Beste Sinterklaas cadeau

Laatste update: 05.07.20

 

Onze selectie van de beste Sinterklaas geschenken

 

Voor je het weet start het Sinterklaasfeest van 2020. En dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Zo kun je op voorhand al heel wat ideeën opdoen en op zoek gaan naar leuke geschenken. Een bon is bijvoorbeeld alvast een goed idee maar misschien niet echt origineel. Wil je zeker zijn van een geslaagd cadeau dan ga je maar beter op zoek naar een persoonlijk geschenk. Wij hebben alvast 10 topproducten geselecteerd. Bekijk deze even rustig en houd ook rekening met de adviezen en de tips uit de online reviews.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Sinterklaas

 

Nu Sinterklaas in aantocht is, is het leuk om de kindjes alles te vertellen over Sinterklaas. Wie is die goede man eigenlijk en waar woont hij?

Hoe heet zijn en paard en met hoeveel pieten werkt Sinterklaas samen. Al deze leuke tips en weetjes kun je te weten komen in het grote Sinterklaas boek van Charlotte Dematons.

Het werd meteen naar het Nederlands vertaald en staat vol leuke verhalen en knotsgekke tekeningen. Het is een goed advies om de allerkleinsten kennis te laten maken met de wondere wereld van Sinterklaas.

 

Koop bij bol.com (€130)

 

 

 

 

Super Mario Party

 

Is je kind dol op Super Mario dan lijkt het misschien wel een goed idee om de Super Mario Party aan de Sint te vragen.

Het spelletje wordt uitgegeven door Nintendo en is ideaal om te spelen om de Nintendo Switch. Bovendien valt ook het prijskaartje nog behoorlijk goed mee.

De game zit bovendien boordevol nieuwe doch leuke manieren om het spel te spelen. Verder kun je ook genieten van een heleboel leuke en compleet nieuwe spelstanden.

 

Koop bij bol.com (€49.99)

 

 

 

 

Lego Technic Bugatti Chiron

 

Ben je niet alleen dol op snelle wagens maar ben je ook grote fan van Lego?

Dan kun je de 2 zaken nu eenvoudigweg combineren met dit leuke sinterklaas cadeau van het bekende merk LEGO. Het is ideaal voor tieners vanaf de leeftijd van zo’n 16 jaar oud. Omdat het toch wel heel wat kleine onderdelen bevat.

Je zult er bovendien heel wat uurtjes zoet mee zijn, aangezien je de Bugatti Chiron nog helemaal zelf in elkaar zult moeten zetten.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Just Dance 2020

 

Beschik je al enkele maanden over een Nintendo Switch toestel maar wil je graag een aantal nieuwe games?

Dan kun je dit altijd even vragen aan sinterklaas. Met een beetje geluk krijg je binnenkort wel het leuke Just Dance 2020 spel dat uitgegeven wordt door Ubisoft.

Als jij houdt van muziek en van dansen dan is deze game precies waar jij naar op zoek bent. Toon je beste dansmoves en ga helemaal uit de bol met de Just Dance 2020 game.

 

Koop bij bol.com (€23.99)

 

 

 

 

Sinterklaas voor grote kinderen

 

Sinterklaas is er voor jong en oud. Het zal je niet verwonderen dat er nog heel wat grote kinderen zijn die dol zijn op Sinterklaas.

Niet alleen vanwege de leuke herinnering maar ook vooral vanwege de vele geschenken. Met dit leuke Sinterklaas boek, kom je heel wat extra dingen te weten. Het boek is uitgegeven door Chariva en is vertaald naar het Nederlands.

De harde cover zorgt ervoor dat de bladzijden goed beschermd zijn. Houd er wel rekening mee dat de minimum leeftijd 7 jaar is voor dit boek.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Blauw spaarvarken

 

Ben je op zoek naar een leuk sinterklaas geschenk voor je zoontje? Dan kun je misschien even dit leuke spaarvarken van het bekende merk Leuk kado met naam, bekijken.

Het leuke aan dit spaarvarken is dat je er de naam van je kind kunt laten op plaatsen. Zo wordt het geschenk meteen een heel pak persoonlijker.

Je kunt er dan al wat geld in steken. En via het handige schroefknopje aan de onderkant kun je er alles terug weer uithalen nadien.

 

Koop bij bol.com (€13.85)

 

 

 

 

Lichtgevende ster

 

Ook voor de allerkleinsten is het leuk om een origineel sinterklaas cadeau te krijgen.

Indien je kindje nog niet zo oud is, of wanneer je nog niet zo lang geleden bevallen bent, dan kan deze leuke lichtgevende ster alvast een aanbeveling zijn. Het is eigenlijk een soort van kussen in de vorm van een ster.

In het kussen is er een ingebouwde ledverlichting aanwezig. Zo hoeft je kindje nooit nog bang te zijn in het donker. Deze leuke lichtgevende ster kun je bovendien in 4 vrolijke kleurtjes bekomen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Stickers 26 stuks

 

Om de sinterklaas geschenken nog wat aantrekkelijker te maken, kun je ze vanaf nu ook voorzien met een leuke sticker.

De verpakking telt maar liefst 26 leuke stickers die te maken hebben met Sinterklaas. Bovendien is er ook wat ruimte voorzien zodat je er een naam op kunt schrijven.

Zo worden de geschenkjes van de Sint meteen een pak persoonlijker en dus ook specialer. Waar wacht je nog op, neem een kijkje en oordeel vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€3.59)

 

 

 

 

Designkapstokje Meisje

 

Ben je op zoek naar een origineel en leuk sinterklaas cadeau voor je dochtertje? Dan kun je misschien alvast even deze leuke kapstok bekijken.

Het product heeft een formaat van 12 x 11 x 3 cm en is volledig vervaardigd uit duurzaam RVS. Bovendien is het afgewerkt in de vorm van een klein meisje met paardenstaartjes.

Het is een vrij compacte kapstok die je makkelijk ergens een plekje zult kunnen geven.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

Toitoys Grabbelton

 

Nog steeds op zoek naar een origineel sinterklaas geschenk voor jouw zoontje. Dan kunnen wij jou misschien wat extra tips en advies geven.

Met deze leuke schijvenschieter van het merk Toitoys mag je zeker zijn van een uniek cadeau. Het geschenk meet 13 x 7 x 3 cm en is volledig vervaardigd uit duurzaam kunststof.

Het is gemaakt om het op je arm te plaatsen en op die manier te schieten met de schietschijven. Deze krijg je uiteraard meegeleverd bij de aankoop.

 

Koop bij bol.com (€5.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status