fbpx

Beste USB sticks

Laatste update: 15.10.19

 

USB stick test van 2019

 

 

Een degelijke USB stick kan altijd best wel handig zijn. Of je nu op school zit of al een vaste job hebt, een USB stick is altijd een goed idee. Toch is het niet altijd makkelijk om te weten welk product je nu precies moet kiezen. Moet je nu kiezen voor een mini USB stick of toch liever een USB stick van 64 GB. Om het voor jou allemaal iets makkelijker te maken, hebben we alvast 5 topproducten geselecteerd. We hebben hierbij onder andere rekening gehouden met de verschillende online reviews en het advies van de klanten. Bekijk de producten even rustig en kies er dan voor jezelf de beste USB stick uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

SanDisk Ultra USB

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke USB stick? Maar heb je een beperkt budget of wil je er gewoon liefst niet zoveel geld aan uitgeven? In dat geval hebben wij de ideale oplossing voor jou want dit product van SanDisk zou wel eens een echte USB stick aanbieding kunnen zijn.

Deze USB stick heeft een capaciteit van maar liefst 16 GB maar je kunt ook opteren voor een exemplaar met een nog hogere opslagcapaciteit. Uiteraard zal het prijskaartje hier dan ook door veranderen. Het apparaat is voorzien van een USB 3.0 A aansluiting en werkt ook enorm snel. Zo heb je amper 40 seconden nodig om een film op je USB te plaatsen.

Ondanks de vele voordelen en mogelijkheden kunnen we echter wel vaststellen dat de meningen van de kopers verdeeld zijn. Zo zijn sommige kopers echt helemaal overtuigd van de mogelijkheden terwijl andere gebruikers er helemaal niet zo tevreden van zijn.

 

Koop bij bol.com (€9.99)

 

 

 

 

Kingston DataTraveler SE9

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de Kingston USB stick. In vergelijking met het vorige toestel zul je merken dat dit apparaat een veel hogere opslagcapaciteit heeft van ongeveer 64 GB. En toch zul je het tussen de goedkope USB sticks kunnen verwachten vanwege het mooie en betaalbare prijskaartje ervan.

Deze USB stick heeft een USB 2.0 A aansluiting en is afgewerkt in een mooie metalen behuizing in combinatie met een degelijke grote ring. Dit maakt het iets makkelijker om met de USB stick te werken. Bovendien zul je merken dat de USB stick vrij smal is waardoor het makkelijk kan gebruikt worden in combinatie met toestellen zoals notebooks en Intel’s.

Ook hier kunnen we zowel positieve als negatieve reacties opmerken. Toch is de meerderheid van de gebruikers duidelijk bijzonder positief over de gebruiksvriendelijkheid van het toestel en de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan.

 

Koop bij bol.com (€19.75)

 

 

 

 

Toshiba TransMemory U202

 

Met deze handige USB stick van het bekende merk Toshiba zul je vast en zeker een degelijk toestel in huis halen. De USB stick heeft een neutrale doch moderne witte kleur en heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 16 GB.

Het apparaat beschikt over een handige en krachtige USB 2.0 A aansluiting en heeft een leessnelheid van maar liefst 18 MB/s. De schrijfsnelheid van deze Toshiba USB stick bedraagt ongeveer 5 MB/S. Doordat dit product amper 8 gram weegt, zul je merken dat je het makkelijk en snel overal mee naartoe kunt nemen.

Jammer genoeg kunnen we jou geen verder advies geven over deze handige USB stick. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er momenteel nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Het is dus mogelijk dat het nog om een vrij recente USB stick gaat. Neem alvast een kijkje en wees de eerste in het plaatsen van een online review.

 

Koop bij bol.com (€18)

 

 

 

 

Transcend JetFlash 700

 

Met deze USB stick van 128 GB haal je niet alleen een degelijk maar ook een krachtig toestel in huis. Het apparaat dat afkomstig is van het bekende merk Transcend heeft een hoge opslagcapaciteit en dit tegen een mooi betaalbaar prijsje. Uiteraard kun je dezelfde USB stick ook in een kleinere opslagcapaciteit bekomen. En dan zal het prijskaartje eventueel ook wat lager zijn.

De Transcend USB stick heeft een degelijke 3.0 A aansluiting en is daardoor voor heel wat verschillende apparaten geschikt. Je zult meteen merken dat zowel de schrijfsnelheid alsook de leessnelheid van dit product bijzonder hoog ligt in vergelijking met de andere toestellen die we hiervoor besproken hebben.

Het zal dan ook niet verwonderen dat de overgrote meerderheid van de gebruikers duidelijk positief is over dit apparaat. Zo geven de meesten niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan.

 

Koop bij bol.com (€24.75)

 

 

 

 

Kingston DataTraveler Generation 4

 

Net zoals één van de vorige toestellen zul je merken dat deze USB stick afkomstig is van het bekende merk Kingston. Het toestel heeft een totale opslagcapaciteit van ruim 16 GB maar is ook beschikbaar in andere formaten. Indien je een USB stick met een nog hogere of juist lagere capaciteit kiest dan zal het prijskaartje natuurlijk ook mee veranderen.

Met een 2.0 A aansluiting mag je deze USB stick vast en zeker tot de krachtige en degelijke producten rekenen. Zo kun je de USB stick gebruiken in combinatie met verschillende apparaten en beschikt het ook over een behoorlijk lees- en schrijfsnelheid.

Slechts enkele kopers vinden het product ondanks alles toch best wel prijzig. Toch is de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk wel tevreden over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van deze USB stick.

 

Koop bij bol.com (€7.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status