebt om het toestel te besturen. Deze afstandsbediening heeft een maximaal bereik en als je dit overschrijdt dan zal de quadcopter niet meer op je besturing reageren. Als de quadcopter voorzien is van een camera dan kan de besturing beschikken over een beeldscherm die de beelden van de camera weergeeft.

De nieuwste modellen kun je ook met je smartphone of een tablet besturen via een app die je moet installeren. Op die manier kun je de gemaakte foto’s en beelden meteen bewaren of naar een vriend of vriendin doorsturen. De quadcopters die geleverd worden met een afstandsbediening kun je meestal ook verbinden met je telefoon. Zo beschik je over twee manieren om de quadcopter te besturen.

Je kunt ook op zoek gaan naar een quadcopter aanbieding met de mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen. Zo beschik je meteen over de nodige opslagruimte om beelden en foto’s te bewaren.

 

 

Accuduur

 

Dit kenmerk wordt door velen onderschat en is nochtans heel belangrijk bij de aankoop van een quadcopter. Deze apparaten gebruiken nogal veel energie en daarom is het een aanbeveling om een product te kopen met een krachtige accu. Er zijn twee factoren die belangrijk zijn namelijk de capaciteit en de oplaadtijd van een batterij.

Bij het controleren van de capaciteit is het aanbevolen om voor de batterij te kiezen met de hoogste waarde. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer je gebruik kunt maken van de quadcopter. Let erop of de capaciteit van de batterij aangeduid staat op de verpakking van het product, het kan ook uitgedrukt worden in vliegtijd.

De oplaadtijd is daarnaast ook belangrijk want je wilt natuurlijk geen uren wachten om de quadcopter opnieuw te kunnen gebruiken. Let er daarom op of je de accu in een snelle tijd terug kunt opladen. Een andere oplossing is om een reservebatterij te kopen.

 

 

Accessoires en prijs

 

De belangrijkste en meest voorkomende accessoire op een quadcopter is een camera. De meeste zijn zelfs standaard uitgerust met een camera om foto’s te maken of beelden te filmen. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit van de camera wanneer je verschillende aanbiedingen gevonden hebt. Meestal zijn de duurdere quadcopters voorzien van betere camera’s die meteen opnames kunnen maken in HD of 4K kwaliteit. Je kunt echter ook goedkopere modellen vinden met HD kwaliteit als je minder geld wilt uitgeven.

Laten we even dieper ingaan op de kostprijs van een quadcopter. Een goedkoop toestel kost om en bij de €200 en als je een apparaat van hoge kwaliteit verkiest met een uitstekende camera dan mag je al gauw €1000 uitgeven.

Tegenwoordig kun je makkelijk verschillende quadcopters online vergelijken om zo de website te vinden met de laagste prijzen. Bovendien bieden vele websites geregeld interessante promoties aan, als je daarvan op de hoogte wilt gehouden worden dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Het voordeel van online kopen is dat het product aan huis wordt geleverd zodat je zelf niet eens op verplaatsing moet gaan. Houd bij een online aankoop altijd rekening met de garantie en de periode waarin je het product mag terugsturen. Je weet maar nooit dat een product defect wordt geleverd, ,meestal beschik je over een week tijd om het product terug te zenden, maar er zijn ook andere verkopers die je slechts 3 dagen geven.

 

 

Quadcopter reviews – top 5

 

 

Waar een quadcopter vroeger als speelgoed beschouwd werd, is de technologie zo vooruit gegaan dat quadcopters nu echte drones zijn met ingebouwde camera’s en andere accessoires. Ben je op zoek naar een goede quadcopter voor jezelf of je kinderen, lees dan gerust verder want wij hebben verschillende topproducten vergeleken. Zo kun jij makkelijker een keuze maken en de beste quadcopter kopen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

DJI Mavic Pro Fly More

 

Deze drone met camera kan foto’s nemen met de 12 megapixel camera of kan video’s maken in 4K kwaliteit. De quadcopter kun je opvouwen zodat je het eenvoudig kunt meenemen of opbergen. Deze drone behaalt een maximale snelheid van 65 km per uur en heeft een maximaal bereik van 7 km.

De drone is uitgerust met verschillende sensoren om obstakels te vermijden en het beschikt zelfs over een tracking functie om je te volgen zonder dat je het apparaat moet besturen. Zo kun bijvoorbeeld je parkour sessie filmen. Je kunt zelfs selfies maken met de drone door er naar te zwaaien en het toestel besturen met je smartphone.

Desondanks de hoge prijs staan er toch redelijk wat reviews en de kopers zijn heel tevreden over de topkwaliteit van de drone. De beeldkwaliteit is uitstekend en je beschikt over vele instellingen en mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame quadcopter? Dan zul je merken dat er heel wat apparaten worden aangeboden van het merk DJI. Ondanks de hoge prijs durven we vermoeden dat dit toch wel veruit één van de populairste merken zou kunnen zijn op het gebied van quadcopters.

Voordelen
Comfort:

het is mogelijk om de quadcopter na gebruik te gaan opvouwen. Op die manier kun je de quadcopter makkelijker ergens veilig gaan opbergen of eventueel meenemen.

Gebruiksgemak:

met dit toestel is het mogelijk om mooie foto’s te nemen of video’s in 4K kwaliteit te gaan creëren.

Snelheid en bereik:

het toestel kan zonder problemen een topsnelheid bereiken van maar liefst 65 kilometer op 1 uur en dit binnen een totaal bereik van ruim 7 kilometer.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg is het niet meteen de quadcopter met de laagste prijs. En dat kan misschien wel eens een probleem zijn voor sommigen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Parrot AR.Drone 2.0

 

Deze Parrot AR. 2.0 is een drone quadcopter die beschikt over 2 HD camera’s waarmee je foto’s en video’s kunt maken. Dit toestel kun je draadloos besturen via het eigen Wifi netwerk met je smartphone of tablet. Met een volle batterij kun je tot 12 minuten lang vliegen. Het apparaat is geschikt voor personen vanaf 15 jaar.

De meeste gebruikers zijn heel tevreden over hun aankoop en beleven er eindeloos speelplezier aan. Het is een stevige quadcopter en de kwaliteit is uitstekend. Je kunt veel beeldmateriaal filmen of fotograferen met de twee camera’s en het zelfs live streamen naar je smartphone.

Het duurt toch even voordat je het vliegen onder de knie hebt maar daarna beleef je er veel plezier aan. Een andere koper adviseert ook om een extra batterij te kopen want met één batterij kun je niet lang genoeg vliegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de Parrot AR.Drone 2.0. In vergelijking met het vorige toestel zul je merken dat de prijs van dit apparaat meteen een pak lager ligt. En dat zullen heel wat kopers misschien echt wel kunnen waarderen. Laten we even de eigenschappen van het toestel op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Camera:

dit apparaat is voorzien van maar liefst 2 afzonderlijke HD camera’s. Het is dus mogelijk om zonder problemen video’s te maken en foto’s te nemen.

Draadloos:

het grote voordeel van dit toestel is dat het mogelijk is om het volledig draadloos te gaan besturen. Je zou de drone dus eventueel door middel van je tablet of je mobiele telefoon kunnen bedienen.

Tijdsduur:

deze quadcopter functioneert met behulp van een bijzonder krachtige batterij. Zodra de batterij helemaal is opgeladen dan kun je de drone gedurende 12 minuten lang zonder problemen gebruiken.

Nadelen
Niet makkelijk:

een kleine minderheid van de klanten laat weten dat het toch niet altijd even makkelijk is om de quadcopter te bedienen. Het vraagt dus toch even wat oefening.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Denver DCH-330

 

Vind je de vorige drones te duur en zoek je naar goedkope quadcopters dan is de Denver DCH-330 het ideale product voor jou. Dit is een goede quadcopter die gemakkelijk te besturen is. De 2.0 megapixel camera zorgt voor scherpe beelden maar als je wilt filmen koop je best een microSD kaart om de beelden op te slaan.

De drone heeft een compact formaat en is dus makkelijk mee te nemen en je kunt verschillende snelheden instellen. Het toestel heeft een maximale vlieghoogte van 30 meter en kan tot dezelfde afstand bestuurd worden. Het werkt op AA batterijen en je kunt tot 9 minuten lang vliegen met volle batterijen.

Deze quadcopter heeft een mooi design en je kunt er urenlang plezier aan beleven. Het is even wennen om het vliegen onder de knie te krijgen. De batterijen zijn veel te vlug plat en het duurt ook lang om ze terug op te laden.

Indien je al geruime tijd op zoek bent naar een degelijke quadcopter dan zul je merken dat de meeste toestellen toch heel wat budget vragen. Toch hoef je niet te panikeren want met deze Denver DCH-330 drone haal je een drone in huis tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje.

Voordelen
Budget:

indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke drone dan is dit apparaat wel degelijk iets voor jou.

Formaat:

je zult merken dat deze drone vrij compact is van formaat. Dit is best wel handig wanneer je de drone wenst te verplaatsen.

Voeding:

het apparaat functioneert met behulp van een stel krachtige AA batterijen.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat deze quadcopter over een totale vlieghoogte beschikt van maar liefst 30 meter en dit binnen een bereik van ook nog eens 30 meter.

Nadelen
Geen microSD kaart:

het is aan te raden om deze drone te gebruiken in combinatie met een microSD kaart. Toch zeker wanneer je van plan bent om heel wat video’s te maken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

DJI Spark Sunrise Yellow

 

De DJI Spark Sunrise is een hele compacte drone, het is kleiner dan twee blikjes op elkaar, en heeft een licht gewicht. Deze drone kun je dus makkelijk meedragen in de meeste tassen en het is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt de quadcopter besturen met de controller, je smartphone of zelfs met je hand.

Het toestel beschikt over een ActiveTrack functie om je te volgen zonder het te moeten besturen. Er zijn nog vele andere functies die helpen bij het maken van prachtige foto’s. Met de 12 megapixel camera kun je naast foto’s ook video’s maken in full HD kwaliteit. Met PalmControl kun je de drone binnen een afstand van 3 meter besturen met je hand.

Deze drone maakt hele stabiele beelden en is van topkwaliteit. De kopers geven dus positief advies over dit product. De vliegtijd is echter te weinig doordat de batterij te snel leeg raakt. Het is een hele compacte drone maar hij kan redelijk veel wind verdragen.

Net zoals het eerste toestel zul je merken dat ook deze quadcopter toebehoort aan het bekende en misschien ook wel het beste merk DJI. Het is dan ook een goed idee om even op zoek te gaan naar wat nu precies de kenmerken zijn van het apparaat.

Voordelen
Formaat:

je zult versteld staan van het compacte formaat van deze drone. Maar dit heeft ook zijn voordelen wanneer je de drone wilt opbergen of wilt verplaatsen.

Design:

bovendien is het mogelijk om zelf te kiezen in welke kleur je de drone wilt hebben. Zo zijn er momenteel maar liefst 5 verschillende kleurtjes verkrijgbaar.

Besturing:

het is mogelijk om de drone op verschillende manieren te bedienen. Door middel van je hand, je mobiele telefoon of gewoon met behulp van de controller.

Nadelen
Batterij:

volgens enkele kopers zou de batterij van dit apparaat bijzonder snel leeg raken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Yuneec Breeze

 

Deze quadcopter is geschikt om selfies mee te nemen.

Het toestel weegt nog geen 400 gram en maakt beelden in 4K kwaliteit. Het apparaat is uitgerust met een 13 megapixel camera en heeft een beeldhoek van 117 graden.

Met de selfie modus blijft de drone op een afstand maar heeft hij altijd de camera op je gericht. Verder heeft een nog een auto follow me functie om je te volgen. Je kunt maximaal 12 minuten vliegen op een hoogte van 80 meter.

Deze stabiele quadcopter presteert goed en de kopers zijn ook tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Het toestel werd snel geleverd maar het is wel niet makkelijk om verbinding te maken met de app.

Tenslotte is er dan ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de Yuneec BREEZE quadcopter. Het lijkt ons alvast een goed idee om eventjes een kijkje te nemen naar wat nu precies de voordelen en de nadelen van dit apparaat zijn.

Voordelen
Beeldkwaliteit:

het is een degelijke quadcopter waarmee je video’s kunt maken in een mooie en duidelijke 4K kwaliteit. Het is ook mogelijk om foto’s te maken met behulp van de krachtige 13 megapixel camera.

Selfie modus:

dit apparaat is voorzien van een handige selfie modus voor het nemen van selfies.

Auto follow functie:

de auto follow functie zorgt ervoor dat de drone je altijd opnieuw zal volgen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

volgens een enkele koper zou het toch best wel wat moeite vragen om een verbinding te maken met de bijbehorende app.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status